♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #23

Afgelopen week bestond bij mij voornamelijk uit rusten en goed naar mijn lichaam luisteren. Een weekje Rome is super leuk, maar het hakt er ook enorm in. Ik lag bijna de hele week al om half 10 in bed en kwam er pas om half 10 ’s ochtends weer met moeite uit. De eerste paar dagen heb ik ’s middags ook nog geslapen. Maar dat is niet erg, ik had het zo ingepland. Dat is wel het voordeel als je al langer gehandicapt bent, je weet nu tenminste een beetje wat je staat te wachten. Dan kan je er rekening mee houden.

Rome was echt super! Wat een geweldig mooie stad is het, maar daar zal ik je daar nu niet mee lastig vallen. Ik ga er namelijk een aparte post over schrijven. Natuurlijk wil ik het het liefst deze week op de blog zetten, maar ik denk niet dat ik het red. Je ziet het vanzelf wel verschijnen. We vlogen ’s avond van Rome terug naar Nederland. We vlogen eigenlijk steeds verder in de tijd maar het werd steeds lichter. Wat een verschil zeg, het is hier in Nederland echt veel langer licht. De foto heb ik met mijn telefoon genomen dus het is niet haarscherp, maar het was zo’n mooi gezicht.

Sunset diary plogTerwijl ik iedereen in Nederland zag rondlopen in een t-shirt had ik een trui aan en lag ik onder een dekentje. Brr, koud hier. De 25 graden in Rome beviel me toch iets beter! Ik had de serie Under The Dome meegenomen naar Rome. We hebben daar ’s avonds in bed een paar afleveringen gekeken. Wat een geniale serie, maar ik ben toch wel fan van de boeken van Stephan King.

Diary plogMaandag was ik ook begonnen met het ontwerpen van een nieuw telefoonhoesje via Caseapp. Ik had het gewonnen via Dagmar. Ik kan niet wachten totdat ik het binnen heb. Verder heb ik schoongemaakt en blogs gelezen. Ik at amandelmelk met havermout, fruit en superfoods voor de lunch.

Caseapp DiaryDiary healthy food superfoodJoehoe een nieuw testpakketje! Altijd leuk. Diary ChillyNa een week vakantie was het echt tijd om weer wat gezonder te eten maar ik kon de Milka reep niet laten liggen. En hij is lekker!! Mmmm. Ik heb er samen met mijn vriend twee dagen over gedaan. Best netjes, toch?

Diary Plog Milka Chocolade Dinsdag begon ik de dag netjes met yoga en andere oefeningen, waaronder de ABS challenge (je hebt het vast wel ergens op social media voorbij zien komen). Van de Blogilates Killer Legs Challenge en 3 min Thights oefening heb ik twee dagen lang spierpijn gehad.

Diary Yoga

[youtube]http://youtu.be/Q1lwcu1_LUs[/youtube]

Lunch DiaryNa de lunch heb ik Een Roadtrip door Andalusië # 2 geschreven, je kan het hier terug vinden.

Diary Roadtrip Andalusie Spanje ’s Avonds aten we rijst met kip ketjap, een recept van Uit Pauline’s Keuken. Het was erg lekker en gemakkelijk om te maken! Ik heb er zelf wel paprika en bosui aan toegevoegd.

Kip Ketjap Uit Pauline's keuken DiaryWoensdag kwam mijn MUA artikel over het Pretty Edgy Eyeshadow Palette online, ik ben er zo blij mee. Kan het niet vaak genoeg zeggen, hihi. Kijk hier voor de swatches.

Mua Eyeshadow Pretty Edgy PaletteIk wilde eigenlijk naar de stad om een aantal cadeau’s te halen, maar het regende zo hard de hele dag dat er ’s middags niks van kwam. Aan het eind van de dag ben ik toch maar naar de stad gegaan, ook omdat er een Cool Skin Treat Evening was bij The Body Shop. Ik ging de Primark in, maar ik heb er niks gekocht. Knap hè 😉 ? De TBS koopjes komen later online, er zitten namelijk cadeaus bij. Ik heb ook nog een begin gemaakt aan het bewerken van de Rome foto’s.

Rome Diary

Sissy-boy diary

Sissy-boy heeft altijd zulke leuke etalages

Paul Frank voor Primark!

Paul Frank voor Primark!

Pineapple Primark

Hoe lief!?

Donderdag was het Gymday. Poeh ik kan toch wel merken dat ik nog moe ben, het blik op de wereld was niet altijd even recht, hihi. De middag heb ik dan maar ook op de bank doorgebracht. Samen met Hart of Dixie. Kijk je het ook? Het is zo leuk! Van wie ben jij fan? Zade, Zorge of Zonah? Ik ben ga voor Zade, met mijn tv crush voor Wade.

Gymday diary

OOTD Diary

OOTD: Vest; Primark, Shirt; Lefties, Broek; Mango, Schoenen; Primark.

FOTD Diary

FOTD: BB Cream; Pupa in Sand, Mascara: Benefit, They’re real, Lipstick: Hema Longer Lasting Lipstick Nr. 6, Bronzer; ELF Contouring Blush Bronzing Powder in Turks & Caicos

Hart Of Dixie, DiaryVrijdag begon ik de ochtend rustig met koffie en een smoothie. Daarna ben ik op pad gegaan voor de rest van de cadeaus en ik moest nog een aantal spullen halen voor mezelf, onder andere bij de Action, Xenos en het Kruidvat. Zal ik er een shoplog van maken?

OOTD FOTD Diary

OOTD & FOTD. Jurk is van Bershka, de sieraden komen van de Primark

Smoothie coffee

De stoplicht is zo leuk versierd. Je ziet de harten echt goed wanneer het rood of groen is.

De stoplicht is zo leuk versierd. Je ziet de harten echt goed wanneer het licht rood of groen is

Super vrolijke flamingo schoenen bij Big Bazar

Super vrolijke flamingo schoenen bij Big Bazar

DSC04424-1Zaterdag heb ik boodschappen gehaald en van de zon genoten. Zondag hadden we verjaardag van de ouders van mijn vriend. Foto’s van het weekend kan je vinden op mijn Instagram. Heb je van het weekend misschien mijn homemade iced tea recept uitgeprobeerd? Daar was het wel weer voor!!

Wil je trouwens nog mee doen met mijn winacties? De Love, Peach & Harmony winactie loopt tot en met woensdag nog. De The Body Shop Moringa winactie loopt tot en met 22 juni. Vergeet geen geldig e-mailadres achter te laten.

Tot slot nog wat wijze woorden om af te sluiten.

Quote♥ Heb jij een lekker weekend gehad? Genoten van het weer?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

11 reacties

 1. ines schreef:

  Ben benieuwd hoe je hoesje eruit ziet! Fijne foto’s verder 😀

 2. Sarah schreef:

  Leuke foto’s! Die Milka reep is lekker he, hmm. Knap dat je hem niet in 1 keer heb opgegeten haha!

 3. Svenja schreef:

  Mooie foto’s <3 Ik ben nu al benieuwd naar je Rome foto's! x

 4. Jorien schreef:

  Wat een lekkere week! Ben je nu weer helemaal bijgekomen van Rome? Ben echt benieuwd naar de foto’s! Hart of Dixie is leuk hè 🙂 Ik ben ook voor team Zade 😉

 5. Marieken schreef:

  Leuke dingen weer deze week. Favoriet zijn de stoplichten, de vrolijke gympen en de Sissy Boy etalage (zag ‘m van de week ook!)

 6. Wat een leuke foto’s 🙂

 7. Marcella schreef:

  Leuk, dat rode shirtje, staat je erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com