♥ Motiveer jezelf met nieuwe schoenen van Footway

Als vrouw zijnde kan je nooit te veel schoenen hebben. Voor elke gelegenheid past weer een nieuwe schoen, bij elke outfit past een andere schoen. Zo ook bij je sportoutfit. Je kan nooit te veel sportschoenen hebben. Daarom ben ik ook erg blij met de verschillende schoenen van Footway. Ik heb weer voor verschillende gelegenheden nieuwe schoenen.

schoenen van footway reebok oas company birkenstockNu het warme voorjaar er weer helemaal is en de enkels weer getoond kunnen worden werd het tijd om nieuwe schoenen te kopen. Ik was al even opzoek naar witte sneaker, maar zag toen zo veel leuke andere dingen dat ik heel blij was met de e-mail van Footway. Of ik nieuwe schoenen van Footway wilde uitproberen, um ja natuurlijk! Ik zocht drie paar verschillende schoenen uit. Elk met een ander doel.

Wat is Footway?

Footway is een Zweeds schoenen webshop, opgestart in 2010. Eerlijk toegeven dat ik het niet kende, maar dat is zonde. Footway heeft namelijk een groot assortiment aan schoenen. Wanneer je op de website komt word eerst gevraagd om je geslacht aan maat, zo krijg je alleen maar schoenen te zien die ze op voorraad hebben. Hoe handig?! Niks is zo teleurstellend als je de juiste schoen hebt gevonden en ze hebben het niet meer in jou maat. Footway beschermt je tegen die teleurstelling.

schoenen van footway espadrilles oas company panter printDe schoenen van Footway zijn zeer scherp geprijsd, ze hebben zelfs veel leuke aanbiedingen.  Daarnaast heeft Footway  een heel wijd assortiment en de levering is snel. Ondanks het helemaal uit Zweden komt heb je het met DHL Express na ongeveer twee werkdagen binnen. Hierdoor zitten er wel verzendkosten aan gekoppeld. De kosten zijn altijd €5,99, ongeacht hoeveel paar schoenen je bestelt. Dit vind ik echter wel een minpuntje. Ik vind het een beetje raar als je verzendkosten moet betalen als bijvoorbeeld voor €200 aan schoenen koopt. Ik begrijp echter wel dat je verzendkosten moet betalen wanneer je een paar schoenen koopt voor €40. Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd en je krijgt je geld gewoon terug wanneer ze niet naar je zin zijn.

Jezelf motiveren met schoenen van Footway

Ik zocht drie verschillende type schoenen uit op de website. Het ene type is mijn wannabe fitgirl aan te wakkeren, de ander om lekker te wandelen in de zomer en nog een ander om de wilde kant van mij naar boven te halen.

reebok run sport schoenen van footway

Reebok, de wannabe fitgirl schoenen van Footway

Bij elke outfit een nieuwe schoen, zo ook bij het sporten. Ik heb goede hardloopschoenen (okey twee), crossfit schoenen en een paar gewone sportschoenen. Maar die gewone sportschoenen zijn wel echt aan vervanging toe. Het fijne aan gewone sportschoenen is dat je ze voor elke type sport wel kan gebruiken. Ideaal ook op vakantie. Ik kan er oefeningen mee doen en hardlopen. Daarnaast vind ik de Reebok ook leuk genoeg om ze gewoon aan te trekken, op een ik voel mij een fitgirl dag.

reebok run sport schoenen van footway

De Reebok Run Supreme 3.0 zijn eigenlijk hardloopschoenen, maar daar vind ik ze niet stevig genoeg voor. Ik loop liever op mijn Saucony. Ook zit daar meer demping in, maar ze zijn prima om een keer op hard te lopen. Ze zijn heel erg licht en ze ventileren goed. De schoen is erg zacht van binnen en zit comfortabel. Het is een prima allroud sportschoen.

Birkenstocks, metallic effect schoenen van Footway

De ergonomische, maar toch hippe sandalen. Mijn oog viel op de metallic koperen Birkenstock Arizona EVA slipper. Een slipper die je onder bijna elke zomerse outfit kan dragen en waar je ook nog eens hele dagen op kan lopen. De Birkenstock is gemaakt van dempend EVA materiaal. Het zit lekker en soepel, maar wat ik een grote plus vind aan deze Birkenstock is dat het waterbestendig is. Ideaal om dus mee te nemen naar het strand!

birkenstock metallic schoenen van footway

birkenstock sandalen metallic copper

Zomers en wild met de Leopast Oas Company espadrilles

Oas Company kende ik niet, maar ik werd verliefd op de instappers. Ik kon ook niet kiezen uit alle leuke printjes. Met de leopard print koos ik er voor om eens uit mijn comfortzone te stappen en mijn wilde kant een kans te geven. Serieus, dit is mijn eerste aankoop ooit met een dierenprint en ik ben er blij mee! Het is helemaal niet trashy. De espadrilles zijn heerlijke zomers en zitten lekker. Wel vallen ze een beetje aan de kleine kant, dus ik moest ze wel ruilen. Dit koste mij helaas wel extra verzendkosten. Het terugsturen is gratis.

oas company espadrilles panter printWist je trouwens dan OAS Company ook een Zweeds bedrijf is? Maar na alle zonnige tripjes naar Barcelona wilde ze ook de zomer naar Zweden halen. Maar ondertussen verkopen ze over de hele wereld zonnige producten in de vorm van espadrilles, zwemkleding en slippers. Ik ben fan!

schoenen van footway reebok birkenstock oas company sandalen

Maar ik ben ook fan van de schoenen van Footway! Het is een fijne en gemakkelijke webshop. Als je over je maat twijfeld kan je beter twee paar maten bestellen. Terug sturen kost je namelijk niks, nieuwe bestellen wel. Daarnaast vind ik het ook leuk dat ik zo een nieuw merk heb leren kennen. In de winkel zie je altijd de standaard merken, al hebben ze die hier ook, maar toch zag ik merken voorbij komen die ik niet ken. Dat maakt een buitenlandse webshop leuk.

Bestel jij wel eens dingen via buitenlandse webshops? Welke webshops mag je niet missen? En wat vind je van de schoenen van Footway?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

  1. Dana schreef:

    Hele leuke schoenen heb je uitgekozen! Ik vind het wel weer jammer van de verzendkosten :/

  2. Rachel schreef:

    Wat een mega toffe shoes zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com