♥ Een kijkje in mijn fall edition instaswap

Het was weer zover, de fall edition instaswap was begin deze maand. Aangezien ik ik Helsinki was moest ik mijn pakketje eerder versturen en duurde het iets langer voor dat ik het kon openen maar het was het wachten waard!

instaswap fall edition blogEven twijfelde ik of ik dit jaar wel mee wilde doen met de fall editon instaswap. Door alle drukte, ik voelde me niet helemaal top en door het reizen kwam het eigenlijk niet helemaal goed uit, maar ja. Het is zo leuk om mee te doen! Omdat ik graag wat vriendelijkheid deel en mensen blij maak met iets leuks besloot ik toch mee te doen. Weet je niet wat een instaswap is? Kijk dan even naar mijn artikel van vorig jaar, liefde voor de instaswap, toen deed ik voor het eerst mee met de fall edition instaswap. Toevallig heb ik beide jaren de spring edition van de instaswap gemist.

Goed terug naar dit jaar. Het lot had bepaald dat ik een instaswap moest maken voor een naamgenoot. De Instagram van Mandy is heel kleurrijk en staat vol met homemade dingen, voornamelijk met gehaakte dingen. Mijn haaknaalden liggen al een jaar in de kast, dus ik durfde het niet aan om iets voor haar te maken. Waarschijnlijk is haar versie 10 keer mooier. Al is het oppaskindje van mijn moeder nog steeds erg blij met haar door mij gehaakte sjaal en muts (ik dwaal af…). Met het kleurrijke leven van Mandy in mijn achterhoofd ging opzoek naar kleine cadeaus. Ook kocht ik iets voor haar twee kleine meiden.

instaswap fall edition cadeausAangezien het de fall edition is vond ik dat er iets in hoort te zitten wat met de herfst te maken heeft. Herfst doet mij denken aan lekker cocoonen op de bank (met lekker warme voeten -> dikke slofsokken dus) met thee en iets lekkers (Bites We Love). Ik zelf houd van kleine vrolijke dingen zoals de sleutelhanger hoesjes van de Hema. Zoiets zou ik nooit voor mezelf kopen, uit geldbesparing, maar dit soort dingen zijn juist leuk om te krijgen. Met de vrolijke, inclusief inspirerende quotes,  pennen van de Hema kan ze haar eigen sprookje schrijven.

instaswap fall edition inpakkenHet inpakken van de cadeaus is eigenlijk ook altijd een klein feestje!

Na veel geduld te hebben gehad kon ik na mijn Helsinki trip eindelijk mijn fall edition instaswap openen. En het toeval had besloten dat een andere Mandy mij als instaswapmaatje had. Toevallig toch? Wat trouwens super leuk was, was dat Mandy mij al eerder een kaart had gestuurd.

instaswap kaart theeHet pakket alleen zag er al super leuk uit!

instaswap fall edition cadeaus

instaswap fall edition

cadeaus instaswapMaar de inhoud was ook super leuk! Ik werd al helemaal blij van de veren. En dat is denk ik wat wij gemeen hebben, want Mandy heeft onwijs gave webshop Veer en dingen waar ze mooi dingen maakt met veren. Zoals de super gave dromenvanger.

dromenvanger instaswap veer en dingen

kaarsen instaswap good vibes

cadeaus instaswap fall editionDaarnaast kreeg ik nog een onwijs mooi olijfhouten lepel. Super mooi! De lijstjes met vintage prent vind ik super gaaf, ik denk dat ze een plekje krijgen op de homemade pronkrek. Van Clipper thee, maskers en kaarsen heb je natuurlijk nooit genoeg.

instaswap cadeaus fall editionIk ben met alles echt onwijs blij, het past ook bij mij. Uit ervaring weet ik dat het best lastig is om iets voor iemand samen te stellen op basis van alleen een instagramaccount (volg jij mij al op Instagram?), maar Mandy is het super goed gelukt. Dankjewel!!

Wat vind jij van de fall edition instaswap? Heb jij meegedaan?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Svenja schreef:

    Super leuk zo een Swap! Leuk om cadeautjes voor iemand anders te zoeken en stiekem nog leuker om zelf cadeautjes te krijgen! Je hebt ook echt toffe dingen gehad, vooral de dromenvanger vind ik super pretty!

  2. alexa schreef:

    ahh wat leuk dat je dit doet en wat een schattige doos met leuke kleine dingetjes erin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com