♥ Minimalistische sieraden van Lucardi

De minimalistische trend is het nog helemaal als je kijkt naar de sieradentrends. Maar op één of andere manier raak ik mijn sieraden of kwijt of ze worden snel lelijk. Een ketting kan een outfit wel echt afmaken dus ik ging opzoek naar minimalistische sieraden bij Lucardi.

sieraden lucardi reviewAl een tijdje was ik opzoek naar mooie minimalistische sieraden die kwalitatief ook goed zijn. Geen goedkope minimalistische sieraden die na twee keer dragen al verkleuren of van ellende uit elkaar vallen. Van Lucardi mocht ik sieraden uitzoeken en het was al snel duidelijk waarvoor ik wilde gaan.

Minimalistische sieraden

‘Jewelry has the power to be the one little thing that makes you feel unique’ – Elizabeth Taylor

Wat ik zelf heel lastig vind is het vinden van goede oorbellen. Ik kan niet alle soorten oorbellen hebben, ze gaan vaak snel irriteren en uiteindelijk ontsteken. Ik heb een paar keer nikkelvrij oorbellen gehad, maar op één of andere manier raakte ik heel vaak één oorbel kwijt (ben ik de enige die dat heeft?). Mijn oog viel op een zilveren goldplated oorbellen set. Op het moment trekken gouden sieraden mij meer dan zilveren sieraden. Dus zilveren oorbellen die golplated zijn, zijn perfect! Het is niet zo duur als gouden sieraden en ze irriteren niet. Super fijn!

minimalistische sieraden lucardi oorbellen

oorbellen lucardi minimalistische sieradenIn het setje zit een staafje en sterren. Wanneer je meerdere gaatjes in je oor hebt kan je ze super leuk samen dragen. Maar het is ook leuk om af te wisselen. De staven zijn mijn favoriet. Al vind ik de sterren oorbellen ook heel mooi. Het past perfect bij mijn sterren tattoo.

Minimalistische sieraden; kettingen

Bij de minimalistische sieraden trend horen simpele kettingen. Kettingen die je samen als layers kan dragen of wanneer je voor eenvoud gaat draag je er één (dit doe ik altijd met de mix en match ketting). Simpel, maar wel heel elegant. Beide kettingen zijn zilver, maar ook goldplated. De ene ketting is een ketting met een rechte bar. De lengte van de ketting is in totaal 44 centimeter lang. Maar je kan in hoogte variëren omdat het verschillende ogen heeft bij de sluiting.

lucardi minimalistische sieraden ketting

minimalistische sieraden lucardi kettingen horloge

De andere ketting heeft dezelfde afmetingen, maar heeft een rondje met de tekst Love er aan hangen. Voor mij een mooie herinnering om bewust van het leven te houden, om tevreden te zijn met mijzelf en liefde te geven aan de mensen om mijn heen.

Minimalistische sieraden; horloge

Heel eerlijk moet ik bekennen dat ik een aantal horloges heb, maar ik heb er eigenlijk nooit een om. En niet omdat ik het niet fijn vind, maar  omdat de batterijen gewoon leeg zijn. Ja, je kan er heel makkelijk een nieuwe in laten zetten. Maar dan moet je het wel meenemen naar een sieradenwinkel en gek genoeg vergeet ik dat dus altijd.

lucardi horloge donna Mae

lucardi horloge donna mae minimalistische sieradenEen horloge uitzoeken via internet vind ik wel een dingetje. Een ketting past altijd wel, een horloge niet. Gelukkig kan je bij Lucardi ook eerst in de winkel kijken en er vervolgens thuis rustig over nadenken. Bij Lucardi Juwelier Nijmegen zag ik het Donna Mae Mesh horloge. Ze hebben ook een variant met een zwarte wijzerplaat, maar omdat ik voor minimalitische sieraden wilde gaan koos ik voor de lichte variant. Het is rustiger.

Ik ben super blij met de minimalitische sieraden van Lucardi. Op het moment ben ik heel erg van het dragen van simpele zwarte jeans, met een zwart shirt en een colbert. Sieraden maken het dan wel bijzonderder, gekleder.

Jewerly is like the perfect spice, it always complements what’s already there’  -Diane von Furstenberg

♥ Wat vind jij van de minimalistische sieraden trend? Ben je er op uit gekeken of draag jij het ook nog met liefde?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

  1. Kelly schreef:

    Wat een mooie kettinkjes!

  2. Loes schreef:

    Zulke leuke sieraden! Eigenlijk kom ik niet heel vaak meer bij Lucardi, maar zo te zien hebben ze hele leuke items.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com