♥ New in| Sleek blush en Face Contour Kit

Soms moet je jezelf eens verwennen met iets moois, iets lekkers of iets leuks. Dat is precies wat ik laatst heb gedaan. Ik kocht namelijk de Sleek blush die ik al lang wilde hebben. Maar ja daar sta je dan voor een display vol mooie make-up. Hoe kan je dan naar huis gaan met één ding? Juist, niet dus… Ik kocht de Sleek blush en face contour kit in de kleuren Rose gold en dark.

Sleek blush fave contour kit

Sleek Blush in Rose Gold

De verpakking van Sleek vind ik altijd heel mooi. Ik hou wel van de strakke vormgeving.  En wat is er nou mooier dan zwart? Samen met de matte kleur oogt het chique. Aan de binnenkant zit een grote spiegel. Iets wat ik erg fijn vind, met name als je het onderweg wilt gebruiken. Het formaat is fijn, niet te groot of te klein, het ligt lekker in de hand zodat je het makkelijk kan gebruiken. Er zit 8 gram in de verpakking.

Sleek blush rose gold

sleek blush rose gold ingredienten

De Sleek blush is echt werkelijk waar prachtig. De blush is roze, maar door de prachtige gouden gloed lijkt het ook wel een beetje peachachtig. Het is echt de perfecte kleur met een mooie glow. Want wie wil er geen perfecte glow in de zomer?! Met de kwast (de kwast komt van Ebay) komt er genoeg poeder van de blush af, perfect om het mee op te bouwen, wat ik zelf erg prettig vind. Je krijgt dus niet zo snel een clownseffect, al zal het aanbrengen van kleur op een lichte huid wel sneller zichtbaar zijn dan bijvoorbeeld mijn huidskleur. Ik moet er wel een paar keer overheen gaan voordat je de warme gloed ziet.

Sleek rose gold blush review

blush rose gold sleek review

review sleek blush rose gold

Er zijn mensen die beweren dat de Sleek in Rose Gold een dupe is van Nars Orgasm. Ik kan daar niet overdelen, omdat ik Orgasm niet heb. Wat ik wel kan zeggen dat dit echt een beauty is, het maakt mij niet uit of het wel of geen dupe. Sleek in Rose Gold kost €5,50.

Sleek Face Contour Kit in Dark

De verpakking van de Face Contour Kit is iets groter dan de blush. Logisch ook want er zit een bronzer en een highlighter in. In de Face Contour Kit zit 14 gram. Ik koos voor de kleur Dark, omdat mijn huidskleur getint is en de lichte kleur te licht is. Vooral nu in de zomer.

sleek face contour kit review

sleek contour kit dark review

sleek contour kit dark ingredientenDe bronzer is mat en goed op te bouwen. Persoonlijk vind ik het fijn dat het mat is. Als je een keer geen zin hebt in een glow kan je voor een natuurlijke tint gaan. Maar tja in de zomer mag je los gaan met de glow. Zolang het maar een healthy glow blijft en geen discobal. De highlighter is een mooie gouden highlighter. Ergens doet het me denken aan de zon, vlak voordat het ondergaat. Dan veranderd de zon ook in een mooie warme gouden kleur (het gouden uur in de fotografie). De glow van de highlighter is echt zo mooi!

sleek review contour kit dark

contour kit sleek dark review

sleek contour kit review in dark

In de verpakking zit ook een uitleg over hoe je de contour kit het best kan gebruiken, heel erg handig als je niet bekend bent met het shapen fenomeen. Wat ik zelf altijd vind ontbreken aan de shape uitleg is dat je goed moet kijken naar de vorm van je gezicht. Waarom je neus nog smaller maken als het al smal is? Of bij een rond gezicht moet je de bronzer niet alleen aan zetten onder de jukbeenderen. Er zien hier genoeg tutorials over te vinden op internet.
hoe gezicht shapen met sleek contour kit

Swatches en full Face met de Sleek Blush en Contour Kit

swatches sleek blush rose gold contour kit

full face sleek blush face contour kit

Ik heb de swatches van de Sleek blush en face contour kit op de arm iets dikker aangebracht dan ik het op mijn gezicht aan zou brengen, maar zo kwam de kleur beter over op de foto. Zoals je ziet is de bruine kleur mooi warm en mat. De gouden kleur is shimmery en warm. Hetzelfde geldt voor de blush, alleen is het iets liever qua kleur. In de full face foto heb ik alle drie de kleuren lichtjes aangebracht. Zonder de blush mis ik een beetje kleur in mijn gezicht. Wat ik ook wel eens doe is alleen de bronzer gebruiken en de blush. Dit omdat er al een mooie gloed over de blush zit. Sleek verkoopt ook Face form kits. Dan zit er ook een blush bij. Handig om alles in één te hebben. Helaas vond ik de kleur van de blush in de dark en medium face form kit minder mooi. Het is donker bronze achtig. In de light en fair face form kit zit wel een mooie roze blush.

blush rose gold contour kit dark van sleek, review

Jezelf verwennen met zoiets moois als de Sleek blush en face contour kit was een goede beslissing. Ik ben er onwijs blij, ze zijn heel fijn in gebruik en te mooi. En weetje soms heb je gewoon iets nieuws en moois verdiend! Ook zonder reden!

Waar heb je jezelf voor het laatst op getrakteerd? Gun jij jezelf wel eens iets zoals ik laatst deed?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

3 reacties

  1. Het zijn prachtige producten! Vooral de blush vind ik heel mooi. Ik heb mezelf verwend met de Adidas Superstar sneakers. Als het goed is komen ze vandaag binnen!

  2. Kelly schreef:

    Wat een mooie aankoopjes. Heerlijk om jezelf zo eens te verwennen. Ik heb pas nieuwe supertrash pumps besteld en de waterman expert vulpen. Beide vrij expensive, maar allebei even prachtig.

  3. Linda schreef:

    De kleuren staan je echt heel erg mooi, en ik hoor dan eigenlijk ook alleen maar goeds over deze blush en het palette. Groot gelijk dat je jezelf even heerlijk verwend hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com