♥ K&B Kralingen, zomer hotspot in Rotterdam

Met veel liefde ga ik altijd opzoek naar nieuwe hotspots in een stad. Zo was ik laatst in Rotterdam en trof ik een hotspot aan waar ik heel erg blij van word, namelijk K&B Kralingen. En het is niet zomaar een hotspot het bleek ook de perfecte zomer hotspot in Rotterdam te zijn!

K&B Kralingen, hotspot in RotterdamVorige week was ik voor de Bloggers On Board tour in Rotterdam. Aangezien Rotterdam best een eindje reizen is besloot ik bij mijn familie te logeren. Mijn neef had laatst een nieuwe hotspot ontdekt en na zijn goede verhalen wilde ik ook wel naar zijn nieuwe hotspot in Rotterdam; K&B Kralingen. Het bleek een goede keus te zijn!

hotspot in Rotterdam KB KralingenK&B Kralingen

K&B Kralingen staat voor Kantine en Biertuin en dat omschrijft de sfeer wel een beetje. De hotspot in Rotterdam heeft een goede sfeer, het is er ongedwongen en er hangt de sfeer van een leuk tuinfeest. Bij binnenkomst staan er grote barbecues, er zijn zitjes met rotan-achtige stoelen met kleedjes, haarden en kantine-achtige lange tafels waar je gezellig met een hele groep kan zitten. Ookal ligt het aan de straat, als je er eenmaal zit vergeet je de hele weg. Dit maakt het ook de perfecte zomer hotspot.

hotspot in Rotterdam KB

kralingen hotspot in rotterdam

kb kralingen rotterdamBij minder weer, kan je natuurlijk ook binnen zitten. En oh my wat ziet het er binnen leuk uit! Met oude hippe vloerkleden, retro stoelen en appelkisten als kast maakt het het stoer en gezellig.

hotspot kb kralingen rotterdam

hotspot kb kralingen in rotterdamDe kaart is vrij simpel. Er staan geen ingewikkelde gerechten op de kaart. Eerlijk gezegd houd ik daar wel van. Ik heb liever iets simpels wat echt goed smaakt. En dan deed het ook. Het eten was er heerlijk. Als voorgerecht namen we een bretzel met mosterd, nachos uit de oven met guacamole (was echt heerlijk) en we probeerden de bitterballen uit. En nee, we waren niet met z’n tweeën.

guacamole nachos bitterballen hotspot in Rotterdam

hamburger kb kralingen hotspot in rotterdamAls hoofdgerecht ging ik natuurlijk voor de hamburger (de hamburgerfase is nog steeds niet over). Maar ik heb ook een hapje van de spare ribs en de runder rib-eye gehad. Beide waren erg lekker en mals! De gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur, lees: onder andere heerlijke verse friet. Of misschien moet ik patat zeggen…

spare ribs kb kralingen rotterdamBBQ koning Jerryl stond bij ons helaas niet bij de barbecue, maar ik heb er goede verhalen over gehoord. Voor de vega’s hebben ze falafel op de kaarten staan en de healthy freaks kunnen hun hart ophalen bij lekkere salades. De taarten worden geserveerd door Dudok, DE pattiserie uit Rotterdam. Mijn buik zat zo vol dat ik het oversloeg (en ik had ’s middags al een muffin ven Dudok gegeten).

 kralingen rotterdam hotspotK&B Kralingen heeft speciale dagen, zoals Burger Monday, Curry Tuesday, Wednesday Wrap en Thursday Ribs. Daarnaast is er elke dag een dagspecial wat bestaat uit bier/ wijn, een daggerecht (staat op het bord) met friet voor 15 euro. De prijzen voor een hoofdgerecht bij de hotspot in Rotterdam liggen tussen de €11,75 en €21,75. Wat ik erg netjes vind. Vooral voor lekker eten!

k&B kralingen hotspot in Rotterdam review

kb rotterdam waar eten

Hotspot in Rotterdam

Waarom K&B Kralingen de (zomer) hotspot in Rotterdam is? Je kan er heerlijk buiten zitten in een tuinfeest achtige setting. Door de gezellige aankleding waan je je echt even van de wereld en voel je je tot rust komen. Maar ook binnen ziet het super leuk en creatief uit! De mensen zijn er gezellig en divers, er komen vriendinnengroepen, mensen die net klaar zijn met sporten, maar er komen ook gezinnen met kinderen en verliefde stelletjes. Het eten is er simpel, maar erg lekker! De cocktails, en gin tonics, zagen er heerlijk uit. De bediening is goed en vriendelijk. Het is er gewoon een feestje voor het oog en je mond!

♥ Wat is jouw favoriete zomer hotspot? Kende jij de hotspot in Rotterdam al?

K & B Kralingen vind je aan de Oudedijk 4 in Rotterdam.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 12:00 – 00:00
Vrijdag & Zaterdag: 12:00 – 01:00
Zondag: 12:00 – 23:00

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com