♥ “One is never ovedressed or underdressed with a Little Black Dress”

Women who wear black lead colorful lives, aldus Neiman Marcus en ik kan het alleen maar beamen. Of het nu aan de zwarte kleding ligt, nee ik denk het niet. Maar het geeft wel aan dat zwarte kleding niet saai of voor sombere mensen hoeft te zijn. Zwart is nou eenmaal klassiek en elegant, het is gewoon altijd goed. Modeheld Karl Lagerfeld zegt niet voor niks dat iedere vrouw een Little Black Dress in de kast moet hebben hangen. Nu hangen er bij mij al een aantal in de kast, maar toen ik de Little Black Dress van Lefties zag hang werd ik spontaan verliefd. Uiteindelijk liep ik de Lefties uit met alleen de jurk, de rest was er niks bij.

lbd look

Little Black Dress van Lefties

Ken je dat? Dat je voorbij een etalage loopt en je vanzelf stil gaat staan om het kledingstuk van je dromen te bekijken. Met vlinders in de buik en jeukende handen sta je te kijken, je moet het passen en ja eigenlijk ook hebben! Nou dat had ik niet met deze jurk, want hij hing niet in de etalage, maar het was het gevoel toen ik het zag hangen in de winkel. Samen met een aantal andere dingen ging het in de mand tijdens het winkelen in vakantie in Spanje. Voor de vakantie zat ik nog met mijn hoofd in de backpack inpakken modus, waardoor ik veelal functionele kleding had meegenomen en weinig echt mooie kleding. De Little Black Dress van Lefties kwam dus als geroepen aangezien alle Spaanse vrouwen ’s avonds flaneerden over de boulevard in hun mooiste kleding. En eindelijk kon ik dat ook!

lefties little black dressDe Little Black Dress van Lefties heeft een suede look. Twee rond lopende splits aan de zijkant, een diepe v van soort kant aan de voorkant (er is een patroon uit de jurk gesneden) en aan de achterkant heeft het aan de bovenkant een open oog. De jurk is perfect voor een warme zomer(avond), want hij zit heerlijk luchtig en de stof valt heel soepel om het lichaam.

lefties little black dress fashion

little black dress met kant stylenDe look heb ik verder afgemaakt met een simpele zwarte clutch van Mango, mijn geliefde fashion item het Daniel Wellington horloge en ik droeg rosé gouden sandalen van Tamaris (ik had helaas geen killer heels meegenomen).

Daniel wellington horloge little black dress leftiesMijn make-up hield ik vrij simpel. Ik hou ook niet van heel veel make-up en al helemaal niet als het ’s avonds om 12 uur nog steeds 30 graden is. Ik gebruikte de Clinique High Impact Curling Mascara in de kleur 01 black, Mineralogie Brush On Brow in Brunette, de Sleek bronzer uit de Face Contour Kit in Dark 886 om mijn gezicht iets meer definitie te geven, de Sleek blush in Rose Gold (klik hier de Sleek review) en P2 lipstick in Love Happens.  Nu ik het zo opsom is het stiekem toch best wel wat, bijna meer dan mijn dagelijkse make-up. Face of the day sleek P2 lipstick clinique mascara

simpele make up look little black dress

little black dress lookIn de stad hadden ze een heel mooi binnenplein met marmeren muren waar ik graag een foto wilde maken, maar het was er zo warm dat we er na vier foto’s uit smolten.

Ondanks de Little Black Dress van Lefties een zomerjurk is kan je het makkelijk in de herfst en winter aan, hoe ik het dan style zie je binnenkort op de blog.

Heb jij een Little Black Dress in de kast hangen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Sarah schreef:

    Wauw, dat jurkje is mooi zeg! Staat je heel goed Mandy! Ik moet nog altijd een mooie LBD aan mijn kledingkast toevoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com