♥ De fashion community van Fashees.nl

Vorige week ging rond een uur of vier de deurbel, het was de postbode met een pakketje. Maar zoals de Postbode Fred zei: ‘Ik heb een pakketje, maar deze keer is het niet voor jou”, bleek het dus geen pakketje voor mij te zijn maar voor de buurvrouw. Aan de ene kant teleurgesteld en aan de andere kant vol schaamte maakte ik de deur dicht. “Deze keer is het niet voor jou”, volgens mij shop ik iets te vaak online…. Er zijn ook zoveel leuke dingen online te vinden. Laatst kwam ik in contact met een, voor mij, nieuwe online shop, genaamd Fashees.nl. Maar het bleek veel meer te zijn dan een alleen een online shop. Duik je met me mee in de Fashion Community van Fasheesn.nl?

Fashees.nl fashion webshopFashees is geen webshop, maar een gehele community. Ze gaan namelijk verder dan alleen het online winkelen. Het aanbod op Fashees is groot, zo staan er 100 fashion shops op de website die allemaal gekeurd zijn met

diverse keurshop merken (altijd fijn om te weten als je ergens veilig kan winkelen, je weet het tegenwoordig nooit…). Daarnaast vind je er 2.000 verschillende fashion merken. Voor iedere stijl of prijsklasse is er wel iets te vinden, zo vind je er de mooie tassen van Michael Kors, maar ook de leuke nieuw kleding van Vero Moda. Wanneer je een klein budget bent kan je prima winkelen bij Fashees, maar ook als je meer te besteden hebt. Er is voor iedereen wel iets te vinden, want er staan maar liefst 500.000 fashion artikelen online!

Fashees.nl Celebrities outfits webshop Maar waarom is Fashees nou een Fashion Community en geen normale webshop zoals je ze overal online vindt? Het antwoord is simpel, ze hebben meerdere modules toegevoegd aan de site, zodat online winkelen een hele nieuwe dimensie krijgt. Via je Facebook account of normale inlognaam kan je een Fasheesprofiel aanmaken. Met je gratis profiel kan je andere fashion victims volgen, zo kan je leuke styling ideeën opdoen en blijf je op de hoogte van wat je vrienden allemaal leuk vinden. Want je kan de kleding die je ziet een hartje geven. Met het hartje geef je een “Want It” aan. De kleding met een Want It komt zo op je wishlist te staan. De wishlist kan je vervolgens ook weer delen met je fashion community. Naast je vrienden of andere fashion liefhebbers kan je ook merken en webshops volgen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling van je favoriete kledingmerk of winkel.

Fashion Fashees webshop zelf outfits samenstellen

Zelf samengestelde outfit met Fashees. De blouse zou ik in de rok dragen of geknoopt.

Wat ik ook super handig vind is dat je een prijsalert kan instellen. Zodra de prijs van een product verandert krijg je een berichtje. Hoe tof is dat? Zo vis je een keer niet achter het net en ben je eens op tijd wanneer de sale begint van dat ene leuke topje. Maar het allerleukst van Fashees vind ik dat je je eigen outfits kan samenstellen. Aan de hand van bijvoorbeeld een outfit wat je hebt gezien op Pinterest kan je je eigen look a like outfit samentellen. Of je favoriete celeb heeft een mooie gestylde outfit, met Fashees zoek je alle items bij elkaar en je hebt je eigen Rachel Bilson (ik hou van haar styling) outfit.  Natuurlijk kan je dit ook weer delen op je social media en je kan outfits ook hartjes geven. Feel the love!

[vimeo]http://vimeo.com/94777922[/vimeo]

Met Fashees kan je dus niet alleen leuk online winkelen, je blijft er ook door op de hoogte van trends, ontwikkelingen, de fashion stappen van je online vrienden en je kan er je creativiteit kwijt in het samenstellen van outfits. Alles gaat op een geheel veilige manier, er zijn verschillende betalingsmogelijkheden (zoals iDeal, achteraf betalen en Pay Pal), ze leveren volgens zeggen snel (ik heb het nog niet getest) en je kan gratis je gekochte spullen retourneren mocht het niet naar wens zijn.

♥ Ken jij Fashees al? Begin jij ook met social fashion shoppen?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

  1. Laura schreef:

    Klinkt als een soort tweede Fashionchick of niet? Behalve dan dat Fashees hier zelf lijkt te leveren en Fashionchick niet?

  2. Betty budget schreef:

    Ja ik moest ook gelijk aan fashionchick denken, maar dan anders! Leuk artikel! Ik zal eens een keer kijken!

  3. Marloes schreef:

    Ik ken het nog niet. Fashionchick ken ik inderdaad wel. Mooi artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com