♥ Eén keer wat anders en een beetje Kim

http://www.youtube.com/watch?v=P8GK6nUNWTA

Zoals jullie weten post ik op maandag een één beeld zegt meer dan duizend woorden blog, op woensdag, vrijdag en zondag post ik over al mijn lover. Maar vandaag post ik een keer iets anders. Door alle drukte en vermoeidheid komt morgen de één beeld zegt meer dan duizend woorden blog online.

Meer hoef ik niet te zeggen!

Meer hoef ik niet te zeggen!

Vandaag wil ik graag een nummer van Kim met jullie delen. Kim hebben jullie wel een keer voorbij zien komen op mijn blog, bijvoorbeeld bij het Glossybox/ Lush VIP-event. Ze heeft het nummer helemaal zelf geschreven en gezongen en dat doet ze zo goed! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Vergeet niet het nummer een duimpje omhoog te geven!

Mocht het filmpje hierboven het niet doen, dan kan je ook op de onderstaande link klikken:

Kim Stolker- Soldiers without stripes

♥ Wat vind jij van het nummer van Kim? Herkende je haar misschien van een aantal jaar geleden van tv (ze werd tweede bij Popstars)?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com