♥ Festival & zomer Instagramfoto’s afdrukken met Printagreat

Een wit strand met een kokosnoot, een drankje doen met vriendinnen. Instagram staat vol met fijne zomerse en feestelijke plaatjes. Zonde om zulke mooie herinneringen alleen maar online te hebben. Daarom wilde ik mijn mooie Instagramfoto’s afdrukken met Printagreat.

instagramfoto's-afdrukken-printagreat

Printagreat

Gek eigenlijk, de mooiste foto’s worden op Instagram gedeeld en daar blijft het dan bij.  De fijne, mooie vakantiefoto’s en de gezellige foto’s met vrienden (oke, ik moet eerlijk bekennen dat die meer op mijn privé Instgramaccount staan) zijn eigenlijk meer waard. Alle mooie online plaatjes hoor je eigenlijk ook old school in je hand te kunnen houden in de offline wereld. Printagreat doet dit op 300 grams mat fotopapier met retrolook om de echte sfeer vast te houden. Zo worden de mooie herinneringen tastbaar.

Hoe werkt Printagreat?

Ik liet 30 Instagramfoto’s afdrukken bij Printagreat, één pakketje van 20 en één van 10.  Op de website log je heel gemakkelijk in met je Instagramaccount. Gelijk worden al je Instagramfoto’s geupload en zie je ze verschijnen in je beeldscherm. Je hoeft nu alleen nog maar je favoriete foto’s te selecteren. Ai. Als er iets is waar ik niet zo goed in ben dan is het wel kiezen (daarvoor ben ik vrouw, toch?). Na wat switchen van foto’s en snel nog een foto toevoegen op Instagram (het staat binnen een paar seconde ook op Printagreat) drukte ik op de volgende stap. Daar kan je het aantal gewenste packs invullen, maar je kan er ook een persoonlijke boodschap invoeren. Ideaal als je iemand Instagramfoto’s cadeau wilt doen. Het maakt herinneringen met je besties nog levendiger.

Daarna is hoef je alleen nog maar je adres in te voeren en af te rekenen (vergeet vooral niet de speciale kortingscode in te vullen-> lees snel verder voor de code). That’s it! Instagramfoto’s afdrukken met Printagreat is dus super makkelijk!

printagreat-instagramfotos-afdrukken

Wat vind ik van de Printagreat Instagramfoto’s?

Wanneer je de Instagramfoto’s voor 12 uur ’s middags bestelt heb je ze de volgende dag in huis, jeuj voor de snelle levering! Er zijn geen bezorgingskosten, dubbel jeuj. Ik bestelde ze natuurlijk na 12 uur, maar twee dagen later lag het netjes verpakt in de brievenbus. Niet in een saaie witte envelop, maar in een leuke retro Instagramlook achtige envelop. Ziet er tot nu toe goed uit!

printagreat-review-instagramfotos-afdrukkenWanneer je de envelop opent zitten de foto’s ingevouwen in een gekleurd karton. Het voelde bijna alsof ik een cadeau uitpakte, ik was enorm nieuwsgierig naar het resultaat. En met het eindresultaat ben ik onwijs blij. De foto’s zijn namelijk haarscherp. Zo scherp dat de foto’s er van een afstand bijna mooier uit zien dan wanneer je er bovenop zit. De foto’s zijn 10 bij 10 cm. Wat ik een mooi formaat vind.

printagreat-fotos-afdrukken-reviewWat mij gelijk opviel was dat ik een rand op sommige foto’s heb. Dit komt doordat niet al mijn Instagramfoto’s vierkant zijn. In eerste instantie vond ik dit jammer, maar bij nader inzien vind ik het eigenlijk wel leuk. Nu kan ik er namelijk nog iets onderzetten, zoals je dat ook met polaroid foto’s kan doen. De invulling van de foto kan je nu nog niet aanpassen in Printagreat, wellicht kan dit wel in de toekomst.

instagramfotos-afdrukken-zomer-festival-printagreatEen ander mini minpuntje vind ik dat je niet van Instagramaccount kan switchen. Maar ik weet dat hieraan wordt gewerkt. In de toekomst is dit dus wel mogelijk. Ook het uploaden van foto’s op je computer kan in de toekomst. Wat mij betreft een super aanpassing, vooral voor de mensen die nog veel foto’s maken met een camera. Een 10 pack foto’s met mooie herinneringen kost €7,95.

zomer-festival-fotos-afdrukken-instagram-printagreat

De foto’s hebben bij mij in huis nog niet een plek gekregen. Dit omdat ik nog geen vaste woonplek heb en ik het zonde vind om ze op te hangen. Wel heb ik op Pinterest fijne inspiratie opgedaan. Van het resultaat zal ik zeker een foto maken!

Instagramfoto’s afdrukken kortingscode

Wil jij jouw toffe festival – of mooie zomervakantie Instagramfoto’s afdrukken? Maak dan je herinneringen tastbaar via Printagreat! Wanneer je de code: ALT2016 gebruikt krijg je 20% korting. De korting is niet alleen geldig op Instagramfoto’s afdrukken, maar ook op de collage’s (ook super tof trouwens) en canvas.

♥ Druk jij nog wel eens foto’s af? En ga jij je mooie zomerse en festival Instragramfoto’s afdrukken bij Printagreat?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

5 reacties

  1. Lieke schreef:

    Wat ziet het er weer gezellig bij je uit, Mandy!

  2. Laurence schreef:

    Wat mooi! leuk om zo je Insta foto’s af te drukken! xx Laurence
    http://www.laurencemagaly.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com