♥ Diaryblog | gezond, maar toch ook weer niet

Tijd vliegt als je het leuk hebt! De laatste twee weken in maart waren weer lekker vol gepland met goede dingen, die ook gezond waren, maar toch ook weer niet. In de nieuwe Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #9 laat ik je de hoogtepunten van de laatste twee weken zien.

diaryblog 9 gezondVorige week verscheen er geen diaryblog, ik had het te druk en ik had geen energie meer om te bloggen. Dus vandaag een extra lange diaryblog met iets te veel foodpics. Laat ik daar maar mee beginnen…

Ik probeerde weer nieuwe gerechten uit (zoals de rode linzensoep van de Groene Meisjes, zeker een aanrader. Het is makkelijk en gezond), kookte favorieten gerechten (zoals groente pasta met zalm en bananenpannenkoeken), maar ik at ook heerlijk bij een vriendin, op een verjaardag en natuurlijk bij familie met Pasen. En dat was iets minder gezond, wel lekker en gezellig!

Bananpannenkoeken all lovely things

foodspiration all lovely thingsEveline bakte een heerlijke appeltaart, als avond eten aten we tapas, sticky rice met mango als nagerecht en we ontbeten met een te lekker ontbijt van Jamie Oliver.

appeltaart sticky rice mango foodSamen maakten we de dag erna een wandeling door het bos van Paleis het Loo. Zo fijn, de stilte, de natuur en de zon was ook heerlijk.

paleis het loo bos all lovely things

Hele fotoshoot in het bos 😉

En dan heb ik de foto’s van de verjaardag en Pasen nog niet laten zien… Die komen iets later. Tussen al het eten door ging ik naar de sportschool en pakte ik de yoga weer op. Toch nog een beetje gezond doen tussendoor. Het heeft even geduurd, maar nu ik wel weer yoga voelt mijn lichaam veel beter aan. Langzaam aan word het in mijn hoofd ook rustiger, één van de grote voordelen van yoga.

hip trust gym time Ik ben eigenlijk niet zo van het trainen met apparaten van de normale sportschool (bij Fit20 vond ik het wel leuk).

Weekje sporten op de sportschool yogaTijdens de les moesten we ook boxen, een vrouw tegenover mij sloeg net de zak de andere kan op waardoor ik verkeerd sloeg. Met als resultaat een blauwe knokkel, ai. Misschien moet ik de volgende keer niet zo eigenwijs zijn en toch handschoenen aantrekken. Gelukkig had ik er maar een dag last van.

blessure boksenVerder paste ik een aantal dingen aan in huis, ging ik de stad in en genoot ik van kleine dingen zoals koffie, maar vooral van de zon! Wat een heerlijke warme dagen hebben gehad, hopelijk volgen er snel meer.

lightbox quote all lovely things

windmolen haren

zara shoppen terras

De (nep) leren top is van de Zara en de leuke vaasje kan je kopen bij de Action

koffie all lovely things

Ondergaande zon

outfitposts ootd

Een aantal outfits van de afgelopen weken

Andere hoogtepunten van de weken waren Pasen en de verjaardag, altijd fijn en gezellig om bij familie te zijn. We ging ook met neven en nichten de stad in. Onverwachtse avonden zijn altijd het leukst! Op een zondag de kroeg in is trouwens fijn, je kan tenminste gewoon dansen zonder omver gelopen te worden.

pasen en uitgaan in nijmegenIk moet nu nog steeds bijkomen van de avond uit, maar het was wel even lekker om een keer gewoon te doen. Een soort van, hihi. Soms heb ik dat even nodig. Nu gaan we deze week weer voor een gezonde week met normale ding. Ook fijn!

♥ Heb jij ook zo genoten van de zonnige en paasdagen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

5 reacties

  1. Sandra schreef:

    Super fijn dat yoga helpt voor jou! Kan mij wel voorstellen dat je er rustiger in je hoofd van wordt. Heb het zelf eigenlijk nog nooit gedaan, maar ben er wel benieuwd naar. Heerlijk dat je even uit kon gaan trouwens! De foto’s zien er gezellig uit daarvan, hihi.

  2. Dana schreef:

    Leuk om te zien! Auchhh van je knokkel maar je hebt wel mooie outfits aan 😀

  3. Eveline schreef:

    Al dat lekkere eten….? gezellig dat je kwam logeren, kom snel naar Groningen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com