♥ Alweer een week vol lekker eten en Primark

Het is weer zo ver, weer had ik een week in het teken van de Primark. Het wordt bijna standaard hihi. Nee hoor, ik vind het nog steeds super leuk om naar de openingen te gaan. Dus ik deed het met veel liefde en plezier. Met net zoveel liefde at ik veel lekkere dingen deze week. Dus be prepared. Er gaan namelijk veel food foto’s voorbij komen in de Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #45 diaryblog.diaryblog primark sushi minionsEigenlijk moet ik natuurlijk bij de maandag beginnen met de week, maar ik wil graag de foto’s van zondag laten zien. Toen vierde ik namelijk Sinterklaas bij de familie van mijn vriend. Ik kreeg echt een super gave surprise, namelijk een eigen bibberspiraal. Als je goed kijkt zie je er mijn naam in. Gaaf he!! Wanneer ik het parcour had afgelegd, ging er ook nog eens sterretjes ‘vuurwerk’ af. Helaas kon ik het parcour niet zonder stoten afleggen, wanneer ik het draad aanraakte ging er een onwijs hard alarm af en dat ging regelmatig hihi. Na de gedichten gingen we ook nog dobbelen.

Sinterklaas avond cadeau

Bibberspiraal sinterklaas surpriseMaandag ging ik ’s ochtends natuurlijk eerst weer naar de sportschool. Het was de enige dag dat ik die week weer gesport heb, ik had er verder geen tijd voor. Helaas. Verder deed ik erg rustig aan en ik versierde de kerstboom.

Kerstboom-diary

kerstboom ikea vacht rotanstoelDe vaas, het rekje en de mini etagère heb ik van Sinterklaas gekregen. Daarnaast kreeg ik ook nog twee waxinelichtjeshouder. Als avondeten aten we verse spinazie met gerookte zalm, champignons, paprika, courgette en spinazie met verse kruiden.

verse spinazie zalmOok zag ik dat er eindelijk wat sneeuw was gevallen in Hinterglemm. Nog lang niet genoeg, want in het dal ligt er nog te weinig om te skiën. Maar het is een begin, jeuj, en we hebben nog dik een week. In een week kan er veel sneeuw vallen.

Hinterglemm-sneeuw diaryDinsdag begon ik de dag gezond met een lekkere shake. Nu al mijn Uzuma sapjes op zijn moet ik ze helaas weer zelf maken. Dat vond ik ook echt een groot voordeel van de sapjes. Helaas vind ik ze wel iets te duur. Een groot deel van de sapjes vond ik lekker, een paar minder en aan een paar andere moest ik echt even wennen. Of ik er nou meer energie van kreeg? Mm dat kan ik moeilijk zeggen, het is een drukke periode dus dat is toch moeilijk te zeggen dan. Mijn huid lijkt wel rustiger, maar ook dat kan komen door dingen die ik test voor de blog. Wel zou ik het opnieuw kopen als ik genoeg geld had, maar ja… laat dat nou nooit het geval zijn.

Groene shake diaryIk had die dag een gebreide jurk aan van Gina Tricot,de hoed komt van de Primark en de lekker warme laarzen zijn van Zippyboots.

OOTD Gina tricot primarkIk ging aan de slag voor de blog. De To Do list lijkt alleen maar langer te worden in plaats van korter.

Blog dag to do listEind van de middag reden mijn vriend en ik richting Rheden, we gingen namelijk naar de Winter Fair bij Kasteel Middachten. Het was zo mooi! Vooral het kasteel was mooi! Ik keek mijn ogen uit. Je kan het verslag hier terug lezen.

selfie diary

Een carfie

middachten victoriaanse winter fairWoensdag bleef ik lekker lang in bed liggen, even bijtanken. Daarna begon ik de dag rustig met een heerlijke kop thee.

Starbucks zonnatura thee energie’s Middag ging ik naar de stad om een aantal dingen te ruilen, daarna ging ik samen met mijn vriend naar Sumo. I love sushi!

Sushi sumo’s Avonds zat ik op de bank, beentjes omhoog, sloffen aan, Pretty Little Liars aan, kopje thee met een stukje chocolade. Puur genieten! Na het relaxen ging ik naar mijn ouders, dat was makkelijker voor de dag erna.

Pretty Little LiarsDonderdagochtend ging om zes uur (!) ’s ochtends de wekker, veel te vroeg. Wel nodig, want ik ging naar Den Haag voor de Primark opening. Ookal ging ik zo vroeg de deur uit, toch kwam ik laat aan door de file. Niet normaal zeg. Fijn de storm, not! Ik zat in ieder geval warm en droog.

Carfie primark den haag

Onderweg naar Den Haag

Primark Den Haag tasMet een tas vol spullen ging ik naar huis, gisteren kwam de shoplog online. Heb jij het al gezien? Na de opening ging ik samen met mijn moeder een kop koffie drinken bij de V&D. Daarna hebben we wat winkels bekeken in Den Haag, onder andere de Marks & Spencer. Wat een prachtige winkel is dat!

VD koffie kaneelstick

Den haag primark Marks spencersDaarna brachten we nog een bezoek aan china town, we gingen dim summen bij Full Moon. Yum yum.

Dim sum den haagOnderweg kwamen we naar het station liepen we nog een Chinese ‘bakker’ in om lekkere cakejes te halen voor thuis.

chinese cakejes den haagVrijdag eind van de ochtend ging ik op bezoek bij een vriendin. Ik bleef daar ook lunchen. Daarna stapte ik thuis lekker het bad in. Even ontspannen.

Bad bruisbalNa het bad nam ik de shoplog op. Dit deed ik in mijn oude slaapkamer bij mijn ouders. Een beetje aanpassen ook door de mega regen, maar uiteindelijk is het gelukt.

Shoplog opnemen diary

Primark kersttrui

Helemaal happy met mijn Primark kersttrui!

Mijn achterneefje werd één, dus ik had die dag nog een verjaardag en ’s avonds keek ik ik The Voice Of Holland. Ik vind het stom dat Duncan er uit is! Zo! De foto’s van het weekend komen nog, maar daar schrijf ik een aparte blog over. Het gaat dan namelijk over mijn uitje naar Düsseldorf. Ik wil met een te lieve foto deze blog afsluiten. Het is geen foto van mij, maar van mijn nichtje. Ze heeft de lieve Prince laten knippen en ik wil zoveel cuteness graag met je delen.

PomeranianVergeet je niet met te doen met hertachtige (vind je de hertjes ook zo leuk) kerst winactie? Je hebt nog tot en met dinsdag  16 december 00.00 uur de tijd om mee te doen.

♥ Heb jij de kerstboom al staan? Ben je al bij Primark Den Haag geweest?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

7 reacties

 1. Zo balen dat je te laat kwam in Den Haag door de file. Ik had mijn wekker die dag al om 5 uur staan en zat om half 7 in de auto. Waren waarschijnlijk net de file voor. Verder heb je wel een fijne week gehad met lekker veel eten. Ik zal je shoplog nog even bekijken vanavond!

 2. Fleur schreef:

  Wat super leuk om te lezen! Ik heb je helaas niet meer gezien bij de Primark 🙁

 3. Sarah schreef:

  Prince is echt te schattig voor woorden!

 4. Deisy schreef:

  Wat een geweldige kersttrui zeg: staat je ook gewoon goed, you can pull that really off lady 😉 En eten ziet er echt heerlijk uit: zit nu mijn vriend aan zijn mouw te trekken dat wij ook weer snel Sushi moeten eten hihi …

 5. Petra schreef:

  Er komen inderdaad een heleboel heerlijke dingen voorbij, echt leuk om dit artikel te bekijken…

 6. Fabienne schreef:

  Wat een heerlijke foodfoto’s.. Sumo is mijn favoriete restaurant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com