♥ Diaryblog| Hoogtepunten in Amsterdam

Het was een beetje een ups and down week, maar het eindigde gelukkig met alleen maar hoogtepunten. Ten eerste het weer van afgelopen weekend, do I need to say more?, en dan de mooie stad Amsterdam. Alle hoogtepunten van afgelopen week laat ik je zien in de nieuwe Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #10.

diaryblog hoogtepunten all lovely thingsDe maandag begon ik ietsjes anders dan normaal. Ik begon met yoga en bezocht na het ontbijt snel de sportschool. Eerder dan normaal en ook iets korter, omdat ik daarna ging kijken naar een nieuw huisje. Het was opzich mooi, maar of het het is. Ik weet het nog niet. Ik merk wel dat ik steeds meer behoefte heb aan een vaste plek,  of in ieder geval een plek waar ik al mijn spullen kwijt kan. Nu zit de helft nog ergens in een doos.

ontbijt diaryblog all lovely things

spin all lovely things diaryblog hoogtepunten

Mega spin in de kelder….

south park op de crosstrainer

omelet met sla en kip gezonde lunch

nat geregend all lovely thingsOndanks ik helemaal nat geregend was, was ik wel blij. Want ik beleefde een van de hoogtepunten van die dag, namelijk ik bereikte de 1000 volgers op Instagram. Super tof! Dankjewel, lieve volgers!

instagram all lovely things

courgette soep all lovely things diaryblog’s Avonds maakt ik courgettesoep. Lekker, gezond en makkelijk.

Dinsdag was een mindere dag. Ik was heel erg moe. Ondanks ik moe was richtte ik mij op de leuke dingen. Je moet namelijk zelf je dag vullen met hoogtepunten om er een leuke dag van te maken. En yoga is er één van, yoga maakt mij blij. Ik probeerde een beetje te bloggen, maar mijn hersenen werkten nog niet mee. Wat ik toen deed? Ik zette Netflix aan en keek De Kleine Zeemeermin. Zo leuk! Ik houd van Disney films.

hoogtepunten yoga all lovely things

ootd jurk hm vest primark

OOTD: jurk H&M, lange vest Primark, bloemenprint panty Hema

Kleine zeemeermin

healthy food zoete aardappel sla bonenburger

Zoete aardappel friet, sla & een bonenburger; yum!

Woensdag begon ik weer met yoga en een goede workout op de sportschool. Sporten valt voor mij onder de hoogtepunten. Heerlijk om even aan niks te denken, alles te geven en ik krijg er echt energie van.

But first yoga

But first yoga

hiit casall sportenOndanks het sporten energie geeft, weet ik wel dat ik na het sporten rustig aan moet doen om het de volgende dag niet te voelen. Dus dat ik met een goede lunch (chiapudding van Rens Kroes), wat papieren doornemen en ’s avonds dronk ik een drankje uit Tallinn bij de koffie, gewoon omdat het kan. Het smaakt trouwens naar Baileys, alleen dan iets minder zoet.

chai pudding rens kroes all lovely things

hoogtepunten all lovely things

nighty night

Bijna klaar om naar bed te gaan

Donderdag werd ik vroeg wakker en toen stond er een prachtige regenboog. Drie eigenlijk, als je goed kijkt zie je de tweede ook, de derde kreeg ik lastig op de foto. Ik kan echt zo blij als een kind worden door zulke simpele dingen. Daarna kwam er ook nog een liefheersbeestje voorbij en toen was ik helemaal blij 🙂 . Na even geblogd te hebben viel ik in slaap op de bank. Ik sliep iets te lang, maar daardoor was ik wel ’s avonds klaar voor de bootcamp.

regenboog nederland

liefheersbeestje hoogtepunten all lovely things

OOTD jas & jeans Mango top Only

OOTD: colbert & jeans Mango, top Only

lunch spelt granola met appel en blauwe bessen

bloggen en rusten all lovely things’s Avonds at ik bietenpasta pesto met groente en gerookte kip.

rode bieten pasta gerookte kip

all lovely things dirayblog hoogtepuntenNa de bootcamp keek ik nog even tv en daarna was het tijd om naar bed te gaan.

Vrijdag was weer een dag vol hoogtepunten, ik begon de dag met yoga en fotograferen. Daarna liep ik buiten een rondje en kwam ik prachtige bloemen tegen. Zo mooi dat alles in bloei staat en groener wordt. En dat is nog niet alles, want de zonsondergangen zijn nu ook om extra van te genieten!

bloggen gladskin hooogtepunten diaryblog

kersenbloesem bloemen hoogtepunten

bloemen all lovely things

bij

zonsondergangHet maken van een taart was zaterdag het eerste wat ik deed. Het liep niet helemaal zoals het moest (heel onhandig als je staafmixer er ineens mee stopt), maar uiteindelijk was de taart heerlijk! Ik nam de taart mee naar Amsterdam, waar ik op visite ging bij mijn broertje. Hij was net geopereerd aan zijn  neus. We liepen wat rond in de stad, dronk een drankje op het terras en ’s avonds speelden we spellen. Een dag met veel hoogtepunten!

roadtrip carselfie

rens kroes chocolade taart

Ik begrijp wel waarom dit de lievelings taart is van het zoontje van Doutze Kroes

amsterdam foodhallen all lovely things

Amsterdam grachten

Mannenliefde bier wormenDe zondag was nog perfecter. Wat was het heerlijk buiten! We bezochten de IJhallen markt en daarna hebben we hele middag bij Pllek gezeten.

goedemorgen

Goodmorning en hallo hooikoorts (lees: dikke ogen)

uitzicht rembrandtpark

Iemand nog opzoek naar een kamer in Adam? Mijn broertje gaat nu definitief naar IJsland verhuizen. Dit is zijn uitzicht, mooi toch?

PC hoofdstraat Amsterdam

@ de PC

ij hallen amsterdam ndsm werf

ndsm werf amsterdam hoogtepunten

ij hallen marktPllek is zo leuk. Lekker aan het water, voetjes in het zand en de zon in het gezicht. Heerlijk!

Pllek amsterdam ij

witbier hoegaarden ij amsterdam ndsm werf pllek

station amsterdam’s Avonds aten we Surinaams en daarna ging ik weer terug naar huis. Het weekend vloog voorbij. De hele week vloog voorbij, maar dat kan ook niet anders met alle leuke dingen. Houd de blog trouwens in de gaten, want er komt een leuke winactie aan deze week. Omdat het mooi weer is en omdat ik vandaag jarig ben.

Welke hoogtepunten heb jij de afgelopen tijd meegemaakt? Nog iets speciaals gedaan met het lekkere weer afgelopen weekend?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com