♥ Hotspot| My Oh My, conceptstore Amsterdam

Wanneer je dwaalt door de straten van Amsterdam kom je vanzelf pareltjes van winkels tegen. Terwijl ik samen met Eveline door Amsterdam liep, viel ons oog op een conceptstore met een geweldig leuke etalage. De aantrekkingskracht van de vrolijkheid (hallo wie kan er nou een flamingo in de etalage weerstaan?) en de onwijs gave kleding was te groot. Ondanks dat we op dat moment eigenlijk bij de opening van een persevent moesten zijn, liepen we toch de fijne conceptstore My Oh My in.

My oh my sieraden hotspot amsterdam

Over My Oh My

My Oh My is eigenlijk een online webshop waar ze een mix van vintage en nieuwe ‘hand-picked’ kleding verkopen.  In 2013 startte Nathifa Echteld (op 19 jarige leeftijd, #yougogirl) met het customizen van kleding die ze vervolgens verkocht op festivals. Op het moment verkoopt ze haar kleding wereldwijd en heeft ze in Amsterdam al twee winkels. Hoe gaaf is dat!?

Om het fashionable plaatjes compleet te maken verkopen ze bij My Oh My ook te veel leuke accessoires en handgemaakte sieraden.

my oh my kleding conceptstore amsterdam

conceptstore amsterdam my oh my

Every lady deserves to feel unique, self assured and special

Mijn ogen vielen op het leuke shirt met de vakantie quote, als ik niet op een no buy zat had ik het gekocht. Naast statement shirt verkochten ze ook de prachtige lace bh’s (met een heel hoog hebben gehalte), fijne lange jurken en mooie witte playsuits. Het was maar goed dat ik op een no buy zat anders had ik denk ik de hele My Oh My winkel leeg gekocht. En dan heb ik het nog niet over de flamingo blousjes en palmboom maxidress gehad.

shirt my oh my

Foto genomen door Eveline

lace bra my oh my

conceptstore amsterdam my oh my

“Wherever you are going, dressed in MY-OH-MY you will feel like you can take over the world!! Because you can!”

Het leuke van My Oh MY kleding is dat ook ergens voor staat. Precies zoals Nathifa is de bovenstaande quote aangeeft, mooi kleding waar jij je goed in voelt zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen staat. Dus trek je mooiste (My Oh My) outfit aan en verover de wereld!

my oh my conceptstore amsterdam lichtbak

conceptstore my oh my

De conceptstore van My Oh My is op dit moment te vinden op de Utrechtsestraat 88 en Haarlemmerstraat 85 in Amsterdam. Daarnaast kan je bij HARD BITTEN AND THE OTHERS in Almere en bij Stardust in Groningen de kleding van My Oh My kopen. Geen tijd om te winkelen dan kan je natuurlijk ook online shoppen.

♥ Kende jij de leuke kleding en accessoires van My Oh My al?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

5 reacties

  1. Deisy schreef:

    Wat een ontzettende toffe winkel zeg. Misschien toch maar even snel een bezoekje aan de Utrechtsestraat brengen haha 😉 X

  2. Oh dat ziet er echt heel leuk uit zeg! Dat flamingo blousje is heel tof! En dat shirt met die quote ook!

  3. Jamey schreef:

    Leuk winkeltje! helemaal niet mee bekend nog!

  4. Diana Mieczan schreef:

    Giggle – that t-shirt is genius and so true! Kisses, love.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com