♥ Happy Ho Ho Ho!

Ja, het is zo ver, het is kerstmis!! No big nieuws natuurlijk, maar het is zo leuk!! Ik hou van de knusheid van kerst. Vandaag dan ook geen super lange blog met hele verhalen (het lukt me nog steeds niet om kortere blogs te schrijven). Maar een blog met fijne kerstinspiratie. Gewoon omdat het zo leuk en fijn is om naar te kijken.  happy ho ho

kerst gift wrapping

Super leuk hoe ze dit verpakt hebben!

DIY kerststrerren

Leuke DIY kerststrerren

kerst beker huisjes

Op Pinterest staan zoveel leuke kerst DIY’s . Maar ik kan ook uren kijken naar fijne kerst home inspiratie. Vooral de Scandinavische stijl vind ik mooi.

Kerst interieur inspiratie stolp fiat

kerstballen interieur

Dit moet ik onthouden voor volgend jaar!

scandinavische kerst home  inspiratie

happy winter days

christmas in a jar quote olaf

Er staat ook zoveel kerstmis cuteness op internet!

christmas pug

christmas kitten

christmas pomeranian

christmas cat

Aangezien ik vandaag blog, wat ik normaal niet doe, komt er morgen op tweede kerstdag geen blog online. Iedereen is dan toch lekker aan het uitbuiken of onderweg naar familie. Ik zit dan weer in de auto onderweg naar huis, snik ik wil niet weg uit Oostenrijk. Vanavond (eerste kerstdag) gaan we met z’n alle gezellig uiteten. Toch nog een beetje kerstspirit in de Oostenrijkse bergen. Tot slot nog een onwijs mooie quote die ik tegenkwam en natuurlijk een kerstwens voor mijn lieve lieve lieve lezers, waaronder jij!

christmas quote

merry christmas!

Ik wens je een hele fijne, mooie, warme (spreekwoordelijk) en witte kerst toe! Geniet van alle leuke mensen, mooie dingen en het lekkere kerstdiner.

♥ Wat zijn jouw plannen voor vandaag en morgen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Rianne schreef:

    yeeeey leuk dit! Mijn kerst bestaat uit eten en familie 🙂 genieten dus!
    X

  2. Deisy schreef:

    Wat een leuke plaatjes allemaal: daar word ik echt blij en warm van binnen van hihi 😉 Jij uiteraard ook hele fijne kerstdagen gewenst lieve dame. Laat je lekker verwennen door al het moois wat je met deze feestdagen op je pad komt 😉 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com