♥ Interieurinspiratie opdoen tijdens de Wonen & Co beurs

Vanaf donderdag kan je de Wonen & Co beurs weer bezoeken in het hoge noorden. Vorige jaar bezocht ik het samen met Annemieke en ik moet zeggen dat ik het best leuk vond. Daarom een korte blog, want er is eindelijk weer eens een leuk interieurbeurs in Groningen. Zonde als het aan je voorbij gaat!

Vorig jaar bezocht ik de Wonen & Co beurs om interieurinspiratie op te doen. En dat is denk ik ook de juiste manier om naar de beurs toe te gaan. Die dag was ik begonnen met vloggen, maar ik ben helaas veel filmpjes en foto’s kwijt geraakt. Vandaar dat ik er toen niks over heb geschreven (en het was toch al afgelopen). Maar nu ik de aankondiging zag voor de nieuwe editie vond ik het toch leuk om er over te bloggen. Gewoon omdat het een leuke beurs is en nu heb je er als lezer ook iets aan, want je kan namelijk zelf nog gaan. Daarom een kort overzicht van de Wonen & Co beurs.

Wonen & Co beurs

Vergeet de You Tube film niet in HD kwaliteit te zetten!


Zoals ik al in het Youtube filmpje zei de Wonen & Co beurs is een beurs omtrent interieur. Je kan er inspiratie op doen a la Ikea door rond te lopen door de hallen van het Martiniplaza in Groningen. Verschillende winkels en merken zoals Bloom On of mijn geliefde conceptstore Holtbar hadden onwijs leuke stands ingericht. In totaal presenteren er rond de 200 merken de nieuwe interieurtrends. Je kan je er dus een hele dag vermaken.

Er zijn speciaal ingerichte pleinen. Op het ene plein kan je interieuradvies krijgen, het andere plein richt zich weer op bouwkundige vlakken en je kan er ook terecht voor buitenleven inspiratie.

wonen & Co beurs interieurinspiratie opdoen

wonen en co beurs vloerNaast de laatste tuin- en interieurtrends ontdekken kan je op de beurs ook workshops en lezingen volgen van bloggers, (bloem)stylisten, interieurspecialisten en trendwatchers. Mijn favoriet voor dit jaar: de lezing Vintage meets New. Carolien & Annemarie geven je tips over hoe je oude pareltjes combineert met nieuwe hippe items. I love it!

interieur inspiratie Groningen wonen en co beursIn één van de hallen was ook een soort Margriet/ Libelle achtige marktsfeer hal (het heet 100% vrouw). Het was niet helemaal mijn ding. Ik moet ook eerlijk toegeven dat de gemiddelde leeftijd ook iets hoger lag. Denk aan vrouwen van middelbare leeftijd (en een kort pittig kapsel). Maar als je nog opzoek bent naar een nieuwe fantastische vijl of pan dan kan je hier je hart op halen. Wat ik wel heel erg leuk vond waren de DIY’s die je in verschillende hallen kan doen, de live muziek en natuurlijk de foodporn corner. Volgens mij heet het dit jaar JamJam & Groen. Klinkt als een fijne combinatie!

food corner wonen en co beurs

wonen & co beurs eten

Algemene informatie over de Wonen & Co beurs

De Wonen & Co beurs bevindt zich in de Martiniplaza in Groningen en is geopend op de volgende dagen en tijdstippen:

Donderdag 16 maart van 13.00 tot 22.00 uur
Vrijdag 17 maart van 13.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 18 maart van 10.00 – 18.00 uur
Zondag 19 maart van 10.00 – 18.00 uur

Online betaal je 10 euro voor de toegang, aan de kassa €11,50. Op donderdagavond van 17.00 – 22.00 uur bedraagt de toegang €7,50. Dit is overigens ook de per persoon prijs op vrijdag vriendinnendag (per twee vrouwen). Meer informatie vind je op de Wonen & Co website.

Wat is jouw eerste indruk van de Wonen & Co beurs? Ga jij het bezoeken? Bezoek je wel eens vaker beurzen zoals de Margriet fair of de Libelle Zomerweek? Of ben je meer van de Swan Market?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com