♥ Mascara voor gevoelige ogen

Jeukende en tranende ogen zullen voor mensen met hooikoorts een herkenbare klacht zijn. Helaas heb ik er ook last van en dan wil mascara niet altijd even handig zijn. De Respectissome Multi-Dimension Mascara van La Roche-Posay schijnt de mascara voor gevoelige ogen te zijn.

mascara voor gevoelige ogen la roche posayMet mijn gevoelige ogen kan ik maar heel erg weinig merken mascara hebben op mijn wimpers. Sterker nog tot nu toe krijg ik alleen met Clinique mascara geen last van geïrriteerde ogen. Daarom is interesse in de La Roche- Posay mascara erg groot. De panda’s mogen nu wel heel booming zijn in Nederland, ik hoef er zelf geen te worden.

la Roche-Posay werkt al ruim 40 jaar samen met dermatologen en creëerde al die tijd make-up producten die staan voor schoonheid, bescherming en tolerantie, getest door uitgebreide klinische tests. Nu gaan ze een stap verder met de Respectissme Mult-dimensions mascara.

la roche posay respectissime mascara review

Respectissme Mult-dimensions mascara

Met de klachten van hooikoorts is een mascara voor gevoelige ogen belangrijk, maar ook wanneer je vaak geïrriteerde ogen hebt. Maar deze mascara is voor iedereen goed. De Respectissme Mult-dimensions mascara is namelijk een mascara die goed is voor je ogen en wimpers, Het is een revolutionaire mascara voor gevoelige ogen en wimpers, voor vrouwen met een druk leven die alles willen: maximale lengte en volume, hoge definitie en bescherming. Yes dat willen we zeker!

review mascara gevoelige ogenDe mascara voor gevoelige ogen zorgt in één seconde voor vollere en mooie gedefineerde wimpers. Dit komt doordat het gebruik maakt van de Exten-Lash® technologie. De formule bevat ultra-stretch polymeren die de wimpers tot helemaal in de puntjes bekleden, zodat ze onmiddellijk voller en langer ogen. Maar het beschermt de ogen tegen externe agressies en irritatie.

 Na gebruik van twee weken verklaar 2/3 van de gebruikers dat wimpers steviger zijn geworden. Dit komt doordat het verrijkt is met het Lash-Revitalizing Serum van La Roche-Posay en arginine. Ook blijft de mascara tot 16 uur lang zitten. Klinkt allemaal veel belovend, vind je ook niet?
De verpakking is mooi strak zwart. Simpel, maar mooi. Wat fijn is, is dat de borstel enorm flexibel is. Zo kan je perfect bij elk klein haartje. De borstel heeft een diameter van 6,6 mm en is voorzien van meer dan 500 afgeronde haartjes, die speciaal zijn ontwikkeld om de oogleden optimaal comfort te bieden en die telkens wanneer je ze in de huls dipt, een nauwkeurige hoeveelheid mascara opnemen.
mascara gevoelige ogen revieuw la roche Posay

Is het de mascara voor gevoelige ogen?

De grote vraag is natuurlijk; is de mascara voor gevoelige ogen van La Roche-Posay echt zo fijn als ze zeggen?
Ik kan deze vraag positief beantwoorden. Ja, hij is fijn. Ik vind echt dat het mijn wimper goed verlengd en krult. Ik zie duidelijk verschil met mijn wimpers. Het borsteltje zorgt voor mooi gescheiden wimpers en ik heb ook echt het gevoel dat het er voller uitziet na het aanbrengen.
review mascara voor gevoelige ogen
Wanneer ik het vergelijk met andere mascara’s kan ik zeggen dat de Respectissme Mult-dimensions mascara veel beter zijn werk doet. Bij veel mascara’s krijg ik geïrriteerde ogen. Met de Respectissme Mult-dimensions mascara niet. Ook blijft het beter zitten, andere mascaras zijn vaak verdwenen aan het eind van de dag.
Als ik het vergelijk met de Clinque High Impact Mascara dan kan ik zeggen dat ik de La Roche-Posay mascara minder vind klonten, het separeert mijn wimpers beter en mijn wimpers krullen iets meer. Wel vind ik dat de Clinque mascara beter blijft zitten (ze claimen 24 uur). Met de Respectissme Mult-dimensions mascara krijg ik toch nog wel een mini panda effect als ik extreem traan. Een ander voordeel van de Clinque mascara vind ik dat je het met warm water moet verwijderen, je hoeft dus geen reiniging te hebben om het te verwijderen. Mijn gevoelige ogen reageren niet altijd even goed op reinigingen, maar wanneer je daar geen last van hebt is het denk ik geen punt.
voor en na foto s review mascara voor gevoelige ogen Ja, ik ben heel positief over de Respectissme Mult-dimensions mascara van La Roche-Posay. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet zo goed weet welke mascara voor gevoelige ogen ik opnieuw ga kopen als deze op is. Ik denk er nog even over na…
♥ Wat is jouw favoriete mascara? Is de mascara voor gevoelige ogend denk je ook iets voor jou? Of heb je jij geen last van gevoelige ogen?
Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

  1. Amy schreef:

    Oeh handig dit! Ik gebruik de verzorging van LRP al langer maar hun make-up heb ik nog niet geprobeerd. Ik heb wel énorme last van hooikoorts dus ik ga het zeker eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com