♥ MUA Pretty Edgy Eyeshadow Palette LE

In april kreeg ik van mijn nicht het super mooie Pretty Edgy Eyeshadow Palette van Make Up Academy uit de Luxe lijn. Met make-up maak je mij altijd blij maar met de Limited Edition MUA Palette ben ik wel heel erg blij! Hij is namelijk zo mooi! Alleen het doosje al. Vandaag wil ik de swatches van het palette met je delen. Ik ben natuurlijk geen beautyblogger, maar ik werd hier zo blij van dat ik het wel moest delen.

Mua eyeshadow palette

Alleen de verpakking vind ik al helemaal geweldig! Je moet natuurlijk wel van studs houden. Het doosjes zelf is van hard plastic achtig materiaal gemaakt. Hij is veel steviger dan de normale palette van MUA. De strakke zwarte omhulsel vind ik erg mooi. De studs maken het wat meer edgy. Ik hou er wel van als iets net iets anders is. Op de achterkant vind je onder andere de namen van de kleuren.

Mua Pretty Edgy paletteIn de palette zitten volgens de verpakking mooie romantische kleuren met een gothic twist. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, tijdloos, mysterieus en alles wat je nodig hebt om de inner goddess in je los te laten. Dat klinkt wel heel erg spannend…Op de website van MUA geven ze aan dat de kleuren in de palette een mix zijn van lieve roze natuurlijke kleuren met een zwoele ondertoon en met  fluweel matte en glinsterende texturen. Shimmery klinkt trouwens wel veel mooier dan glinsterende, met glinsteren moet ik denk ik aan de Toppers. Wel gezellig, maar ik wil geen Topper effect op mijn gezicht hebben. Hoogstens met carnaval (maar dat vier ik niet meer). Oké ik dwaal weer af.

Mua Pretty Edgy palette

Zucht, hier kan ik echt uren naar kijken. Is het geen prachtige palette? Dat er zo’n grote spiegel in zit vind ik echt een pluspunt, ik mis het bij de normale palettes van MUA. De sponsapplicator gebruik ik niet. Alleen mijn Ecotools Detailer kwast past in doos, de andere kwasten zijn helaas te lang.

Mua Eyeshadow Pretty Edgy PaletteIk had eigenlijk ook een foto moeten maken van het palette uit het zonlicht, dan zijn de kleuren namelijk helemaal niet zo shimmery. Je kan het wel zien bij de swatches.

Swatches Mua eyeshadow paletteVan links naar rechts (of van onder naar boven):

Antique; een mooie highlighter die je goed kan opbouwen.
Bow; een warmere highlighter. Hij is gepigmenteerder dan Antique.
Toile; een hele mooie lichtpaarse kleur. Ik zou het ook als highlighter gebruiken. Voor hele lichte mensen kan je het ook als oogschaduw (lid) gebruiken. Ook deze kleur kan je goed opbouwen.
Ruffle; een grijzige kleur die ook een beetje naar bruin neigt. Dit is een kleur met een uitdaging, ik ben benieuwd hoe ik het ga gebruiken.
Flounce; een paars bruine kleur. De ene keer lijkt het paars dan andere keer bruin. Erg mooi!
Lace; een hele mooie diep paarse kleur. Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op de kleur.

Swatches Mua eyeshadow palette

De swatches zonder zonlicht

Zie je hoe anders de kleuren ineens zijn? In het zonlicht lijken de shimmers misschien een beetje to much, maar eigenlijk valt het best mee. Vooral als je dit ziet. De kleuren zijn niet zo intens bij een veeg, je moet het wel een paar keer aanbrengen wil je een echte intense kleur op je ogen hebben. Maar dat vind ik wel fijn. Ze zijn in ieder geval goed op te bouwen en te blenden.

MUA Pretty edy eyeshadow swatches Van boven naar beneden:

Eny; in het palette lijkt dit een diep zwarte matte kleur, maar het heeft toch wel een shimmery effect in de zon. Daarnaast krijg je pas de diep zwarte kleur door het een paar keer aan te brengen. Nu vind ik dat met zwart niet erg. Ik breng het liever een paar keer aan dan dat ik gelijk panda ogen heb.
Wrath; wat klinkt het vies zeg. Alleen de vertaling is minder vies; woede. Ik vind dit geen kleur van woede, maar het is wel een hele mooie paarse kleur. De matte kleuren in de normale palettes van MUA zijn niet minder gepigmenteerd. Wrath is wel echt goed gepigmenteerd. Misschien wel het beste van de hele palette.
Gothic; bij gothic denk ik meer aan zwart. Maar de mat bruine kleur is mooi. Er zit wel een metallic finish over in bepaald licht
Sinful; op mijn huid lijkt Sinful iets rozer dan in de verpakking. Dit is echt een lief zacht kleurtje.

Mua Eyeshadow Palette

De swatches zonder zonlicht

De kleuren zijn in het echt wel iets intenser dan ik op de foto krijg. Maar ook deze kleuren zien er zo veel matter uit dan in het zonlicht. Nu begrijp ik wel wat ze met fluweel mat bedoelen. Ik vind het echt heel bijzonder. Of was dit al bekend en heb ik al die tijd weer ergens onder een steen geleefd? Ik heb de kleuren nog een keer extra naast elkaar geplaatst, zodat je het verschil met en zonder zonlicht goed kan zien.

Mua paletteDe naam van het palette kan niet beter gekozen zijn. De kleuren zijn namelijk mooi en lief (pretty) maar tegelijkertijd ook gedurfd en net een tikkeltje anders (edgy). De zachte roze kleuren zijn lief en romantisch, maar de donkere metalic achtige kleuren maken het weer spannend. Ja dit palette is precies voor mij gemaakt! Ik hou hier wel van. Het mooi is dat je hier ook veel verschillende looks kan maken. Ik verheug me er al op om verschillende dingen uit te proberen. De eerste look heb al gemaakt, daar zal je de foto’s snel van terug vinden op de blog. Voor zover ik weet kan je de luxe lijn niet in Nederland in de winkels kopen, je kan het wel bestellen via de website van MUA. Het palette kost in £8.

♥ Wat vind jij van de palette van MUA? Van het Pretty Edgy Eyeshadow Palette en in het algemeen.

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

28 reacties

 1. Svenja schreef:

  Oeeeeh dat zijn precies de kleuren die ik ook mooi vind <3 De pigment ziet er ook goed uit. En wat een stoer omhulsel heeft het palette!

 2. Suzanna schreef:

  Mooie kleuren zeg! Ik dacht bij de eerste foto dat het een portemonnee of een klein tasje was haha xD Bleek het een palette te zijn.

 3. Rosanne schreef:

  Wauw wat een pareltje is dit zeg .Het pigment ziet er ook super uit. liefs x

 4. OK, ik ben verliefd! Wat een prachtig palette! Schitterende kleuren en pigmentatie! Zo jammer dat je het hier niet kan krijgen, ik zou het zo kopen

  X Sara

 5. Joyce schreef:

  Wat een leuk palette zeg!

 6. Kelly schreef:

  Wat een mooi palette!

 7. Julie schreef:

  Wauw, dit is zonder twijfel het mooiste MUA palette dat ik tot nog toe gezien heb! 🙂

 8. Marloes schreef:

  Wat een plaatje<3 Prachtig palette zeg!

 9. Jamie schreef:

  Wauw amazing!!

 10. Marieken schreef:

  Gave kleurtjes!

 11. Melissa schreef:

  Heel mooi palette!
  x

 12. Anouk schreef:

  Wat een mooi palette met super mooie kleurtjes!

 13. Diana Mieczan schreef:

  Those are such beautiful colours:) Happy Wednesday, lovely. xo

 14. FSHN Forward schreef:

  Prachtig palette! Vind vooral de lichtere kleurtjes echt heel mooi!

 15. D schreef:

  Mooi palette! Het pigment ziet er ook goed uit, de kleuren vallen ook allemaal in mijn straatje. Begrijp heel goed dat je hier blij mee bent!

 16. Alix schreef:

  Mooi palette, mooie neutrale kleuren 🙂

 17. fashionadvies schreef:

  Echt een mooie palette 😀 !

 18. alexa schreef:

  wat een prachtige swatches, heel mooi met die shimmers die erin zitten. i absolutely love it!!

 19. ines schreef:

  Deze ziet er leuk uit!

 20. Jorien schreef:

  Echt een mooi palette zeg! Het ziet er inderdaad anders uit wanneer je ze uit de zon houdt, maar vind die fluweelglans juist wel mooi! En die verpakking ziet er ook gaaf uit met die studs. Jammer dat ‘ie limited is (of zou dit palette nog verkrijgbaar zijn?)

 21. priscilla schreef:

  Wauw wat een prachtig palette, love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com