♥ Ultiem genieten met de Jouwbox editie 2

Gezonde snacks en producten die goed zijn voor je lichaam, de Jouwbox editie 2 is weer een waar feestje voor jou. Alle producten zijn stuk voor stuk met zorg en precisie uitgekozen door Ralph Noorman. Welke 10 producten er in de Jouwbox editie 2 zit laat ik je zien.

jouwbox editie 2 visolie mudmasky kokosolieMidden in mijn verhuizing kwam de Jouwbox editie 2 binnen. Tussen alle chaos door kwam het pakketje als geroepen. De 10 producten in de Jouwbox editie 2 zijn moment om even stil te staan. Een moment om even te genieten en een moment om even op te laden zodat ik daarna weer actief verder kan geen met de dag. Wil je meer weten over het ontstaan en het doel van de Jouwbox? Lees dan de blog over de eerste editie; Jouwbox met Ralph Moorman, jouw moment om te genieten.

Wat zit er in de Jouwbox editie 2?

Wanneer ik de doos open zie ik voor mij veel onbekende producten en een paar vertrouwde merken. Merken die favoriet zijn geworden door de vorige editie, zoals de Mudmasky en Piroche. Ik ben benieuwd of er nieuwe favorieten bijkomen.

jouwbox editie 2 unboxing genietmomenten jackfruit

Royal Green, extra virgin kokosolie

Voor mij een bekend merk en product. De 100% biologische kokosolie is geschikt als kookolie (zo gebruik ik het het meest), verzorging van (droge) huid, voedend haarmasker of als deodorant. Sommige mensen gebruiken het ook om de tanden en het tandvlees ermee te verzorgen (oil-pulling), maar dat kan ik mij ergens niet zo goed voorstellen. Misschien moet ik het eens proberen. Voor nu blijf ik er gewoon lekker mijn bananenpannenkoeken in bakken en de restjes op mijn droge lippen of haarpunten smeren.

Upton’s Naturals, Original jackfruit

De Upton’s Naturals jackfruit is de allereerste ongekoelde ready-to-eat vleesvervanger op basis van fruit.  De plantaardige vleesvervanger is ideaal voor veganisten, vegetariërs en flextariërs (wat? Een flextariër kiest er bewust voor om minimaal één dag vlees te laten staan. Ik ben Pro). De jackfruit is laag in koolhydraten en vet, maar zit vol vezels. De structuur lijkt op vlees en het is zowel gewoon als gemarineerd te eten. Ik denk dat het erg lekker kan zijn in een salade. De jackfruit is ook nog verkrijgbaar in de smaken bar-b-que en Thai Curry. Het is 100% vegan en gluten- en sojavrij.

kokosolie jackfruit upton natural jouwbox

Mudmasky, Morning boost mask 20ml

Ik ben fan geworden van Mudmasky door het moddermasker uit de vorige editie. Wat een fijn product is dat! Maar ik ken mijzelf, ik nam nu de tijd omdat ik het moest testen voor de blog. Maar in real life maak ik gewoon geen tijd voor dit soort genietmomenten. Stom, maar de waarheid. Ik vergeet het gewoon. De morning boost mask is voor mij dan ook een uitkomst. Het masker hoeft namelijk maar 30 seconde op je huid te zitten om alle goede stoffen op te nemen. Ideaal! Ook voor als je haast hebt en je kan een oppepper gebruiken. Meer over Mudmasky lees je snel op de blog.

mudmasky squalan jackfruit jouwbox

Rosalpina, eye balm (Piroche Cosmetics)

Een andere ware oppepper in de Jouwbox editie 2 is de eye balm van Piroche Cosmetics. Met de eye balm werk je mooi je wallen en donkere randen weg. De oog balsem is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De balsem is 100% natuurlijk, biologische en bevat geen parabenen, hormoonverstorende stoffen en minerale oliën. Het bevat alleen meer plantaardige stamcellen van de Alpenroos, planten, kruiden en bergwater uit eigen regio.

Wanneer ik het aanbreng onder mijn ogen, dan voel ik mij gelijk frisser. Daarnaast voelt mijn zijdezacht aan wanneer het is ingetrokken. Ik ben alleen maar nog meer fan geworden van dit merk.

kinderthee teefee jouwbox

Betterfoods Tee-Fee, Natuurlijke kinderthee met bio-steviablad

Mensen leven steeds bewuster, ze willen gezonder leven en meer kwaliteit. De trend is nu dat we minder suiker willen eten. Toch kunnen sommige mensen niet zonder een zoetje in hun thee. Daarom ging Ralph opzoeken naar een gezonde vervanger. Nu is stevia een betere vervanger van suiker, maar dan niet de bewerkte versie. In stevioside zit namelijk nog verborgen suiker maltodextrine.  In deze thee maken ze gebruiken van het steviablad zelf. Het biologische steviablad; stevia rebaudiana uit Zuid Amerika hebben ze toegevoegd aan deze thee om het zoeter te krijgen. De inheemse bevolking uit Brazilië en paraguay gebruiken dit al eeuwenlang. Verder zit er bio-venkel. bio-anijs en bio-karwei. De smaak van de thee doet mij denken aan sterrenmunt. Ik drink normaal mijn thee zonder suiker o.i.d maar ik vind de thee helemaal niet zoet.

bee honest body wash jouwbox review

Bee Honest Cosmetics, hair & body wash

Waarom gebruiken we voor baby’s en kinderen mildere producten dan voor ons zelf? Ralph heeft in de jouwbow editie 2 een baby product toegevoegd en stelt daarbij deze vraag. En hij heeft gelijk. Veel producten voor volwassenen bevatten agressieve stoffen die de huid kan uitdrogen of laten irriteren. De hypoallergene milde reiniging van Bee Honest is 100% plantaardig en bevat natuurlijke ingrediënten zoals biologische honing en calendula. Zelf gebruik ik het alleen voor mijn lichaam en ik moet zeggen dat het veel minder droog is. Fijn!

Squalan, moisterizer travel size

Dit unieke serum heeft de Internatioinal Allergy Award van 2018 gewonnen voor ‘best skinfriendly product chosen by consumers’. Ook al heb ik geen idee wat het inhoudt het schept toch een hoge verwachting. Het serum bestaat maar uit 2 ingredienten. Squalane en isostearyl Isostearate. Deze twee bestandsdelen zorgen ervoor dat het serum anti-age werken.  Ze verbeteren de vochtbalans en verminderen rimpels en lijntjes. De ingrediënten zijn geheel plantaardig.Met de roller breng je het gemakkelijk aan op de huid en ondanks het een olie is het voelt niet vet aan.

squalan serum jouwbox

Bite & smile lemon ginger vegan snack jouwbox

Bite & Smile, lemon ginger

Het product uit de Jouwbox editie 2 waarmee je kan gezondigen is de Lemon Ginger van Bite & Smile. Een puur organisch snoepje zonder toevoegingen, het is palmolie vrij en plantaardig. Ook is het glutenvrij en zitten er geen lactose in. De vegan snack is 100% biologisch en gemaakt op basis van groente en fruit. In de zak zitten 10 individuele verpakte bites, wat het ideaal voor onderweg maakt. Maar het is daardoor wel minder milieuvriendelijk.  De Bite & Smile is ook nog verkrijgbaar in de smaak Matcha Moconut. Ik ga zeker smilen door dit product. Ik vind het echt heel erg lekker.

Mattison, absolute visolie1000mg epa/dha 35/25%

Je lichaam heeft omega 3 nodig, maar hij kan het niet zelf maken. Vaak word dan aanbevolen om vis te eten. Daar zitten inderdaad omega vetzuren in, maar weinig omega 3. Het is daarom verstandig om het aan te vullen met visolie tabletten. De Mattison visolie wordt gewonnen uit asjovis uit de oceanen rond Zuid Amerika. Voornamelijk Peru en Colombia. Deze staan bekend om hun goede kwaliteit. Een capsule bevat 600mg omega 3, waarvan 350 mg EPA en 250mg DHA (zegt mij niks). Daarnaast is er ook extra vitamine E toegevoegd om het product te beschermen tegen oxidatie. Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar dit product en kom er nog op terug in een andere blog.

visolie mattisson jouwbox

jouwbox editie 2 blue m tandpasta kokosolie vegan snack plantaardige cosmetica huidverzorging

Blue M, tandpasta en ultra zachte tandenborstel

Gemaakt door een Nederlands bedrijf met een missie. Mensen helpen hun mond gezond te krijgen en houden. kaakchirurg Peter Blijdorpheeft op basis van wetenschap een hoogwaardig mondverzorgingsproduct ontwikkeld met actieve zuurstof uit onder andere biologische honing. De fluoridevrije tandpasta bevat de werkzame ingrediënten xylitol (tegen gaatjes) en lactoferrrine (ondersteunt het afweermechanisme). In tegenstelling tot de tandpasta uit de vorige box ruikt deze tanpasta heel fris en munterig. Ik krijg hierdoor toch meer het idee dat ik schonere tanden krijg.

unboxing jouwbox editie 2 vegan food gezichtsverzorging visolie kinderthee vegan snack lemon mudmasky

Wat vind ik van de Jouwbox editie 2

Ik ben heel erg blij met de inhoud van de Jouwbox editie 2. Er zitten veel verschillende producten in die ik stuk voor stuk met veel plezier gebruik. Vooral omdat ik nu zo druk ben is het fijn om extra goede en verzorgende producten te gebruiken. Ik merk dat mijn lichaam daar echt van opknapt. Het zijn echt kleine genietmomenten. Daarnaast vind ik het ook onwijs leuk om zo nieuwe producten te leren kennen die echt goed voor je zijn. Er is tegenwoordig zoveel aanbod dat je niet meer weet wat goed voor je is. Gelukkig helpt de Jouwbox je daarbij. De jouwbox editie 2 is volgens mij een goede investering in jezelf. Wil je ook investeren in jezelf en jezelf verwennen met alle no nonsens productenbestel dan de Jouwbox editie 2 met de kortingscode RalphM18.

Op welke manier investeer jij in een genietmomenten en jezelf? Welk product in Jouwbox editie 2 spreekt jou het meest aan? Welke kende je al en wat zou je graag willen proberen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Rachel schreef:

    haha ik heb altijd met die visolie tabletten dat ik opboer en dan het idee heb dat er van alles mee komt qua geur! dit lijken mij wel fijne producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com