♥ 3 manieren om een hangmat in huis te gebruiken

Palmbomen, de ruisende zee op de achtergrond en een cocktail in de hand terwijl je lekker heen en weer schommelt in een hangmat. Een hangmat doet mij denken aan de zomer. Nu de winter nadert ligt mijn hangmat netjes opgeborgen. Zonde, want je kan prima een hangmat in huis gebruiken!

Laatst had ik het er met iemand over dat het zo zonde is dat je nu je hangmat niet kan gebruiken. Buiten is het veel te koud om even ontspannen te gaan liggen. Zonde, want het is zo fijn! Door het gesprek ging ik nadenken, waarom zie je nooit een hangmat in huis hangen? Maar ik had het mis. Blijkbaar zijn er meerdere mensen die een hangmat in huis hebben hangen. En gelijk hebben ze! Ik verzamelde wat fijne “hangmat in huis” inspiratie op Pinterest.

Hangmat in huis

Een hangmat in huis kan op verschillende manieren. Zo kan het leuk in de woonkamer hangen. Vooral als je onhandige hoeken in huis hebt is het een leuke vulling. Een hangmat in de woonkamer is een echte eyecatcher!

Om het extra winters te maken kan je veel kussen en kleedjes in de hangmat leggen. En vergeet ook geen (nep) bontje erin te leggen. Dit ligt heerlijk zacht en warm, maar het ziet er vooral heel erg leuk uit!

Hoe heerlijk is het om weg te dromen naar alle mooie herinneringen die je hebt af laten drukken en opgehangen wanneer je in je hangmat ligt? (print nu je mooiste Instagram herinneringen met de kortingcode bij Printagreat).

Een andere leuke manier om een hangmat in huis te hangen is als je het in een mini indoor tuin hangt.  Met al het groen om je heen creëer je een organic/ tropical sfeer. Als je de verwarming net iets hoger zit, voelt het zelfs bijna aan als zomer. Daar kan je alleen naar happy van worden!

hangmat-in-huis-organic

Zelfs in de slaapkamer is het leuk om een hangmat of -stoel op te hangen. Voor het slapen gaan even in de hangmat zitten met een dekentje en een goed boek. Of juist met een dagboek om je dag op papier te zetten en je hoofd leeg te maken zodat je niet eerst uren wakker ligt in bed (wie heeft daar nog meer last van?). Of als je ’s ochtends wakker word, even rustig wakker worden met een kop thee/ koffie en een tijdschrift.

Ik heb nu nog geen ruimte voor een hangmat in huis (had ik maar een hangstoel…), dus ik droom nog even verder bij de fijne plaatjes. Maar zodra ik de kans krijg om mijn Tropilex hangmat op te hangen ga ik het doen!! Het liefst hang in de hangmat in mijn woonkamer, gecombineerd met de indoor tuin. Ik houd enorm van de tropical sfeer. Wil je nog meer fijne inspiratie neem dan zeker een kijkje op mijn Happiness is…. a hammock Pinterest board.

♥ Waar zou jij een hangmat in huis hangen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com