♥ Minimalistische gouden oorknopjes van Mostert Juweliers

Sieraden zijn net als het perfecte kruid, het completeert het geen wat er al is. Door een sieraad kan je je uiterlijk net even iets specialer maken en dat doen mijn nieuwe minimalistische gouden oorknopjes van Mostert Juweliers zeker!

minimalistische gouden oorknopjes sieraden flatlayNet zoals met kleding kan je door sieraden vertellen wie jij bent. Ze zijn een weerspiegeling van jou, maar ze kunnen jou niet vormen. Dat je met sieraden net iets specialer voor de dag kan komen weet Mostert Juweliers als geen ander. Met hun ruime collectie voor elk budget hebben ze voor iedereen wel iets. Van modern tot klassiek, van gouden oorknopjes tot zilver en groot tot minimalistisch. Natuurlijk bieden ze meer dan alleen gouden oorknopjes aan op het gebied van sieraden. Goede oorknopjes vinden vind ik lastig. Maar ik vond ze hier.

mostert juweliers minimalistische gouden oorknopjes

Gouden oorknopjes van Mostert Juweliers

Nog nooit eerder droeg ik gouden oorknopjes. Wel zilveren die goud verguld waren, maar het is geen echt goud.  Zelf houd ik enorm van minimalistische sieraden. Ik geloof in Less is More en beautiful things don’t ask for attention spreuken en ik houd van simpel, clean en duidelijkheid. Simpliciteit en minimalisme, dat zie je ook zeker terug in mijn sieraden. Al mijn accessoires zijn simpel en minimalistische. Zo ook de nieuwe gekozen gouden oorknopjes. De ronde luxe oorknoppen  zijn goudkleurig en passen bij elke outfit en iedere gelegenheid. Ze hebben een multifunctionele look en passen bij elke stijl. Als ik zin heb in een culotte past het, bij de korte afgeknipte vintage Levi’s past het en zelfs bij de bikini.

gouden oorbellen mostert juweliers reviewHeel eerlijk, misschien ben ik niet ijdel genoeg om bij elke outfit een ander sieraad te kiezen. Als ik oorbellen in doe, dan houd ik ze meestal in tot het niet meer kan. In het geval van de ronde gouden oorknopjes is dat heel lang. De sluiting voelt namelijk sterk aan. Heel hatelijk vind ik het als je wakker wordt en je bent de sluiting van je oorbel kwijt. Dat gaat nu gelukkig niet gebeuren.

gouden oorknopjes oorbellen mostert juweliersIk zelf heb een korte nek en best grote oorlellen. Lange oorbellen staan mij echt niet. Ik krijg er een nog kortere nek van. De ronde gouden oorknopjes passen perfect. Ze zijn perfect qua formaat, vullen mijn oorlellen goed op zonder ze mega groot te lijken. Dit setje oorbellen is echt een type oorbel wat iedereen staat. Veilig, maar wel heel gekleed en fashionable.

gouden oorbellen minimalistisch

minimalistische gouden oorbellen

Als je dingen draagt die je mooi vind ga je je er alleen maar nog beter door voelen. Door sieraden toe te voegen aan mijn outfit kan ik mij nog zelfverzekerder en mooier voelen. De gouden oorknopjes laten je net iets meer stralen. Maar kies altijd iets wat bij jou past, wat jou nog meer laat stralen. En dit geldt niet alleen voor je sieraden, maar met alles in het leven.

♥ Welke accessoires laat jou nog meer stralen? En wat vind je van de minimalistische gouden oorknopjes?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com