♥ Opbergtip voor nagellak

Na mijn idee heb je nooit genoeg nagellakkleuren, dus bij elke actie koop ik weer een aantal kleuren. Ja, die ene tint rood is toch echt anders en pastel roze had ik nog niet, wel hard roze, gewoon roze, neon roze. Maar pastelroze nee, dus die moet je dan ook wel kopen. Nu koop ik over het algemeen wel veel lakjes van Catrice of Essence dat scheelt enorm in de prijs. Alleen daarover wil ik het nu niet gaan hebben, daar sluit het guilty pleasure artikel beter bij aan. Voor mijn verjaardag kreeg ik mooie kleuren nagellak en in de laatste prettybox zaten er ook weer een aantal. Super leuk, maar het was de druppel die de emmer deed overlopen, of eigenlijk deden de lakjes mijn nagellakjesdoos overlopen. Met als gevolg dat er overal in mijn kast losse potjes stonden met nagellak. Niet heel erg handig als je net iets nodig hebt wat er achter staan. Ik moest dus opzoek naar een nieuw opbergsysteem. Uiteindelijk heb ik er één gevonden.

Nagellak OpbergsysteemDit is mijn nagellakstash tot nu toe. Ik had mezelf voorgenomen om eerst hiervan iets op te maken, maar het Kruidvat heeft deze week (helaas is het alweer afgelopen wanneer je dit leest) bedacht om een nagellak actie te houden. Ik heb nog een lakje op het oog die ik graag wil hebben.  Sst, dat zei ik niet 😉 .

Nagellak stash opbergsysteemNagellak in een doos bewaren is eigenlijk niet handig, je ziet namelijk niet goed welke kleuren er in zitten. Ik het begin deed ik nog een druppel nagellak op een stukje tape die ik vervolgens op de dop van de lak plakte. Zo kan je de kleur zien zonder het potje uit de doos te halen, maar dat plakken is verwaterd. Het voornemen was goed. Dat is ook iets waard, toch?

Opbergsysteem nagellak tip

Nagellakstash opbergsysteem PrimarkIk ben begonnen met het sorteren van de nagellak op de grond, zo heb je een beter overzicht en je kan de volgorde makkelijk aanpassen. Tijdens het sorteren herontdekte ik ineens weer allemaal lakjes. Ik was ze gewoon helemaal vergeten. Ik wist trouwens ook niet dat ik ‘zoveel’ blauwe en groene lakjes had. Ik vond zelfs een kapotte nagellak.

Nagellak CatriceVoor het opbergen van de nagellak gebruik ik het opbergsysteem voor sieraden. Ik heb het gekocht bij de Primark voor vier euro. Ze noemen het ook wel een Collapsible Hanging Jewellery Organiser. Zo, dat is een hele mond vol.

Primark opbergsysteem sieraden

Opbergsysteem sieraden Primark Nagellak

Het opbergsysteem heeft verschillende maten vakken, het was natuurlijk makkelijker geweest wanneer de vakken allemaal zo klein waren als de bovenste helft. Maar ik begrijp het wel dat de vakken verschillende maten hebben, anders kan je je statement kettingen er niet in kwijt. De vakjes zitten aan beide kanten. Aangezien de nagellakjes al op kleur liggen kan je ze er zo inschuiven. Ik koos ervoor om met de lichte kleuren te beginnen en te eindigen met de donkere kleuren. De glitterlakjes zitten aan de achterkant, aangezien de voorkant al helemaal vol zat.

Nagellak opbergen Primark sieraden opbergenIk ga van blanke lak naar roze, dan naar paars, rood, oranje, groen, blauw en zwart.

Opbergsysteem nagellak Primark tip sieradenIk wilde de potjes nagellak gaan tellen, maar ik heb het niet gedaan. Laten we het erop houden dat ik in een soort ontkenningsfase zit, haha.

Nagellak opbergen sieraden opbergsysteem PrimarkIk heb een hangkast op mijn kamer waar ik het opbergsysteem van de Primark in heb gehangen. Naast de make-upjes. Die hangen namelijk ook in de kast. Ik vind het een super handig systeem aangezien je alles in één oogopslag ziet. Daarnaast neem het veel minder ruimte in beslag. Het enige nadeel is dat je alles moet aanpassen wanneer je een nieuw lakje koopt. Of je moet het niet op kleur willen hebben. Bij mij ligt alles (ja, echt alles) op soort en op kleur, dus voor mij word het aanpassen. Of voorlopig niks kopen… aanpassen dus haha. Ik heb een roze opbergsysteem voor de make-up en een zwarte voor de nagellak. Een lichte kleur is praktischer aangezien je nog beter kan zien wat er in zit.

♥ Wat vind jij van dit opbergsysteem? Hoe berg jij je nagellak en make-up op?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

13 reacties

 1. Jorien schreef:

  Wow, jij hebt veel lakjes!! Maar lijkt me een handig systeem! Mijn nagellakjes liggen nu overal en nergens (in tassen, kasten, lades, manden, pff echt overal!), ik vind er steeds wel weer één op plekken waar ik het niet verwacht. En als je dan een bepaald kleurtje in je hoofd hebt moet ik eerst heel hard nadenken waar ik die ook al weer had gelaten. Dus misschien is zo’n opbergsysteem ook wel handig voor mij haha.

 2. Betty budget schreef:

  Hey dit ziet er goed uit hoor! Haha ik heb een aantal weggegeven en de rest in een doorzichtige grote etui gestopt! Hoppa de kast in!

 3. Svenja schreef:

  Wow, super handig!

 4. Mariëlle schreef:

  Super leuk idee, hangt ook niet in de weg enzo, past zelfs in je kast 😉

 5. Jana schreef:

  Echt superleuk bedacht!! 🙂

 6. Margo schreef:

  Haha, wat slim 🙂 enne, there is no such thing as too much nailpolish 😀

 7. Sarah schreef:

  Handig zeg, zo opbergen! Mijn lakjes zitten nog steeds in een doosje, dat kan nog nét dus ik moet binnenkort ook een andere oplossing vinden haha. Je hebt wel een hele mooie collectie!

 8. Maaike schreef:

  Okè, dat is echt super handig! Als de Primark hier in Enschede open gaat, weet ik wat ik moet halen 😉

 9. Petra schreef:

  Tjonge wat veel lakjes, bij mij staan mijn spulletjes in en kastje, in bakjes opgebrorden, maar ik ben op zoek naar een geschikt ladenkastje

 10. Julie schreef:

  Erg leuk systeem! 🙂

 11. ines schreef:

  Handige tip! Als ik ooit nog veel nagellakjes heb, weet ik meteen hoe ik ze moet opbergen 😉

 12. Tineke schreef:

  Superhandige tip, Je hebt een hele leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

 13. Sheelagh schreef:

  Hee, eindelijk iemand met net zoveel nagellak als ik 😀 Ik moet dit ding ook hebben zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com