♥ FOTD: simpel summer

Over het algemeen draag ik, met name in de zomer, weinig make-up. Door de hitte loopt het toch vaak uit. Ik wil gewoon zo snel mogelijk naar buiten in de ochtend, in plaats van eerst een half uur voor de spiegel te staan. Overdag kies ik vaak voor alleen mascara. Ga ik de deur uit dan doe ik snel nog wat lipstick en blush op en dan ben ik klaar. Toch is het soms heerlijk om net iets meer make-up te dragen, ik zie het denk ik als een beetje me time. Vandaag wil ik je laten zien hoe ik mijn make-up doe als ik net iets meer zin heb in make-up, maar ik wil het toch lekker simpel (en snel) houden.

Make-up tutorial easy summer lookDe Pupa BB cream, review volgt nog, vormt samen met de foundation van Maybelline, Superstay Better Skin in Fawn, de basis voor mijn huid. Normaal gebruik ik geen foundation in de zomer, maar doordat mijn huid een beetje onrustig is vind ik een betere dekking wel fijn. Ik meng beide producten op mijn hand en breng het vervolgens ook aan met mijn vingers, maar het kan ook met een foundationkwast of make-up spons. Het is maar net wat jij fijn vindt werken. Ik vind het natuurlijke effect van werken met de vinger mooi.

W7 In the Buff oogschaduw Look Tutorial easy summer lookVoor de ooglook gebruik ik het W7 In The Buff palette. Hier zitten voor mij alle perfecte nude kleuren in. Normaal gesproken breng je eerst een ooglidprimer in, maar dat sla ik nu over. Ik wil lekker snel klaar zijn. Hetzelfde geldt voor de wenkbrauwen, eyeliner en concealer. Mocht je niet zonder kunnen, dan zou ik het zeker aanbrengen als ik jou was!! Doe namelijk altijd alles waarbij jij je goed voelt!

Tutorial ooglook W7 In The Buff nude look summer look simpelVoor deze look gebruik ik maar twee kleuren. De matte kleur Chocolate breng ik met een platte kwast aan op het gehele bewegend ooglid. Vervolgens breng ik met een fluffy kwast (Essence) de kleur Sand als highlighter aan op het wenkbrauwbot en aan de binnenkant van mijn ogen. Met de look-a-like Mac blending kwast van Ebay blend ik het uit tot een mooi overlopend geheel. Om nog een beetje diepte te creëren breng ik Chocolate nog een keer aan. Dit doe ik alleen in de buitenkant van mijn oog in de vorm van een V. Vervolgens blend ik het weer uit.

Mascara Chanel tutorial snelle zomer lookVoor mijn wimpers gebruik ik de waterproof Le Volume mascara aan van Chanel, klik hier voor de review. Met gesloten oog breng ik de mascara in een heel trage beweging aan, begin bij de aanzet, zo krijg je echt krul in de wimpers. Ik hou het soms ook bij de aanzet even stil, dit zorgt voor een extra lift.

Zomer look ELF contouring & blush tutorialOm mijn gezicht een beetje te kleur te geven gebruik ik Contouring Blush & Bronzer poeder van ELF in Turks & Caicos. Dit is de donkerste kleur. De bronzer gebruik ik om mijn gezicht te shapen. Dit doe ik met een blush kwast van Ebelin. De blush breng ik aan op de appels van mijn wangen. Aangezien er best veel shimmers in de bronzer en blush zitten, breng ik geen highlighter aan.

Tutorial zomer look nude look

Zomer look tutorial Easy Summer

FOTD easy summer tutorial W7Met een Nude lipstick of gloss hou je de look vrij simpel en neutraal. Ik koos echter voor een knalkleur op mijn lippen. Een watermeloenachtige kleur, namelijk P2 in 089 Love Happens. Het maakt de look zomers en fris. Ik bracht de lipstick lichtjes deppend aan. Wanneer je deze look in een avondlook wil veranderen, kan je bijvoorbeeld een donkere oogschaduw aanbrengen in de arcadeboog (de V). Het is ook mooi om dezelfde kleur oogschaduw lichtjes aan te brengen aan de buitenkant van de onderste wimperrand voor een meer smokey effect. Een winged eyeliner maakt het klassiek. Ik zal dan ook zeker kiezen voor een knalkleur op mijn lippen.

FOTD make up tutorial

Make-up tutorial nude look zomer look summerHet is een vrij simpele look, maar dat maakt het ook erg draagbaar. Daarnaast is het ook fijn dat je in een kleine 10 minuten klaar bent.

♥ Wat zijn jouw favoriete make-up producten in de zomer? Gebruik je ook minder make-up in de zomer?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

11 reacties

 1. Manon schreef:

  Wat een mooie look, ik hou van nudetinten in de zomer lekker natural met een gezond blosje 🙂

 2. Marieken schreef:

  Je ziet er weer prachtig uit!

 3. Erg mooi en naturel. Daar hou ik wel van

 4. Petra schreef:

  prachtig staat deze look je, zelf draag ik ook inderdaad minder in de zomer….

 5. Diana Mieczan schreef:

  Beautiful! And I love those pretty eye shadow colours. Kisses, lovely.

 6. Julie schreef:

  Je gebruikt leuke producten! 🙂

 7. Jana schreef:

  Ziet er heel goed uit! Die lipstick maakt het af voor mij :)!

 1. juli 1, 2015

  […] Um eerlijk gezegd bestaat het tijdens de vakantie alleen uit zonnebrandcrème. Ben ik gewoon thuis dan is het alleen mascara, heb ik iets speciaals dan ga ik voor een simpele zomerse make-up look. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com