♥ Diaryblog| healthy lifestyle oppakken

Maandagochtend toen ik wakker werd sneeuwde het gewoon, het lijkt toch nog echt winter te worden in Nederland. Mag ook wel aangezien het eind januari is. Ook beter voor al het ongedierte, dag muggen!! Zoals je weet ben ik niet echt van de kou, indo’s zijn er niet voor gemaakt, maar wanneer het koud is en de zon schijnt dan vind ik het stiekem best wel lekker. Ik heb van de week ook echt genoten van het de zon en het droge weer. Ook probeerde ik mijn Healthy lifestyle weer goed op te pakken. Wat ik verder heb gedaan laat ik je zien in de Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #4.

Diaryblog 4 healthy lifestyleMaandag begon ik met een gezond ontbijtje, namelijk met homemade granola, alpro yoghurt en wat extra superfoods. Erg voedzaam en lekker. Daarna ging ik naar de sportschool voor mijn Extreme les, ik had verwacht dat ik het niet zou volhouden en dat ik erge spierpijn zou krijgen, maar het viel dik mee. Fijn!

Granola ontbijt diary blog All Lovely Things

sporten op blue monday All Lovely ThingsDe maandag begon ik goed met de healthy lifestyle, ik at ’s middags een gezonde spinazieshake met banaan, mango en kokoswater en ‘ avonds aten we gevulde paprika. Verder deed ik die dag niet veel bijzonders.

Groene shake all lovely things

gevulde paprika recept all lovely thingsDinsdagochtend begon ik de dag met yoga. Lekker wakker worden. Verder heb ik veel geblogd.

Yoga met Adriene yoga outfitDaarna ging ik weer voor een ontbijt met Granola, het is echt te lekker. Ik had ook een portie voor mijn moeder gemaakt. De bestelling voor een nieuwe potje met kruimels heeft ze al doorgegeven.

homemade granola gezond ontbijtMijn vriend kwam op het leuke idee om ’s middags naar de bios te gaan. We hadden de nieuwe Hunger Games nog niet gezien en het is wel echt een bioscoopfilm. Ik vond de film minder spannend dan de vorige twee delen, maar ik ben wel onwijs nieuwsgierig naar het volgende deel.

hunger games mocking jayNa de film vroeg mijn vriend of ik bij de Thai wilden eten bij ons om de hoek, ja dat hoef je natuurlijk maar één keer aan mij te vragen… Baan Isaan is een gezellig klein Thais eethuis waar je onwijs lekker kan eten. Op dinsdag en woensdag hebben ze er een buffet voor 15 euro per persoon, echt een aanrader. Het is net alsof je even in Thailand bent.

Baan isaan NijmegenWoensdag ben ik begonnen met schoonmaken, bleeh. Ik was ook wat vermoeider van de film en het uiteten, dus ik deed nog rustiger aan. Wel deed ik mijn yoga oefeningen. De headstand gaat al best goed. Ik kan al op mijn hoofd staan zonder de muur te gebruiken en het gaat nog heel erg gecontroleerd ook * zeg ik heel trots*. Een maand geleden toen ik begon viel ik gelijk om haha.

yoga headstand All Lovely ThingsNatuurlijk aten we weer een keer soep, kan je mijn week al uit tekenen? Ik genoot buiten van de frisse lucht en de zon, heerlijk! Meer heb je som helemaal niet nodig.

genieten van de zon

Homemade tomatensoepIk was zo moe dat ik een kop warme thee over mijn laptop liet vallen. Niet handig! Nu doet mijn s, de 0, 3 en de delete knop het niet meer. Heel onhandig, nu kopieer en plak ik het de hele tijd. Ik wist trouwens niet dat je de s zo vaak gebruikt. Hele nuttige informatie, dit 😉 .

Donderdag deed ik na het ontbijt mijn lekkere warme sjaal om, want ik ging naar de sportschool. Normaal sport ik maar één keer in de week op de sportschool, maar ik had geen zin om thuis te sporten. Ik wilde de deur uit en frisse lucht opdoen.

Ontbijt met zelfgemaakte granola

Nieuwe verslaving

Warm aankleden met het koude weerThuis heb ik nog even gerekt en gestrekt en daarna plofte ik lekker op de bank met een goede lunch en White Collar.

Rijstwafel pindakaas banaan lunch

White Collar koffie break

OOTD new Look maxi dress Primark maxi vest

OOTD: maxi dress New Look, maxi vest Primark

Ik had nog een cadeau voor Marieken meegenomen van de skivakantie in Oostenrijk. Tijdens het inpakken besloot ik ‘los’  te gaan met mijn sharpie. We gingen bij eten bij de Blonde Pater, daar deelden we een Sydney salade met garnalen.

cadeau versieren met sharpie

Blonde Pater Nijmegen salade met garnalenDaarna keek ik Wie is de Mol? Ik heb nog geen echte Mollen streken gezien, maar misschien komt het doordat iedereen zo aan het mollen is. Mij betreft iets te veel. Heb jij al echte goede aanwijzingen gezien?

Vrijdag ben ik begonnen met het schrijven van deze blog. Ik was van plan om daarna de keuken schoon te maken, maar daar was ik echt te moe voor. Volgende week dan maar. Ik kreeg nog twee leuke pakketjes binnen, het bovenste pakketje ga ik zeker reviewen.

pakketjesEind van de dag ging ik met mijn vriend naar Arnhem, daar had ik afgesproken met Eveline (heb je haar blog al gelezen?). Daar pakte we de bus naar haar huis, waar ik nachtje gezellig bleef slapen. Zaterdag overdag gingen we even de stad in om te shoppen. Na het avond eten ging ik naar mijn vriend zijn ouders en zondagmiddag had ik met oud huisgenoten afgesproken om te lunchen. Veel leuke dingen dus.

♥ Heb jij deze week iets leuks gedaan? Hoe gaat het met jouw healthy lifestyle?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

26 reacties

 1. Dina schreef:

  Oh man, balen van je laptop. Maar gelukkig heb je ook zo veel leuke dingen gedaan (telt dat als soort compensatie?).

 2. Eline schreef:

  Druk weekje! Maar wow wat heb jij een gezonde lifestyle! Echt top hoe vaak je sport!! En die handstand, super knap 😀

 3. Michaela schreef:

  Wat goed dat je zo gezond bezig bent, echt onwijs knap!

 4. Tamara schreef:

  Met je healthy lifestyle zit het wel goed zo! En wat knap dat je de sirsasana al zo goed beheerst! Groetjes!

 5. Sarah schreef:

  Wat ben je goed bezig geweest deze week! Topper! En wat had je dinsdag een leuk dagje zeg, super leuk. Wel balen van je laptop, lijkt me strontvervelend als een paar knoppen het niet doen haha!

 6. marjolein schreef:

  Wat ben je goed bezig zeg!! En wel echt super balen van je laptop! x

 7. Jorien schreef:

  Superleuk, dat inpakpapier versierd met je sharpie! Lijkt me ook echt leuk om eens te doen (net als die mokken versieren). En je bent goed bezig geweest deze week 🙂 Knap dat je gewoon op je hoofd kan staan! Ik zou ook wel willen beginnen met yoga, maar zou niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen. En om er nou eerder voor op te staan… Hoe lang doe je meestal die oefeningen?

  • Heel begrijpelijk dat je er niet eerder voor op wil staan. Je kan het ook doen als cooling down na het hardlopen. Ik ben gemiddeld een half uurtje bezig, misschien iets langer. De 30 days yoga challenge duurt ongeveer een kwartiertje, daar zou je ook mee kunnen beginnen. De 30 days of yoga (jaja er zit een verschil tussen) rond de 30 minuten.

   • Jorien schreef:

    Oké, thanks! Ga het gelijk even opzoeken 🙂 Vanavond gaat de hardlooptraining niet door (iets met slecht weer), dus perfect momentje om eens te kijken hoe die challenge in elkaar zit!

 8. Marieken schreef:

  Gefeliciteerd met je headstand! Een pak chocolaatjes is al op 🙁 Goed dat ze hier niet verkrijgbaar zijn….. En die salade, heb er al weer zin in!

 9. Rachel schreef:

  wat ben je goed bezig zeg, mijn complimenten en wat tof dat je al zo goed op je kop kan blijven staan!

 10. Justine schreef:

  ah wat leuk om te zien! Inderdaad heel veel gezond eten, goed bezig! Ik krijg er eerlijk gezegd wel trek van haha.

 11. Priscila schreef:

  Nice post!! Yummy!! 😉
  Kisses from Spain.
  Xoxo, P.

  My Showroom

 12. Manon schreef:

  Goed bezig, je ziet er goed uit en wat leuk dat de kopstand zo goed gaat!

 13. Chahrazad schreef:

  Wat ben je goed bezig!

  x

 14. Deisy schreef:

  Heel leuk overzicht meis. Wel jammer van je laptop: dan wel weer blij om te horen dat je niet over jou heen is gekomen, dat zou een stuk vervelender zijn. Wel grappig feitje van die S haha… Wist ik ook niet 😉 Je bent trouwens goed bezig met gezond eten en lekker sporten: daar wordt een mens altijd blij van :-). En in die laatste outfit zie je er echt prachtig uit <3 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com