♥ New in| Kaarten van Koetjes & Kaartjes

Met super goed nieuws werd ik rond de feestdagen gemaild door Koetjes & Kaartjes, ik had namelijk shoppingmoney gewonnen in haar super leuke webshop! Zo leuk, want ze heeft zoveel leuke dingen die ze verkoopt. Het was heel lastig om iets te kiezen, maar ik heb na veel twijfelen toch dingen ‘gekocht’. Die leuke dingen wil ik graag met je delen.

koetjes kaartjes reviewHet uitpakken van de doos was al een feest opzich. Amber maakt er echt werk van, leuk!

Koetjes en Kaartjes kaarten reviewIk koos een aantal kaarten uit met leuke tekst, de onwijs gave (door Amber zelf ontworpen) kalender en een witte papieren zak. De kleine kaarten zijn een extraatje van Koetjes & Kaartjes. Leuk en ontzettend lief!

Kaarten koetjes en kaartjes review

kaarten tekst zwart wit koetjes en kaartjesAangezien ik alles in huis een beetje rustig en neutraal wil houden ging ik voor zwart wit kaarten. De gekleurde kaarten zijn ook erg leuk hoor, maar het past gewoon minder bij mij in huis. De verjaardagskaart met gefeliciflaptaart vond ik erg grappig. Op één of andere manier vergeet ik altijd een verjaardagskaart te kopen, het leek me wel handig om er één op voorraad te hebben. Kom ik een keer niet aan met een versierde envelop. Van de andere twee kaarten spraken de teksten mij erg aan. Ik ben altijd in voor een avontuur, je leeft maar een keer dus geniet! En de andere kaart vond ik gewoon heel erg lief, maar toch ook stoer door de zwarte rand en de zwarte ‘vlekken’.

verjaardagskaart kalender Koetjes en KaartjesVerjaardagkalenders, ik weet niet wat er daar mee is. Alsof niemand ooit bedacht heeft om een leuke te ontwerpen en als er dan een keer een leuke is, is het een jaarkalender. Ik vind het zonde om elke keer een nieuwe te kopen. Toen ik op de Instagramaccount van Koetjes & Kaartjes zag dat ze bezig was met het ontwerpen van een kalender wist ik gelijk dat ik dat wilde hebben. Hij is ook echt super leuk geworden!

kalender koetjes en kaartjes review

Klik op de afbeelding om het te vergroten

De paperbag, waar mijn vriend het nut niet van inziet: het is toch gewoon een papierenzak, is gemaakt van dik wit kraftpapier en 65 cm hoog. Ik koos voor een blanco paperbag, maar je kan er ook een letter op laten drukken. De versie met krijtbordverf vind ik ook erg leuk.

paperbag Koetjes en kaartjes reviewDe vouwenlijnen zijn er nog niet helemaal uit, maar het wordt langzaam aan minder. Ik gebruik het om alle lekkere warme dikke dekens en grote sjaal er in op te bergen. Ideaal! Op dit moment staan alle spullen van Koetjes & Kaartjes in de woonkamer op en bij mijn homemade pronkrek. De DIY komt snel online.

pronkrek koetjes en kaartjes interieur styling

true love story kaart pronkrek koetjes en kaartjes interieur styling

adventure kaart pronkrek koetjes en kaartjes interieur styling

verjaardag kalender pronkrek koetjes en kaartjes interieur stylingOver de plaats van de paperbag twijfel ik nog een beetje. Nu staat het mooi voor stekkerdoos, maar het staat ook leuk naast mijn palletbank onder de foto op hout.

paperbag interieur Koetjes en kaartjes review Het bestellen op Koetjes & Kaartjes gaat heel gemakkelijk. Je kiest wat je leuk vind, nou ja zo gemakkelijk is dat niet met zoveel leuke dingen, je doet het in je winkelmandje en met onder andere Ideal kan je het afrekenen. Heel erg snel ligt het pakketje al bij je op de deurmat, altijd binnen drie werkdagen. Een leuke feitje is dat Amber alles zelf ontwerpt.

Ik ben super blij met de bestelling van Koetjes & Kaartjes, de kaarten en de kalender vullen de pronkrek goed en ik kan lekker veel kwijt in de paperbag. De mini kaartjes gebruik ik voor foto’s of als tag bij een cadeau.

♥ Waar vind jij de paperbag leuker staan? Ken jij de webshop van Koetjes & Kaartjes al?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

16 reacties

 1. Wat een leuke verjaardagskalender! Die kaarten vind ik ook heel leuk. En de paperbag ziet er tof uit, had het nog nooit gezien.

 2. Deisy schreef:

  Wat een leuke spulletjes allemaal zeg: vind de kaartjes van Koetjes & Kaartjes ook altijd zo lief! Wat een prachtig rek heb je trouwens in je kamer staan, ben benieuwd naar de DIY. Wel heel knap zeg 🙂 X

 3. Daphne schreef:

  Deze kaartjes zijn zo leuk! Ik zou ze zo in een lijstje doen en ophangen aan de muur 🙂

 4. Sarah schreef:

  Ahh, super leuk die kalender zeg! En wat een gaaf pronkrek heb je 🙂

 5. loesblogt schreef:

  Wat een toffe producten! Echt onwijs leuk. Ik kan ook wel een aantal plaatsen ontdekken in mijn kamer waar ik die zou willen hebben. Wat heb jij een tof interieur!

 6. Michaela schreef:

  Oh wat zien die er gaaf uit!

 7. Jorien schreef:

  Echt heel leuk! Ik bedacht me gister dat ik nog een aantal fotolijstjes moet vullen en dat wil ik doen met kaarten, dus dit komt min of meer als geroepen! Ik ga zeker een kijkje nemen 🙂 Je hoekje met pallets en de paperbag ziet er wel heel gezellig uit zo 🙂

 8. Anouk schreef:

  Oh wat een leukies! Super tof om als decoratie te gebruiken! Love it!

 9. Elze schreef:

  Leuke spulletjes heb je besteld! Ben zelf ook gek op zwart-wit prints! 🙂

 10. Liliane schreef:

  Wat een gezelligheid in een doosje!
  Ik vind de ‘gefeliciflapstaart’ kaart erg leuk want zo feliciteer ik vaak mensen haha

 11. alexa schreef:

  ze zien er echt super leuk uit!

 12. Svenja schreef:

  Aaaaah ze zijn zo leuk allemaal <3 Ik heb ook een paar van dat soort kaartjes met quotes ingelijst en in de woonkamer staan, geeft zo een leuk sfeertje!

 13. Daphne schreef:

  De kaartjes zijn heel tof! Wat ook een leuk hoekje daar met de pallets. Heel gaaf. Liefs Daphne

 1. maart 2, 2015

  […] blog over onder andere de leuke kaarten van Koetjes & Kaartjes kwam die dag online, heb jij het al […]

 2. april 27, 2015

  […] Met trots pronkte de pronkrek ook al een paar keer op mijn blog, zoals bij blog over de kaarten van Koetjes & Kaartjes. Nu heb ik eindelijk de tijd om de DIY Hema pronkrek te delen op blog. Waarom ik het de Hema […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com