♥ Lookbook, A Touch Of Vogue

Ja, ik doe het toch. Een zomerse lookbook plaatsen. Nu de temperaturen volgens mijn telefoon dit weekend boven de 20 graden komen kunnen de slipper weer uit de kast. Een zomerse lookbook is dan ook net iets gepaster dan wanneer ik de winterjas al te voorschijn moest halen. Maar het geluk lacht ons toe, we kunnen dit weekend lekker naar buiten. Wellicht genieten van een wijntje op het terras? Heerlijk! Geniet je eerst mee van de lookbook die ik op vakantie in Spanje maakte?

FOTD-vogue-lookbookMet veel aanwijzingen en tips gaf ik de camera aan mijn vriend. Voor mij lastig, want ik wil alles in eigen handen houden. Voor hem ook, want hij weet niet wat ik in mijn hoofd heb. Hoe leg je iets wat je perfect in je hoofd hebt aan iemand uit die er niet echt interesse in heeft. Hij helpt mij natuurlijk met veel plezier, maar het is niet iets wat ‘natuurlijk’ voor hem is. Sommige stukjes hebben we wel 10 keer opnieuw moeten doen, alles voor een perfecte shot. Misschien is het wel niet perfect geworden, maar zeker goed genoeg om te laten zien wat ik aan heb en hoe ik het gestyled heb. En nog belangrijker, ik vond het super leuk om te doen. Vergeet de lookbook niet in HD te zetten!

[youtube]http://youtu.be/RQTxO1NNlzc[/youtube]

Ai nu wil ik weer terug naar de zomer, terug naar Spanje. Sorry als ik je ook lekker heb gemaakt!!!! In de lookbook draag ik het shirt van Vogue, gekregen bij de Vogue, de broek komt van de Bershka. Ik kocht het vorig jaar in Spanje. De slippers zijn de good old, en ja degelijke, Birckenstock Gizeh in goud-bruin. Misschien niet de mooiste sandalen, maar ze lopen zo lekker. Vooral als je de hele dag op pad moet. De strohoed is van de H&M en de midiringen, oorbellen en armband komen van de Primark. De pilotenzonnebril heb ik op Ebay gekocht. Op mijn gezicht heb ik de primer+ BB cream van Pupa in 002 Sand gebruikt, Le Volume mascara van Chanel, op mijn ogen heb ik oogschaduw uit het Little Black Beautybook palette in Cool Edition van Elf gebruikt en op mijn lippen draag ik een lipstick van P2. 087 Bakerstreet uit de Pure Color collectie. Op mijn nagels draag ik 544 van Miss Sporty uit de Lasting collectie, de gekleurde glitters zijn van Yes Love in G17-5 en daaronder zit 467 uit de Quickdry collectie van Miss Sporty.

FOTD-lookbook-vogueVergeet je trouwens niet te abonneren op mijn gratis You Tube kanaal!  Zo zie je altijd als eerst mijn nieuwe filmpjes.

♥ Heb jij het Vogue shirt? Draag je het ook met veel plezier?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

6 reacties

 1. Michaela schreef:

  Wat een leuke en zomerse outfit!

 2. Mariëlle schreef:

  Ja…. Je hebt mij ook lekker gemaakt 🙁 hihi

 3. marieken schreef:

  Leuke look, en wat een fijn muziekje!

 4. Sarah schreef:

  Aaah Mandy, wat een super leuk filmpje! Echt heel leuk gemaakt. En complimenten voor je vriend hoor, hij heeft goed gefilmd haha! Al snap ik dat het lastig is om hem te laten filmen, had ik wss ook gevonden. Men, nu heb ik wel weer zin in de zomer zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com