♥ Het wondermiddel tegen fruitvliegjes (+Actiecode)


Een fruitmand vol fruit en fruitvliegjes. De zomer is gearriveerd, maar daarbij ook alle nadelen. In de vorm van insecten. Voor de vliegen en muggen hebben we horren geplaatst. Helaas werkt dit niet tegen fruitvliegjes. Maar dankzij de Bloggerdbox vond ik het wondermiddel tegen fruitvliegjes.

wondermiddel tegen fruitvliegjesVers fruit is heerlijk. Vooral met het warme zomerse weer heb ik nog meer behoefte aan fruit. Verse mango, ananas en watermeloen zijn favoriet, maar hoe irritant zijn de vele fruitvliegjes die op het fruit afkomen. Wanneer je iets uit de fruitschaal pakt vliegen ze alle kanten op. Brr, ik krijg er moordneigingen van. Ik ben echt gek op dieren, maar van vliegen, zoomende muggen en fruitvliegjes word ik toch een beetje gewelddadig. De oplossing voor vliegen en muggen is simpel, plaats voor elke raam en deur een hor. Dit houdt het grootste gedeelte buiten. En dat werkt heel goed. Voor de vliegen die er toch doorheen zijn gekomen wacht een hele mooie ouderwetse vliegenmepper op ze te wachten. Moeten ze maar niet om zes uur ’s ochtends op mijn gezicht gaan zitten…. De horren werken dus prima tegen vliegen en muggen, maar de fruitvliegjes blijven maar komen.

De Bloggersbox van RVG

Van RVG, Media & Impact kreeg ik de tweede versie van de Bloggersbox. Een box gevuld met vijf favoriete producten om mee kennis te maken. Dit keer stond de box in het teken van zomer en reizen. Een perfect combi. Het uitpakken was één groot feest, het voelde als kerst. Naast de geweldige retro waterkoker van Inventum (perfect om homemade ijsthee te maken met het warme weer) zat er ook een fruitvliegjes vanger in. Het wondermiddel tegen fruitvliegjes. Over de overige producten uit de box zal ik nog een blog schrijven!

lean fruitvliegjesvanger keuken

retro waterkoker inventum rvg media bloggersbox

Het wondermiddel tegen fruitvliegjes

Blij werd ik toen ik de fruitvliegjesvanger van Doctor Clean in de bloggersbox vond. Zou dit echt het wondermiddel tegen fruitvliegjes zijn? Zou je dankzij het appelvormige bakje vergoed verlost worden van fruitvliegjes en kan ik in de toekomst normaal mijn fruit pakken zonder eerst moordneigingen te krijgen?

doctor clean wondermiddel tegen fruitvliegjes fruit citroenFruitvliegjes hebben een korte levenscyclus (10 dagen) en kunnen zich in anderhalve week van vier naar 120 vliegjes vermenigvuldigen. Geen wonder dat je er zoveel last van kan hebben. Daarnaast eten ze heel weinig, dus het is heel makkelijk om zich in leven te houden. Daar is nu dus verandering in gekomen.

doctor clean fruitvliegjes vanger kortingscode

wondermiddel tegen fruitvliegjes doctor cleanEen speciale voeding op basis van vloeistof moet je in de appel doen. De appel is zo ontwikkeld dat de vliegen er in kunnen vliegen, maar niet meer eruit. Zo kunnen ze niet meer broeden en zich voortplanten. De lokstof is niet giftig en je kan het het beste in de buurt van een broedplaats plaatsen. Denk hierbij aan een fruitmand, prullenbak of wasbak. Na 30 dagen dient de stikstof vervangen te worden.

Wat vind ik van het wondermiddel tegen fruitvliegjes?

De Doctor Clean Fruit Vliegjes Vanger is gemakkelijk in gebruik, je verwijderd het lipje aan de bovenkant van de appel en vult het met het bijgeleverde flesje vloeistof. Het ruikt niet heel erg lekker als je het opent, maar de geur ruik je al snel niet meer. Het voordeel is dat het gelijk werkt. Ik had het nog maar een paar minuten staan en er zaten al fruitvliegjes op.

fruitvliegjes vanger doctor clean kortingscode

tegen fruitvliegjes doctor cleanEen ander voordeel vind ik dat het niet giftig is. Je weet nooit als een kind het een keer te pakken krijgt. Het allergrootste voordeel is dat het echt goed werkt tegen fruitvliegjes. Binnen een paar dagen zat de appel al helemaal vol met fruitvliegjes. De keuken is nu bij na fruitvliegjes vrij, heel fijn! De geur is heel even een nadeel, maar dat is maar van korte duur.

fruitvliegjes vanger kortingscode doctor clean lucovitaal fruit

De Doctor Clean Fruit Vliegjes Vanger is verkrijgbaar bij veel drogisterijen en reform- en gezondheidswinkels voor € 8,95 per stuk. Door op de volgende link→ Lucovitaal ←te klikken krijg je tot en met 31 augustus 2018 50% korting op een voordeelverpakking met de actiecode: LVT-FRUIT-VLIEGJES50. Zo kan jij ook het wondermiddel tegen fruitvliegjes uitproberen!

♥  Wat doe jij tegen fruitvliegjes? Heb jij er ook zo’n hekel aan?
Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

  1. Kelly schreef:

    Ik ben erg benieuwd naar dit product!

  2. Deze hebben wij ook elk jaar! Helpt goed inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com