♥Hotspot | Yoghurt Barn Nijmegen (+winactie)

Yoghurt met Tony’s en stroopwafels. Het is de overheerlijke special bij de Yoghurt Barn. Voor mij is het een begrip en nu eindelijk zit er één in de ‘buurt’. Of nou je mijn oude buurt. Samen met een paar andere bloggers genoot ik van de verschillende lekkere producten die Yoghurt Barn Nijmegen biedt.

yoghurt barn Nijmegen Oh wat was ik blij toen ik een e-mail kreeg van de lieve Milou van Health I Nut of ik bij een special event wilde zijn van Yoghurt Barn Nijmegen te ere van de opening. Springend stond in de woonkamer, ja ja ja. Want van Yoghurt Barn word ik zo blij! Ik had het alleen nog maar bezocht in Amsterdam en dat was heel vluchtig. Met de komst van Yoghurt Barn Nijmegen was dan ik ook onwijs blij, eindelijk kon ik vaker gaan!

Yoghurt Barn Nijmegen

Het concept van Yoghurt Barn is simpel, en daarom ook zo geniaal.Wouter en Esther, de eigenaren, kwamen in 2011 thuis van een vakantie uit Spanje. Ze vroegen zich af waarom het concept frozen yoghurt, wat daar een groot succes is, hier in Nederland nog niet zo bekend was. En dat terwijl wij Nederlanders de meeste zuivel ter wereld eten?! Zonder enige ervaring in de horeca, of gevoel voor koken, maar met passie voor wat er allemaal kan met yoghurt, zijn ze het  yoghurt avontuur aangegaan. Ondertussen kan je Yoghurt Barn al op meer dan 10 locaties vinden (hopelijk ook snel in Groningen) in Nederland. Daarom zijn ze in 2015 ook samen gaan werken met Campina om zo continue kwaliteit te leveren.

yoghurt barn tony special

Ik ben alleen nog maar bij de Yoghurt Barn in Amsterdam geweest, dus ik kan het alleen daarmee vergelijken. Yoghurt Barn Nijmegen is heerlijk ruim. Er is genoeg plaats om te rustig te kunnen werken of bij te kletsen met vrienden onder het genot van natuurlijk een mega lekkere zelf samengestelde yoghurt. Of ga voor een special, met name de Tony Specials zijn hemels! De sfeer is ook bij Yoghurt Barn Nijmegen fijn, ik vind dat er echt een huiskamergevoel is. Alles wat er staat, ik zou er zo mijn eigen huis mee in kunnen richten.

yoghurt barn nijmegen inrichting review

interieur industriaal yoghurt barn nijmegen

yoghurt samenstellen yoghurt barn

yoghurt samenstellen yoghurt barn nijmegenNaast de verschillende toppings zijn de vitrines gevuld met homemade bananenbrood, carrot cake, (glutenvrije) broodjes en de heerlijke (wel machtige) brownie. Daarnaast serveren ze ook een grote variatie SharpSharp bites. Ook gluten-, suiker- en lactosevrij! Een deel van het assortiment is zelfs notenvrij. Net zoals in de andere filialen kan je bij Yoghurt Barn Nijmegen ook terecht voor havermout & acai bowls, verschillende smoothies, koffie en (slow) thee en kan je niet kiezen dan is de High Tea of een Brunch een aanrader!

yoghurt barn nijmegen kookboek sharpsharp

industrieel interieur yoghurt barn nijmegenTijdens de heerlijke ochtend stond de hele tafel vol met heel veel eten. Zoveel dat ik niet eens van alles een hapje heb kunnen proeven. Wat het allerlekkerst was? Ik kan niet kiezen! Alles was zo lekker!

yogurt barn high tea

yoghurt barn thee

yoghurt barn nijmegen sharpsharp

Yoghurt Barn Nijmegen winactie

Na al het lekkers, komt het allerleukste van de blog! Ik mag namelijk ik iets super tofs weg geven van Yoghurt Barn Nijmegen. Namelijk 2x een Barn Breakfast of 2x een Barn Lunch of 2x een Acaibowl of 4 sharpsharp gebakjes. De keuze is aan jou! De voorwaarden voor de winactie zijn heel simpel! Je kan ze vinden op mijn Instgramaccount. Wat je daar moet doen?

♥ Volg All Lovely Things op Instagram
♥ Like het bericht
♥ Tag je vriend/ vriendin met wie je graag naar Yoghurt Barn Nijmegen gaat

Let op: de winactie is alleen geldig bij Yoghurt Barn Nijmegen en niet in te leveren bij de andere locaties.

Ik heb de hele ochtend onwijs genoten van al het lekkers! En dat van zo iets simpels als yoghurt!  Zo zie je maar weer, van alles kan je iets speciaals maken!

♥ Wat vind jij van de Yoghurt Barn? Ben je er al eens geweest? Zo ja, wat is jouw favoriet? Zo niet, ben je van plan om er een keer naartoe te gaan?

 

Yoghurt Barn Nijmegen en Milou onwijs bedankt voor het heerlijke en gezellige ontbijt!

 

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

  1. Jaaaaaaaa ik wil heel graag haha! Wat ziet het er allemaal heerlijk uit zeg!

  2. Nina schreef:

    Aah wat een leuk artikel! Ik woon in Nijmegen maar heb nog geen tijd gehad om er heen te gaan, ben zo benieuwd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com