♥ Elf unboxing (film)

Unboxing ELF pakket make up beauty blush oogschaduw kwasten primer

Vorige maand bestelde ik een aantal dingen bij Eyes Lips Face aangezien de verzendkosten voor een bepaald aantal dagen één euro waren. Normaal vind ik de verzendkosten veel te duur, maar nu vond ik het wel kunnen. Ik heb foto’s van de producten gemaakt maar ook een film. Ik hoop dat je het leuk vindt om de unboxing zo te bekijken! Veel kijk plezier!

[youtube]http://youtu.be/by8hcR7fR7Y[/youtube]

Als je het filmpje leuk vindt, vergeet dan niet een duimpje omhoog te geven. Als je op de hoogte wilt blijven van mijn nieuwe filmpjes, abonneer je dan op mijn You Tube kanaal. Het is geheel gratis en vrijblijvend. Ik zou het super tof vinden!

Ik heb enkele producten nog gefotografeerd omdat het op beeld niet helemaal goed overkwam. Ik zal er dan gelijk een korte review over schrijven. Ik ben met name benieuwd naar het beauty book, ik kan niet wachten om er mooie looks mee te maken. Waarschijnlijk komen de blogs wel pas na de zomervakantie online.

♥ Wat vond je van de unboxing? Zou je meer van dit soort filmpjes willen zien? Van welke producten zou je een uitgebreidere review willen zien?

De speciale winactie voor mijn 100 volgers  loopt nog anderhalf week, doe jij al mee?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

4 reacties

 1. Petra schreef:

  Het filmpje is heel erg leuk geworden….

 2. Betty budget schreef:

  Leuk meis! Hoe is deze actie mij ontgaan? Ik ga je filmpje zeker kijken! Veel plezier nog op vakantie! En natuurlijk ga ik ook abonneren! Liefs

 3. Melissa schreef:

  Leuke aankopen!
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com