♥ Kruidvat 1+1 actie

Net zoals heel veel andere mensen kon ik de verleiding van het Kruidvat make- up actie niet weerstaan. 1+1 gratis qua make-up dat klinkt toch geweldig? In ieder geval wel in mijn oren. Het enige wat ik echt wilde hebben was een concealer. Ik heb een camouflagestick (die overigens erg goed werkt), maar voor onder mijn ogen vind ik het niet fijn. Daar wil ik liever iets vloeibaars hebben, dat werkt voor mijn nou eenmaal beter. Aangezien ik veel goede verhalen over de Esscense 16 hours concealer had gehoord, wilde ik dat in ieder geval in slaan. Het andere plan was niet meer dan 10 dingen kopen. Het liefst zo min mogelijk, want ik moet geld sparen (wat op het moment niet lekker loopt, ik verwijt het aan dat ene gat).

DSC01719-1

Om 17.15u was ik bij het Kruidvat in het centrum en er stond al een mega rij bij de kassa. Blijkbaar was iedereen er om 17u, was ik even blij dat ik ‘laat’ was. Er waren zelf twee meisjes ruzie aan het maken, umm waar ben ik beland? Gelukkig werd het redelijk snel rustig en kon ik rustig lang twijfelen. Daar ben ik heel erg goed in. Dit heb ik uiteindelijk gekocht.

5 kruidvat +1Door de goede verhalen over de concealer kocht ik er gelijk twee. Ook omdat ik een oneven aantal had en ik niet wist wat ik terug moest leggen. Natuurlijk had ik ook iets anders kunnen kopen, zoals een lipstick, maar ik wilde mijn geld goed investeren. Concealer gebruik je altijd. De concealer kost normaal €2,59. Ik heb de kleur 10 Natural Beige.

DSC01763-1De Catrice Kohl Kajal potloden zag ik  op de blog van Serena voorbij komen en ik vond ze erg leuk. Aangezien ik van mezelf meer out of the box moet leren denken leek me dit wel een veilige eerste out of the box aanschaf. De Kohl kajals kosten normaal €1,99 per stuk. Ik heb de kleuren 170 Blues Willis en 180 Too Cool For Pool gekozen. Ze blijven trouwens erg goed zitten (zelfs met mijn traanogen), echt een aanrader!

5 kruidvat +11

DSC01776-1De Essence Stay No Matter What eyepencil & eyeshadow is volgens vele bloggers ook een musthave, dus ik heb er ook één aangeschaft. Hij kost €2,59. Ik koos voor de kleur 07 Whipped White Frosting voor het highlighten van mijn binnenste ooghoek. Oogschaduw verdwijnt namelijk door het tranen. Aangezien de eyepencils waterproof zijn, leek het mij een uitkomst. Het blijft best goed zitten, maar na een halve dag is het toch wel verdwenen. Onder normale omstandigheden blijft het denk ik wel echt de beloofde 16 uur zitten. Ja ook dit vind ik een aanrader!

5 kruidvat +12Bij Vera op haar blog zie ik regelmatig de Essence XXXL Longlasting Lipgloss Matt voorbij komen en ik vind het haar altijd zo mooi staan. Ik was alleen vergeten welke kleur ze had en welke kleuren ze aanraden voor iets getinte mensen. Op de gok pakte ik 05 Velvet Rose en dat was dus precies de verkeerde. De tint is lichter dan mijn eigen lipkleur. Erg jammer. Voor €2,39 kan je de matte lipgloss kopen.

5 kruidvat +13Ook kocht ik de Essence All About Matt Oil Control Make- Up Base voor €3,39. Veel mensen om mij heen gebruiken het en ik las ook veel goede reviews, waaronder een review van Teskuh. Aangezien ik van mijn huidige primer (van Catrice) last krijg van onderhuidse bultjes, vond ik het nu wel het geschikte moment om het ook uit te proberen. Mijn huid reageert hier erg goed op, ik heb helemaal nergens last van. Dus hier ben ik erg blij mee.

DSC01813-1

Mijn laatste aankoop is een Lip Polish van Catrice. Namelijk de Made To Stay Smoothing Lip Polish in 050 Megan Fuchsia. Hij is €4,99 en erg fijn! De kleur blijft lang en goed zitten. Zelfs nadat je iets drinkt en eet, ook vind ik het fijn dat hij niet afgeeft. Hier zou ik wel meerdere kleuren van willen hebben.

DSC01798-1

DSC01805-1

DSC01808-1♥ Wat heb jij gekocht tijdens het Kruidvat 1+ 1 actie? Gebruik jij iets van de bovenstaande producten? Zo ja wat vind jij ervan? En wat zijn jouw budget make-up aanraders?

Budgettip: Deze week zijn alle nagel artikelen 1+1 gratis bij het Kruidvat

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

34 reacties

 1. Marieken schreef:

  De kleur van de lip polish vind ik erg mooi, en benieuwd hoe de kleuren van de oogpotloden je staan!

 2. Manon schreef:

  ik was zelf op vakantie dus hoop deze zaterdag even bij Trekpleister langs te gaan daar is het dan ook 1+1 🙂 Leuke dingen heb je gekocht die oogschaduw stick kende ik nog niet maar die is echt heel mooi, net als de blauwe potloodjes wat een mooie kleuren!

 3. Jana schreef:

  Je hebt leuke spullen gekocht 🙂 Die 2 potloden vind ik erg mooi, lekker felle kleurtjes 🙂

 4. Bianca schreef:

  Je hebt mooie producten uitgekozen! Zelf kon ik helaas niet hopelijk is er over een paar maanden weer zo’n actie x

 5. Daniëlle schreef:

  Ik heb al veel positieve reacties gehoord over de lipgloss, ben zo benieuwd naar jouw oordeel!

 6. Sarah schreef:

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik heb zelf twee lakjes van L’oreal gekocht en een oogpotlood en wenkbrauwgel van Catrice 🙂 Wat erg dat twee meiden ruzie gingen maken zeg!!

 7. Svenja schreef:

  Mooie producten! Vooral die Made to stay glossjes van Catrice lijken me heel erg fijn!

 8. Wilma schreef:

  Leuke aankopen, fijne kleurtjes voor de zomer!

 9. Anouk schreef:

  Wat een leuke producten heb je gekocht! De essence concealer is een groot favoriet bij mij. De essence foundation vind ik ook erg fijn. Ben benieuwd naar de Catrice lip polish!

  • Ik heb ooit eens de Catrice foundation gekocht, mijn huid reageerde daar erg slecht op. Sindsdien ben ik altijd een beetje huiverig. Maar super fijn dat het voor jou goed werkt, scheelt echt veel geld.

 10. Jorien schreef:

  Die primer lijkt me erg fijn! Gebruik eigenlijk nooit een primer maar denk dat het zowel voor mijn huid als voor de houdbaarheid van mijn make up beter is! Ben ook wel benieuwd naar de concealer! Hopen dat er snel weer zo’n actie komt 😉

 11. Silvy schreef:

  Wauwie, je hebt goed ingeslagen zie ik zo! Leuke producten heb je gekocht ^_^

 12. Diana Mieczan schreef:

  That lip polish is stunning. That red share is so beautiful:) Have a great day, lovely.

 13. ines schreef:

  Fijne koopjes!

 14. Saskia schreef:

  De oogpotloden zien er echt super uit! Leuke aankoopjes.

 15. Roos schreef:

  Ik ben erg benieuwd naar de concealer! Lekker ingeslagen… Ik heb heel bewust de 1+1 actie overgeslagen (drukte en de portemonnee haha)

 16. Rosanne schreef:

  Zo jij hebt lekker ingeslagen haha. Die oogpotloden moet ik hebben, die zien er leuk uit zeg. liefs x

 17. Dionne schreef:

  Wat een mooie aankopen!

 18. Tessa schreef:

  Wat een fijne koopjes allemaal! Ik vind die potloden van Catrice heel mooi!

 19. Johnc62 schreef:

  A big thank you for your article.Really thank you! Cool. debeagfeaefc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com