♥ Liefde voor de Instaswap

Begin november was het zover, het was Instaswap 2014 fall edition tijd. 3 november was om de precies te zijn D-day en ook ik deed toen mijn Instaswap pakketje de deur uit. Om me heen merkte ik dat het Swap fenomeen voor veel mensen nog nieuw was en dat ik het regelmatig uit moest leggen. Vandaar dat ik er weer een blog aan wil besteden. Weer zou je denken, jep, weer! Ik heb namelijk al eerder een blog geschreven over een swap (klik hier). Maar de Instaswap was toch echt veel leuker!

instaswapLynda organiseert de Instaswap. Als ik het goed heb is dit haar tweede swap die ze organiseert. Er deden meer dan 600 (!!) mensen mee met in de Instaswap fall edition en er waren 80 sponsoren die meededen. Ja, als bedrijf kan je ook meedoen, maar dan doneer je een product. Je maakt hiermee een Swapdeelnemer nog blijer. Ik zou je graag de precieze aantallen willen geven, maar ik kan het niet terug vinden op de website…

Wat is een Instawap?

Het is heel simpel. Via de Instaswap website schrijf je je in, dit kan alleen tot een bepaalde datum. Van de organisatie krijg je een Instagram accountnaam. Dat is je Instaswappartner. Enige regel waar je aan moet voldoen is dat je na de week van de opgegeven datum (in dit geval 3 november) je pakketje moet versturen. Je mag helemaal zelf bepalen wat je aan de ander geeft, of je iets zelf maakt, of je iets homemades koopt of gewoon iets leuks koopt wat je in de winkels ziet (met name de Hema heeft goed gescoord bij deze swap, de gelukmakers zijn ook zo leuk!!!) . Ook het te besteden bedrag staat open. Dit is iets wat ik zelf lastig vond. Je wil namelijk niet dat je je swappartner iets geeft terwijl hij of zij het dubbele uit heeft gegeven. Ik heb een prijs van ongeveer 15 euro aangehouden. Ik denk ook dat de meeste dit ongeveer kwijt waren. Wel denk ik dat ik als ik echt alles zou rekenen iets meer kwijt was, maar alle inpakspullen gebruik ik nu nog. Vandaar dat ik ze niet heb geteld. Naast je een heel leuk pakketje voor iemand maakt, maakt er iemand ook een leuk pakketje voor jou. Het is niet voor niks een swap (wat ruilen in het Engels is). Op basis van iemands Instagram kan je inschatten wat de ander leuk vindt. Of waar iemand van houdt.

Instaswappakketjes

Het maken van een Instaswap pakketje was echt super leuk. Het was alsof je een 2.0 versie surprise aan het maken was. Een volwassen versie van een sinterklaas- of kerstsurprise. Genoeg gepraat, het is tijd om te laten zien wat ik voor mijn swappartner heb gemaakt.

Instaswap-cadeaus-fall-edition

Instaswap-fall-edition

Cadeaus-instaswap-fall-editionAangezien quotes altijd leuk zijn ging ik voor quotes met als thema thuis, dromen en genieten. Dingen die ik iedereen toewens. Bij home kocht ik een leuke kaarsenhouder in de vorm van een huis bij de Xenos, samen met twee grijzen kaarsen. Ik vond het zo leuk dat ik er ook één voor mezelf kocht. Bij het cadeau voegde ik de quotes You Are My Home en Let Your Light Shine.

Onder genieten vielen meerdere cadeaus. Waaronder een moment voor jezelf. En je kan me time niet hebben zonder warme thee, chocolade, een maskertje en een verwennende bodylotion (vooral nu met de koude dagen). De qoutes And Now It’s Me Time en Chocolate Comes From Cacao, Which Is A Tree. That Makes It A Plant. Chocolate Is Salad schreef ik hierbij op een tagkaartje.

In de boomstamhanger (van Xenos), heb ik eerst met krijtbordverf geverfd, schreef ik de woorden Be Happy. Dit cadeau viel onder de noemer dromen. Daarnaast maakte ik met draad en mini wasknijpers een soort slinger waar je foto’s op kan hangen. De quote Collect Moments Not Things past er perfect bij. Het ideeënboekje heb ik gemaakt met een template van internet en een kaal notitieboekje van de Action. In een potlood maakte ik twee sneeën waarin ik de ‘vleugels’ kon doen. Het potlood lijkt nu op een een pijl en het notitieboekje is het bord. Misschien is je briljant idee wel een schot in de roos 😉 . Daarnaast kocht ik een droomdoosje, daarin deed ik losse papiertjes. De quote Dear To Dream en If You Can Dream It, You Can Do It hoorden daarbij.

Tot slot maakt ik een mini Enjoy slinger en een canvasdoek verfde ik met krijtbordverf en daarop zette ik een herfsttekst; Herfst, het liefst zou ik in mijn chocolademelk kruipen. Het was nou eenmaal een fall instaswap edition. Het maken van het pakketje was super leuk, maar het inpakken ook! Ik maakte nog een fall in love kaart en ik versierde alle cadeaus met lintjes, stempels en tekeningen.

INpakken-instaswapTerwijl mijn pakket onderweg was begon ik me ineens af te vragen wat er in mijn pakket zou zitten. Het is stiekem best spannend. Ik vond het echt super leuk om mijn pakket te openen (van happy paper, een super leuke webshop). Het voelde alsof ik een kerstpakket uit aan het pakken was.

Instaswap-happy-paperDe cadeaus waren met super leuk inpakpapier verpakt!

Instaswap-cadeaus

Instaswap-cadeaus-happy-paperEcht zo veel leuke cadeaus heb ik gekregen. Lian heeft me echt onwijs verwend met allemaal heerlijke en leuke dingen. Alleen jammer dat je nooit lang van Tony kan genieten 😉 .

Wanneer je zoekt op #instaswap2014falledition dan zie je zoveel leuke dingen, mensen hebben echt hun best gedaan. Waarschijnlijk komt er in maart weer een nieuwe Instaswap, dit keer weer een springtime swap. Volgens de website verwachten ze dat er de volgende editie 2000 mensen mee gaan doen. Maar ik heb zo’n idee dat het er nog meer gaan worden. Dit is namelijk aanstekelijk leuk! Ik doe in ieder geval weer mee.

♥ Heb jij meegedaan met de Instaswap Fall Edition? Ga jij meedoen met de springtime edition?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

12 reacties

 1. Svenja schreef:

  Wow, wat een ontzettend leuk concept. Leuk om iemand te verassen en ook spannend wat je zelf gaat krijgen. Leuke manier om nieuwe producten te ontdekken. De cadeautjes die jij kreeg waren trouwens prachtig ingepakt, bijna zonde om uit te pakken!

 2. Sarah schreef:

  Wat een leuk pakketje heb je gemaakt en gekregen! Lijkt me zo leuk om mee te doen 🙂 als er nog een komt doe ik mee!

 3. Priscilla schreef:

  Wat super leuk zeg! Het lijkt me enorm spannend op wat te kopen voor een ander maar nog spannender lijkt mij het openen van je gekregen kado’s!

 4. Ah wat een onwijs leuk initiatief! Je hebt er echt heel veel tijd in gestoken! Ziet er super tof uit. Je hebt ook een leuk pakket terug gekregen.

 5. ines schreef:

  Wat een fijn idee om mee te doen 😀

 6. Deisy schreef:

  Wauw, wat een ontzettend leuk idee zeg en jouw pakketje is echt prachtig: zo ontzettend creatief! Het lijkt mij wel ontzettend leuk om een keer mee te doen met zoiets, alleen ben ik niet zo creatief (althans niet zo goed met papier haha) als jou.. zou me dan echt lullig voelen als iemand mijn lelijke pakketje krijgt en ik een hele mooie hahaha!..

 7. Oh dat kende ik nog helemaal niet! Wat een ontzettend leuk idee, zeg! x

 8. Nogmaals bedankt voor je mooie swap! Ik ben er nog steeds blij mee!
  En een leuk artikel heb je geschreven!

 1. maart 16, 2015

  […] doen, ik kan het iedereen aanraden! Weet je niet wat het is? Kijk dan even naar het verslag van de Fall edition Instaswap. Helaas kan ik nu niet meedoen aangezien de verstuur datum midden in onze vakantie valt en ik heb […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com