♥ Interieur stylingtips voor je krijtbord (verf)

Een paar weken geleden ging aan de slag met mijn krijtbordverf wat bijna uit stond te drogen in de kast. Tijdens de DIY maakte ik een krijtbord van een snijdplank. En toen begon het meer gevoel… een beetje hetzelfde gevoel als wanneer je één chipje eet. Wie kan er nou één chipje eten, dan wil je toch ook meer? Met het meergevoel in mijn buik verzamelde ik meer interieur stylingtips om je krijtbord neer te zetten in je huis, maar ook hoe je krijtbordverf nog meer kan gebruiken. De pot is namelijk nog steeds voor driekwart gevuld met verf.

In de DIY creatief met krijtbord blog waar ik stap voor stap laat zien hoe je het bord maakt, oké zoveel stappen zijn het niet…. Ook laat ik zien hoe ik het krijtbord in mijn huis heb staan. Het is de perfecte manier om er een quote op te zetten en die je regelmatig kan aanpassen. Bij de Hema hebben zie hier trouwens geweldige krijtbordpennen voor, schrijft iets makkelijker dan een old fashioned krijtje. Maar je kan nog veel meer leuke dingen met een krijtbord snijdplank.

Krijtbord interieur DIYZo is het bijvoorbeeld ideaal voor een kaasplankje voor een feestje of gewoon een gezellige avond. Je kan het ook als dienblad gebruiken voor een heerlijk ontbijt op bed. De kruimels moet je maar even wegdenken, want die maken het minder romantisch.

Het krijtbord is ook leuk om te gebruiken als to do list of als boodschappenlijst. Misschien wel standaard. Maar handig wanneer je net iets op hebt gemaakt en je niet moet vergeten om nieuwe te halen. Ik heb het altijd met Couscous of pasta, dan denk ik dat ik het nog in huis heb. Niet dus! Dat soort dingen moet je dus gelijk op je lijstje zetten wanneer je het opmaakt.

Het krijtbord is perfect voor teksten in de Photobooth.  Of gebruik het om het menu op te schrijven wanneer er visite komt eten.

Wat ook leuk is, is om er een recept op te schrijven en je keuken zo op te vrolijken. Wil je helemaal los gaan dan is een gehele krijtbordverf muur misschien wel iets voor jou. Mij is het iets te donker, omdat we niet veel licht in de keuken hebben, maar ik vind het wel gaaf! De pot met verf komt dan denk ik wel een keer leeg. Je kan er ook een muur planner van maken!

Is er nog krijtbordverf over? Maak dan leuke krijtbord vlaggen. Of versier de voorraadpotten. Ook handig om ze zo te labellen.

Op mijn Pinterest bord kan je nog meer stylingtips vinden.

De DIY met de slinger lijkt me erg leuk om te maken, ik denk dat ik me daar een keer in ga verdiepen. Ook handig want je hebt zo voor elke gelegenheid een slinger. Zoals je kan zien zijn er veel dingen die je kan doen met krijtbordverf en dat maakt het ook zo leuk!

♥ Waarvoor heb jij wel eens krijtbordverf gebruikt? Heb jij nog andere interieur stylingtips?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

22 reacties

 1. Wat een ontzettend leuke ideeën! Die ga ik zeker opslaan voor inspiratie.

 2. Krijtbordverf is leuk! In de keuken zo’n muur is ook tof, maar je moet dan inderdaad wel een lichte en ruime keuken hebben.

 3. Sarah schreef:

  Wat een gave ideeën! Ik vind dat dienblad echt heel leuk gedaan! En de muur in de keuken is ook gaaf 🙂

 4. Michaela schreef:

  Ik vind het er altijd zo leuk uitzien!

 5. Dana schreef:

  gave ideeen zitten er tussen!!

 6. Anouk schreef:

  Wat een toffe ideetjes! Ziet er echt ontzettend leuk uit!

 7. Diana Mieczan schreef:

  I love that chalkboard kitchen wall – so amazing! Have a beautiful day, dear. xo

 8. Marcella schreef:

  Erg leuk, die creatieve ideeën met krijtverf! Als ik straks verhuist ben wil ik ook gaan kijken naar de mogelijkheden in ons nieuwe huis. Zó leuk!

 9. Evelien schreef:

  Och wat een leuke ideetjes! Vind het zelf ook wel handig voor in de keuken (staat ook al even op mijn lijstje met wat ik later zeker moet hebben).

 10. Keybykim schreef:

  Oh my god wat leuk is dit! Ik heb nog nooit zo over een krijtbord nagedacht. Thanks voor de tip!!

 11. Sas schreef:

  Wat een super leuke inspiratie!

 12. BeautyblogLaura schreef:

  Super leuk! Ik zou zelf zo’n grote krijtmuur willen in m’n keuken. xx

 13. Josie schreef:

  Ja, heel leuk idee! x

 14. Linda schreef:

  Ik vind hem als plankje heel erg leuk en ook op de wekpotjes vind ik het super leuk staan! <3

 15. Deisy schreef:

  Ik heb een pot je krijg en vind dat echt heel fijn. En zo’n muur is echt een droom van mij haha.. lijkt mij zo mooi om dat in je huis te hebben. Die kaasplankjes zijn trouwens leuk zeg! Leuke ideeën in ieder geval. X

 16. Alex de Jong schreef:

  Leuke inspiratie! Het vlaggen idee had ik nog niet eerder gezien, die ga ik zeker onthouden!

 1. februari 25, 2015

  […] Ik koos voor een blanco paperbag maar je kan er ook een letter op laten drukken. De versie met krijtbordverf vind ik erg […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com