♥ Maak je kamer gezelliger met een foto op textielposter

Een Instagramaccount vol mooie foto´s en tijdens de vakantie schiet je je SD kaart vol. Maar wat doe je nou met al die prachtige herinneringen? Een foto op textielposter laat je weer even terug wanen naar het prachtige moment van de foto. Met de foto op textielposter neem ik je mee naar Bali.

foto op textieposter bali bed lezen interieurDe kamer van mijn vriend is een echte mannenkamer. Een beetje donker, weinig accessoires. Het is functioneel, al maakt de nep open haard het wel gezellig. Het ontbrak aan een stukje persoonlijkheid. Een stukje van jezelf. Nu weet ik dat mannen daar niet bij stil staan, voor hen is het belangrijker dat ze er goed kunnen slapen. Maar omdat ik er de helft van de week ben besloten we het wat gezelliger te maken. Of nou ja ik… Tijd voor iets meer orde en meer gezelligheid. En dat zonder de hele kamer te verbouwen.

slaapkamer make over voor

De slaapkamer voor de make over

Hoe kan je een kamer gezellig maken zonder veel te verbouwen?

♥ Zorg voor een geordende kamer

Ook mijn eigen kamer is nu chaotisch. Overal liggen dingen en kleren. Om het gezellig te kunnen maken moet je eerst alles eens goed uitzoeken en opruimen. Een geordende kamer zorgt voor rust en het is veel makkelijker om sfeervolle elementen aan te brengen aan een kamer is het netjes is.

♥ Planten

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar planten in een kamer zorgen voor levendigheid en warmte. Het maakt een kamer af, geeft het kleur (op een rustige manier) en het ziet er gewoon gezellig uit.

slaapkamer memobord instax polaroid interieur foto op textielposter♥ Accessoires

Kaarsen, kussens en quotes. Dit blijven basis dingen om je kamer aan te kleden. Kies uit een stijl die bij jou en de kamer past. Zo zal ik in de slaapkamer nooit veel felle kleuren gebruiken. Aarde tinten bieden meer rust en zijn dan ook geschikter in de slaapkamer. Met accessoires kan je je kamer zo gezellig.

♥ Voeg dingen toe met een persoonlijke herinnering

Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s van een reis. Druk een mooie foto op textielposter of lijst een mooie foto in. Hoe fijn is het om even terug te gaan naar een mooi moment als je in de kamer bent.

foto op textielposter review slaapkamer bed interieur home

De slaapkamer na de make over met foto op textielposter

Foto op textielposter

Zoals ik al in de intro zei de foto op textielposter van Bali laat mij weer even wegdromen naar de heerlijke, rustige rondreis door Bali. Onze eerste vakantie samen. Even weg uit alle hectiek thuis, even weg van alle andere veranderingen van afgelopen jaar. Het enige wat we daar deden was genieten. Genieten van het prachtige land, genieten elkaars gezelschap en genieten van al het lekkers. De foto op textielposter staat voor mij voor het natuurschoon van Bali, voor liefde en voor het ultieme relax gevoel.

foto op textielposter review baliDe foto is genomen bij het onwijs fijne Bona Kubu geusthouse in Canggu. Het surfersdorpje op Bali, een uurtje rijden vanaf het vliegveld in Denpasar. Ik maakt het de dag na aankomst. Vermoeid van de vlucht, maar gelijk voelde we ons helemaal op ons gemak bij het hotel. Het was alsof we aangekomen waren in het rijstveld paradijs. Meer over het fijne guesthouse en Canggu lees je snel op de blog!

Foto op textieposter, wat vind ik ervan?

De foto op textielposter heb ik besteld bij foto op hout. Ik wilde een mooie herinnering aan de muur hebben hangen, maar ik wilde niet iets standaards. Alhoewel ik een foto op hout nog steeds mooi vind, vond ik een textielposter beter passen. Het is minder kolossaal en het oogt zachter. Het lijkt een beetje op de oude schoolkaarten van vroeger, een interieurtrend van nu. Het doek (van katoen) voelt erg stevig aan en ik vind de kwaliteit van de foto echt prachtig. De kleuren komen goed uit en de foto is scherp. Zelfs ondanks het zo vergroot is.

foto op textielposter memobord interieur slaapkamer

slaapkamer mancave make over foto op textielposter interieur homeJe kan kiezen voor ronde of platte houten stokken. Ik ben voor ronde gegaan voor een meer vintage look.  Je kan kiezen voor een liggende of een staande afbeelding in verschillende formaten. De foto op textielposter van mij is liggend en is 901x 60 centimeter. Voor €1,95 extra kan je de foto laten controleren door professionals op op kleur, scherpte, uitsnede, formaat en aantal pixels. Ik heb dit wel gedaan, want hoe zonde is het als je je foto thuis krijgt en het is niet scherp. Daarnaast heb je nog veel meer extra keuzes, zoals popart en collage. Binnen drie dagen had ik de foto al in huis.

lezen bed slaapkamer rusten foto op textielposter interieur home

De foto op textielposter is een echte eyecatcher in de kamer. Het kleed de kamer aan en het ziet er gelijk gezelliger uit. Omdat de foto de meeste aandacht verdient heb ik de rest rustig gehouden. Als ik naar de foto kijk waan ik mij weer even terug in Bali en voel ik mij weer langzaam ontspannen. Hoe fijn is het als je zo’n plekje hebt op je kamer?!

Welk plek in huis laat jou geheel ontspannen? En wat vind jij van de foto op textielposter?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

  1. Kelly schreef:

    Heel tof plaatje!

  2. Ja leuk! Het geeft zo’n mooie sfeer aan een kamer. Ik heb toevallig in de gang een foto op canvas van mijn zoon hangen en in de woonkamer staat een foto op plexiglas (verbazingwekkend mooi) van mijn twee kinderen samen. Ik zou nog wel meer dit soort dingen willen ophangen, het geeft zo’n persoonlijke sfeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com