♥ 3 x horloge trends voor het najaar van 2018 voor vrouwen

Een horloge is een waar sieraad. Het is meer dan alleen een attribuut waarbij je de tijd kan aflezen. Een horloge is een ware eyecatcher en kan je outfit afmaken. De horloge trends gaan met de mode mee, maar wat moet je als vrouw in 2018 nou dragen?

Een horloge maakt je complete look af. Een horloge krijgt steeds meer een secundaire functie en wordt steeds meer een complete sieraad. Horloges worden daardoor ook steeds belangrijker om te dragen in het dagelijkse leven. Net zoals de fashiontrends veranderen de horloge trends. Daarom is het ook belangrijk om rekening te houden met de horloge trends van het aankomende seizoen.

Horloge trends van 2018

Smartwatch

We willen tegenwoordig alles meten en weten. Hoe we meer uit onze dag kunnen halen en hoeveel we bewogen hebben. We willen weten hoe goed we slapen en hoe we het kunnen optimaliseren. Hoeveel stappen we op een dag zetten en we willen op de hoogte blijven van social media. En dat kan bij een smartwatch. Bijna elk horlogemerk heeft tegenwoordig wel een smartwatch en je kan ook bijna niet zonder.

Je social media kan je beheren, appen en tegelijkertijd meet het je hartslag en je kan ook eens de tijd zien. Voorheen was het een gadget voor mannen, maar tegenwoordig is het ook een echt vrouwen horloge. De smartwatch horloge trends worden steeds vrouwelijker en mooier. Het is geen gumwatch meer. Eerder een mooie, geavanceerde, maar smaakvolle horloge. Zo hebben Fossil en Skagen bijvoorbeeld hele stijlvolle smartwatches.

Simplicity

Jarenlang was één van de horloge trends dat de klokjes groot moesten zijn. Aankomend seizoen zien we dat de klokjes kleiner worden. Rond de 30 tot 32 millimeter. En in plaats van de hoeveelheid aan informatie (maanfase, maandfase, meerdere tijdzones etc.) die we voorheen op horloges konden aflezen komt er een tegenhanger. Zo simpel mogelijk. Less is more. Tevens is dit ook een tegenhanger van de smartwatch. We willen veel informatie hebben, maar soms ook niet. Soms willen we gewoon even leven, zonder constant geconfronteerd te worden met social media. De simpliciteit van een horloge maakt het veel geraffineerder. Een horloge krijgt hierdoor meer de functie van armcandy. Denk hierbij aan de prachtige Cluse, Daniel Wellington, Rosefield en Paul Hewit horloges.

minimalistische sieraden lucardi kettingen horloge

Gekleurde horloges

Wij vrouwen zijn sterk en onafhankelijker dan ooit. De kledingtrends laten die zien aan komend seizoen door vrouwelijke vormen en kleuren. Pastel power is de grootste trend hierin. Het is extra vrouwelijk, krachtig maar tegelijkertijd zacht en gracieus. Gekleurde horloges is dan ook één van de horloges trends voor het najaar. En dan geen oranje klok. Maar denk aan een mooie gouden kleine klok met een zachtroze band. Maak de look af met simpele gouden armbanden en je hebt de perfecte look voor het najaar van 2018. Maar ook de klokjes zijn ook niet meer altijd wit of zwart, maar blauw of pantone groen.

horloge roze sieraden koffie jess-watters-736607-unsplash

Foto van Jess Watters op Unsplash

Wat heel handig is dat je de bandjes van veel horloges (zoals die van Rosefield) heel makkelijk kan wisselen. Zo kan je de ene keer gaan voor een mooie rosé gouden band en dag later voor een tangerine kleurige leren band. Zelf vind ik nu de oker gele band erg leuk, maar in de winter vind ik pastel grijs een hele mooie kleur. Je horloge krijgt een compleet andere look hierdoor. Je kan het dan ook matchen bij elke outfit en situatie. Zo kan je voor relatief weinig geld altijd een horloge dragen die bij de trends past.

♥ Pas jij je horloge aan, aan de horloge trends? Of heb je gewoon één horloge?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Anouk schreef:

    Leuk artikel! Ik vind zelf de simplicity en gekleurde horloges erg leuk <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com