♥ Handgemaakte etuis van Viggi Handmade (+winactie)

Handgemaakte etuis met de leukste printen. Per toeval kwam ik Viggi Handmade tegen en ik was spontaan verliefd. Het leuk is ik mag jou blij maken met een Viggi Handmade winactie. Wat je kan winnen, lees je in de blog.

handgemaakte etuis viggi handmade winactieOp Instagram zag ik bij SuusjeQ een foto voorbij komen van een super leuke laptop sleeve. Het was een laptop sleeve met een wereldkaart print. Wie mij langer volgt weet dat ik hier als reisgek dol op ben. Wat bleek het was van Viggi Handmade. Gelijk ben ik haar Instagram gaan volgen. En wat zag ik daar veel leuke dingen voorbij komen.

Handgemaakte etuis van Viggi Handmade

Irene is de eigenaresse van het accessoirelabel en maakt van leuke stoffen die ze tegenkomt verschillende dingen, zoals laptop sleeves, telefoonhoesjes, maar voornamelijk handgemaakte etuis. Irene vind het leuk om van iets, iets heel anders te maken. En dat kan ik alleen meer beamen! Het geeft een beetje een vintage gevoel.

cactus etui viggi handmade all lovely thingsZelf vind ik het erg fijn om etuis te hebben, maar op een of andere manier kan ik nooit een leuke vinden. Ze zijn altijd zo saai! Nou die van Viggi Handmade dus niet! Eindelijk iemand die er iets leuks van maakt. De grotere etuis zijn onwijs handig om je make-up in te bewaren. Normaal vind ik allemaal losse lipsticks in mijn tas, maar vanaf nu zitten ze netjes in de etui van Viggi!

travel gadget handgemaakte etui wereldkaart

viggi etui travel gadget winactieMaar de etuis zijn ook onwijs handig voor het meenemen van geld als je bijvoorbeeld uitgaat. Geen losgeld meer in je broek, of in je handtas. De etui blijkt ook een prima reis gadget te zijn. In de etui kan je makkelijk je reispapieren bij elkaar houden en de portemonnees zijn ideaal om je geld in te doen. Vooral als je naar het strand gaat, of wanneer je je geld wilt verspreiden.

cactus tas winactie

winactie handgemaakte tassenDe handgemaakte etuis voelen heel stevig aan. Ze zijn zelfs gevoerd en hebben een leren label aan de goed lopende ritssluiting. En de printjes, ja daar kan je alleen maar op verliefd worden, toch?

Winactie

Van Irene  (en met dank aan Suus) mag ik iemand heel erg blij maken met twee handgemaakte etuis. Namelijk de geliefde wereldkaart etui en een cactus portemonnee (hoe cute is die?!).

wereldkaart etui winactie

wereldkaart tas winactie viggi handmadeWat moet je er voor doen?

♥ Volg Viggi handmade op Instagram
♥ Volg All Lovely Things op Instagram
♥ Like de post over Viggi Homemade en tag iemand wie je deze winactie ook gunt.

Je mag de foto reposten (super lief als je het doet), maar het is geen voorwaarde! Op 12 april neem ik contact op met de winnaar! Mocht je nog benieuwd zijn naar de andere leuke dingen die Irene maakt, onder andere op haar Etsy webshop verkoopt ze haar leuke handgemaakte etuis!

Ben jij een beetje verliefd geworden op de handgemaakte etuis? Gebruik jij wel eens etuis? Zo ja, waarvoor?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

3 reacties

  1. Jessica schreef:

    Die etui’s zijn inderdaad onwijs leuk. Ik heb er zelf ook een waar ik al mijn dagelijkse spulletjes in doe zoals visitekaartjes, sleutel, pasjes. En die kan ik dan gemakkelijk van tas naar tas wisselen 🙂

  2. Meer nog, liefde op het eerste gezicht dus ik doe nog snel mee.

  3. Lisa schreef:

    Ik doe mee en die cactus is zo gaaf voor mijn camera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com