♥ Hype of echt lekker; de boerenkoolsmoothie? #2

Gisteren kwam mijn eerste groene smoothierecept al online, vandaag is het de buurt aan smoothie nummer twee. Dit is een wat meer exotische variant (ookal is mango ook een exotische vrucht). Dit recept heb ik van Cynthia geleend. In haar plog beschreef ze haar ochtendritueel waarin deze smoothie thuis hoort. Aangezien ze het heeeeel lekker vond en ik eindelijk overgehaald was om een groene smoothie te maken vond ik dat ik ook dit recept moest proberen.

De ingrediënten voor smoothie 2

De ingrediënten voor smoothie 2

Ingrediënten voor de banaan- appel- kokos- boerenkoolsmoothie

♥ Één banaan, in stukken gesneden
♥ Sap van één citroen
♥ Éen appel, in parten gesneden
♥ Drie handjes boerenkool
♥ Glas kokoswater, ik heb kokos/banaan water

Alle ingrediënten bij elkaar

Alle ingrediënten bij elkaar

Bereidingswijze

Ook dit recept is het heel simpel, gooi alles in de blender en maak het zo fijn dat je het kan drinken.

Nu lijkt het nog op een normale smoothie

Nu lijkt het nog op een normale smoothie

Maar uiteindelijk word het groen

Maar uiteindelijk word het groen

Ik kon niet wachten om het te proeven wat het rook heerlijk, en de smaak was nog veel lekkerder. Mmm, wat is dit een lekkere groene smoothie. Ik heb denk ik bij elke slok het geluid mmm gemaakt. Als ik dat doe, dan vind ik iets heel erg lekker! Het smaakt heel fris en licht. Echt het perfecte drankje voor een warme zonnige dag.

Ik las trouwens de tip dat als je een groene smoothie te bitter vindt dat je er dan een banaan aan toe moet voegen. De banaan verdoezeld de bittere smaak en maakt het geheel zoeter. Ook hier kan je superfood toevoegen aan de smoothie, of yoghurt. Maar de smaak was voor mij zo perfect! Cynthia had gelijk, dit is heeeel erg lekker. Mijn vriend en ik geven deze smoothie een 10! Ik zou echt niet weten wat er nog lekkerder kan aan deze smoothie.

♥ Heb ik je al overgehaald om een keer een groene smoothie te maken? Wat is jouw favoriete smoothie combinatie?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

6 reacties

  1. Manon schreef:

    Ik ben zelf niet zo van de smoothies, weet ook niet waarom en ik hou ook niet van boerenkool maar ik ben nu wel erg benieuwd naar de smaak van deze groene smoothie!

  2. Marieken schreef:

    Hij klinkt wel erg goed! Misschien toch maar eens een zak boerenkool halen…

  3. Marcella schreef:

    Je zet me aan ’t werk, ook deze wil ik proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com