♥ Inspirational quotes #3

It’s all about love

Aangezien februari toch een beetje de maand van de liefde is en ik dol ben op hartjes leek het me leuk inspirational quotes op het gebied van de liefde met jullie te delen. Je ontvangt nooit te veel liefde, toch?

Iedereen denkt met liefde gelijk aan de liefde tussen twee mensen. Logisch, want liefde is ‘een diepe genegenheid voor, welgezindheid tot of toewijding voor een ander’ (Wikipedia). De liefde tussen twee mensen is voor mij iets moois, iets unieks, moet je koesteren en is iets waar je geen invloed op uit kan oefenen.

Geniaal!

Geniaal!

Zo waar!

Zo waar!

Wijze woorden van Warhol

Wijze woorden van Warhol

Warhol heeft mooie qoutes waar je altijd even over moet nadenken. Nu ben ik het grotendeels eens met Warhol, je moet op iemands persoon verliefd worden, maar ik ben wel van mening dat je ook iemands uiterlijk verliefd moet zijn. Wat is liefde voor je partner zonder lichamelijke aantrekkingskracht? Misschien moeten we dan met één oog dicht verliefd worden?

Hier begint het allemaal mee

Hier begint het allemaal mee

Een paar jaar geleden las ik een aantal quotes die op de bovenstaande quote lijken in de Happinez. Eigenlijk vond ik het wel logisch klinken, want hoe kan je van iemand anders houden als je niet van jezelf houdt? Hoe kan jij liefde in iemand anders vinden als je het niet eens in jezelf kan vinden? Het klinkt erg psychologisch, maar het heeft mij wel doen zoeken naar de dingen die ik leuk vind. Pas wanneer je gelukkig bent, kan je een ander gelukkig maken (Talakua). Alleen hoe doe je dat, jezelf gelukkig maken?

Omring jezelf met leuke dingen!

Omring jezelf met leuke dingen!

Hardcore love

Hardcore love

Het zijn de kleine dingen die het doen

Het zijn de kleine dingen die het doen

Hou je ogen open voor liefdevolle dingen

Hou je ogen open voor liefdevolle dingen

En bedenk dat je nooit alleen bent, je hebt namelijk ook nog de onvoorwaardelijke liefde voor vrienden en familie! Op mijn lieve vrienden en familie kan ik altijd rekenen en ik zou niet zonder ze kunnen!

Ik ben gezegd met een liefdevolle familie!

Ik ben gezegd met een liefdevolle familie!

Familie Love

Familie Love

Echt vriendschap

Echte vriendschap

Echte vrienden zijn er altijd voor je

Echte vrienden zijn er altijd voor je

Dus wees gelukkig, omring je met leuke dingen en liefde, liefde voor jezelf, voor vrienden, familie, de kleine dingen in het leven en voor je partner!

Leef, droom en heb lief!

Leef, droom en heb lief!

♥ Wat is het meest waardevol in jouw leven? Welke quote spreekt jou het meest aan, en waarom?

Volg je me al via social media, zoals Bloglovin, Facebook, Twitter en Instagram?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

7 reacties

  1. Marieken schreef:

    Wat een gezellige foto met die dames!

  2. Mirjam schreef:

    Wat een mooie quotes, ik vind ze allemaal erg sprekend!

  3. Rachel Kromdijk schreef:

    ik vind dit altijd super te lezen geeft je weer een boost! liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com