♥ Newcastle & Primark shoplog

Afgelopen week kwam mijn blog over onze mini- cruise naar Newcastle online. Daarin vertelde ik al dat we in Newcastle zelf vrij weinig tijd hadden. Maar in de beperkte shoptijd heb ik toch het één en ander kunnen kopen. Het kan ook niet anders 😉 .

Ik ging met een missie. Ik wilde namelijk, door reviews van andere bloggers, heel graag een Denman borstel, Collection concealer en de oogschaduwpalettes van Make Up Academy (MUA). Welk palette ik precies wilde wist ik nog niet, het lag een beetje aan het aanbod. Al snel spotte we de Boots. Helaas was dit een vrij kleine filiaal, ze verkochten er geen MUA. Snel zagen we een Superdrug. Omdat ik niet wist dat er nog een super mega grote (hij was echt heel groot) Boots was heb ik bij Superdrug alle verlanglijstspullen gekocht. Bij de Boots heb je na mijn idee meer acties.

Helemaal blij met de MUA palette

Helemaal blij met de MUA palette

Uiteindelijk heb ik twee paletten gekocht voor vier pond per stuk. Ik heb de Undressed palette (zwarte palette) en Undressed me too palette gekocht. Ik zat nog te twijfelen om ook het matte palette mee te nemen, maar ik vond drie paletten kopen in één keer kopen zo hebberig (was ik ook wel, want het liefst wilde ik alles kopen). Misschien had ik het toch moeten doen, vier pond is natuurlijk niks voor goed gepigmenteerde oogschaduw.

Ik heb voor deze paletten gekozen, omdat ze erg lijken op de Urban Decay Naked en UD Naked 2 palette lijken. Nu wil ik ooit een keer de echte hebben, maar voor nu ben ik hier erg blij mee! De kleuren komen ook echt overeen, vind je ook niet?

Swatches van het MUA Undressed me too en Naked 2 palette

Swatches van het MUA Undressed me too en Naked 2 palette Bron

Swatches van MUA Undressed en Naked palette

Swatches van MUA Undressed en Naked palette Bron

Geheel gefocust op de MUA palette heb ik door de winkel gelopen. Zo gefocust dat ik niet eens bewust zag dat ernaast Sleek make- up lag. Wat een gemiste kans, maar nu heb ik wel weer een ‘goed’ excuus om wat te kopen als ik een keer in Engeland ben.

Helaas waren de Collection lasting perfection concealers overal uitverkocht, maar ik heb wel de coverstick van Collection gekocht. De Coverstick was £ 1.99. Ik ben zeker blij met de aankoop, want hij werkt erg goed.

Coverstick van Collection

Coverstick van Collection

De derde missie was de Denman borstel. Ik kocht de Denman Natural Bristle With Nylon Quill borstel voor £9.79. De borstel bestaat uit natuurlijk zwijnenhaar en nylon, de witte pinnetjes op de foto hieronder. De borstel kamt je haar makkelijk en vrij pijnloos door, houdt je haar in conditie en zorgt voor een mooi glans. Ideaal, toch?

Mijn nieuwe favo borstel!

Mijn nieuwe favo borstel!

Mijn zusje en ik hebben onze wenkbrauwen laten bijwerken bij de Superdrug, ze werken daar met touwtjes (wat ik een fijne methode vind). Het bijwerken kost £ 5 en ze doen het erg mooi, een aanrader dus als je daar bent.

Ze hebben in Newcastle een grote Primark in het centrum, in het winkelcentrum zit er nog één. Helaas heb die niet gezien. Bij de Primark kocht ik een jurk, een rok, een panty en een nieuwe portemonnee.

Mijn nieuwe rode jurk met nep leren korte mouwen & OOTD

Mijn nieuwe rode jurk met nep leren korte mouwen

De jurk was nog een sale item, ik heb er maar £ 5 voor betaald. Helemaal leuk natuurlijk! De rok die ik had gekocht was ook een sale item, de rok was zelfs £ 3. Dat kon ik natuurlijk niet laten hangen.

Zwierige rok

Zwierige rode rok

De portemonnee is vrij standaard, maar dat vind ik wel makkelijk. Het past dan bij elke tas. Er zitten veel vakjes in en ik vond de strik op de voorkant schattig. Ik heb er £5,- voor betaald.

Simpele zwarte portemonnee

Simpele zwarte portemonnee

Hartjes panty

Hartjes panty

Misschien ben ik met de hartjes panty wel het meest blij. Nee, met de oogschaduw paletten, maar dit komt op een goede tweede plek. Alles met hartjes vind ik leuk, dus deze panty moest ik wel hebben! Voor £3,- nam ik hem mee. Stom dat ik er maar één heb gekocht.
Nog geen week later heb ik bij de Primark in Rotterdam nog veel meer gekocht. Winkelen wanneer je de tijd hebt is toch veel gemakkelijker. De Primark Rotterdam items komen binnenkort online 😀 .

♥ Heb jij laatst nog leuke dingen gekocht? Heb jij ervaring met MUA of Sleek make up? Zo ja, wat vind je ervan? En wat zijn de musthaves?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

11 reacties

 1. Vanessa schreef:

  Leuke shoplog! Die MUA paletten en portemonnee zijn heel mooi!

 2. Rachel Kromdijk schreef:

  wat een leuke dingen heb je gekocht en het palette ziet er goed uit
  liefs x

 3. Mariska schreef:

  Ik ben nog steeds zeer benieuwd naar die borstel!

 4. Mattania schreef:

  oeh MUA!! I love MUA ^^ Ik wil die twee palette’s ook nog heel graag!

 5. Nathalie schreef:

  Wat heb jij fijn geshopt. Dat palette van MUA is gaaf. Die kende ik nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com