♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #6

Wat een verwarrende week was het afgelopen week. Er zijn leuke dingen gebeurd, maar ook minder leuke dingen. Ik heb niet zo heel erg veel foto’s gemaakt. Dus een keer een korte weekplog, al wordt het bij mij op één of andere manier toch altijd lang. Ik ben blijkbaar lang van stof, misschien compensatie gedrag 😉 (Ik ben namelijk klein).

Maandag had ik Pad Thai gemaakt, één van mijn favo Thaise gerechten. Het is alleen jammer dat ik het nooit zo lekker kan maken zoals in Thailand.

Pad Thai met garnalen

Pad Thai met garnalen

Dinsdag heb ik gesport, geslapen en ’s middags ben ik met Kim een kopje koffie gaan drinken bij Barrio Alto. We zeggen al een jaar dat we het uit willen proberen en eindelijk was het zo ver. Barrio Alto is een super leuk en gezellig koffietentje in Nijmegen. Het is helemaal naar mijn smaak ingericht en de koffie en taartjes zijn overheerlijk.

Eén van Nijmeegse lekkerste koffietentjes

Eén van Nijmeegse lekkerste koffietentjes

Zo ziet het er van binnen uit

Zo ziet het er van binnen uit

Heerlijke koffie met gebak

Heerlijke koffie met gebak

Aangezien we allebei gesport hadden vonden we dat we wel een taartje hadden verdient. De appeltaart en de brownie waren overheerlijk, maar veel. Pff met moeite kregen we het op, later bleek dat we het ook mee naar huis mochten nemen. Ik denk dat ik dat de volgende keer maar ga doen, want het was echt veel.

Vervolgens zijn we nog even aan de overkant bij Porch People, een super leuk vintage winkeltje, gaan kijken. Altijd leuk om even te kijken wat ze hebben en Kim kent de eigenaresse.

Extra positieve behoeftes af te scheuren bij Porch People

Extra positieve behoeftes af te scheuren bij Porch People

‘S avonds kregen we het slechte nieuws te horen dat het toen nog ongeboren baby’tje van mijn zieke nicht is overleden. Heel erg triest, Dani (zo heet hij) was pas 28 weken oud. Onder andere door de leukemie van mijn nicht had Dani een groeiachterstand waardoor ze hem niet eerder konden halen. Woensdagochtend is mijn nicht bevallen. Ik ben vandaag weer in het ziekenhuis geweest, door mijn verkoudheid ben ik er vorige week niet geweest. Ik heb foto’s van Dani gezien, hij was heel lief, erg klein, met veel donker haar en het leek net alsof hij lag te slapen. We proberen mijn nicht, haar vriend en mijn oom en tante zoveel mogelijk te steunen met onze grote familie.

Woensdagochtend was het nog even onduidelijk of we de dag erna nog wel wilden en konden gaan naar Newcastle. Voor de zekerheid heb ik die dag niet volgepland. Ik heb rustig geblogd, van de voorjaarszon genoten en de tas een beetje ingepakt. Later die dag hadden we besloten om toch naar Newcastle te gaan. De andere familieleden konden mijn nicht steunen en ze zei zelf dat we moesten gaan.

's Ochtends schijnt lekker de zon bij ons naar binnen.

’s Ochtends schijnt lekker de zon bij ons naar binnen.

Ik drink ’s ochtends trouwens nog extra vitamine, het ziet er zo wel heel erg chemische uit.

Aan het bloggen

Aan het bloggen

Hier ben ik mijn unboxing van de Glossybox van afgelopen vrijdag aan het schrijven. Tegelijkertijd ben ik mijn nagels aan het lakken, nou ja, aan het laten drogen terwijl ik voorzichtig typ.

Het cruiseschip naar Newcastle

Het cruiseschip naar Newcastle

Over de trip naar Newcastle maak ik natuurlijk een aparte blog. Volgende week zal het artikel online komen.

Mega grote Primark

Mega grote Primark

Donderdag vertrok de boot  van DFDS Seaways vanuit Ijmuiden en zaterdag waren we terug. Ik was samen met mijn vader, moeder en zusje. Alleen mijn broertje ontbrak nog. Ze waren nog nooit in Engeland geweest, z’n tripje is dan altijd extra leuk. Natuurlijk heb ik ook geshopt bij de Primark, kan nantuurlijk niet anders!

Afgelopen weekend heb ik vrij weinig gedaan. Ik was natuurlijk erg moe van de dagen ervoor. Mijn vriend had nachtdienst, dus we aten weer ’s middags warm. Zaterdag aten we heerlijke erwtensoep, gemaakt door Rick zijn moeder. Ik vind erwtensoep echt een wintermaaltijd. Stiekem eet ik het altijd met rijst. Ik weet het, het is vreemd. Het is denk ik een Indo ding. Afgelopen zaterdag at ik het zonder rijst.

Mmm verse erwtensoep

Mmm verse erwtensoep

Zondag kwam Rick met het idee om sushi te gaan eten bij Sumo. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen ;). ’s Avonds heb ik weer afleveringen Suits gekeken, ik ben echt verslaafd. Nog twee afleveringen te gaan en ik ben door de afleveringen heen, in maart begint het geloof ik weer. Maar het is niet heel erg, want PLL is weer begonnen. Op naar de andere verslaving.

20140202_145416

Leuke etalages van Sissy Boy

I love Sushi

I love Sushi

♥ Hoe was jouw week? Heb jij nog nieuwe plaatsen of gerechten ontdekt?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

5 reacties

 1. martina schreef:

  mmmmm verse erwtensoep! Ik vind dat koffietentje er trouwens onwijs leuk uitzien!

 2. Eefje schreef:

  Dat leest inderdaad als een week van uitersten.. De sushi bij Sumo is goed hé?

 3. Rachel Kromdijk schreef:

  hele leuke foto’s! ik hou van erwtensoep ik zou het denk ik gerust in de zomer s’avonds lusten haha
  liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com