♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #18

Eindelijk beginnen de weken weer normaler te worden. Ik kom weer meer toe aan mijn dagelijkse activiteiten en ik voel me al een heel klein stukje beter. Ik heb tot ongeveer 13 uur een beetje energie in plaats van doodop wakker worden. Helaas is de stekende hoofdpijn nog wel de hele dag aanwezig. Het klinkt heel gek, maar aan pijn kan je wennen. Je vindt gewoon een weg door de pijn om nog dingen te kunnen doen. Wel op een andere manier, maar ik hoef nu in ieder geval niet meer in donkere en geluidloze, prikkelarme kamer te zijn. Daar ben ik super blij om!! Ik neem gewoon rustig mijn tijd. Het schiet ook niet op als ik ga forceren, dat heb ik heb ik inmiddels wel geleerd.

20140419_141425Maandag ben ik weer begonnen met het huis schoonmaken. Voorheen deed ik globaal mijn kamer nu heb ik er iets meer werk van gemaakt. Daarvoor heb ik heerlijk met mijn vriend samen ontbeten. Hij was die dag vrij na een nachtdienst.

IMG_20140421_140539’s Avonds aten we verse homemade aspergesoep met stokbrood, heerlijk!

DSC01436-1

Dinsdag ben ik verder gegaan met schoon maken. Ik had de taken weer verdeeld. Ik ben meer aan het plannen, had ik veel eerder moeten doen. Het levert meer rust door de structuur. Al maak ik de planningen nog niet uitgebreid genoeg. Kleine stapjes.

20140427_122811DSC01445-1De lucht was ’s avonds echt prachtig!

DSC01451-1

Woensdag begon ik de dag met yoga, blogilates en het lezen van blogs. In de middag kwam Jill. We hebben ge-semi- bbqd, alles was er behalve de bbq. Vlees uit de pan smaakt ook prima 😉 .

DSC01454-1

DSC01455-1Ik kreeg

DSC01503-1Altijd leuk om pakketjes uit te pakken. Er zat onder andere het onderstaande in 😀 .

20140427_133401Jill en ik hadden om 16 uur al honger. We vonden paas M& M’s bij de Ah. Kijk hoe leuk de pastelkleurige M&M’s zijn, sommige hadden zelfs konijnen oren in plaats van het M teken.

IMG_20140423_155230We maakten er een feestje van! Iemand vroeg op Instagram of we in de Efteling waren, ik vond het zo leuk gevonden!

IMG_20140423_170027

20140423_171257Donderdag heb ik weer eens een bezoek gebracht aan de sportschool (was ook nodig na het zondigen op woensdag). Heerlijk om daar weer te zijn. Ik voel me toch mee mezelf als ik kan sporten. Ik heb thuis wel wat oefeningen gedaan, maar ik vind buiten de deur sporten toch fijner. Een gevolg van het sporten is wel dat ik de rest van de dag niet heel erg productief meer ben. Maar dat maakt niet uit. Ik heb wel lekker gesport. Eind van de middag schreef ik mijn TBS shoplog van afgelopen vrijdag.

20140424_120335Na het sporten heb ik nog mijn challenges gedaan. Doe jij mee met de #feelgoodfitchallenge van onder andere Anne Solveig?

Moe, maar voldaan (en ja ik moet de bloemen weggooien, hihi)

Moe, maar voldaan (en ja, ik moet de bloemen weggooien, hihi)

DSC01507-1Ik at mijn lunch met rode vruchten uit de vriezer, superfood, havermout en een klein beetje yoghurt en water in de zon op.

20140424_135307En ineens sloeg het weer om. De zon scheen nog wel, maar het regende tegelijkertijd ook erg hard. Op de foto zie je de dikke druppels vallen. Alleen zag ik nergens een regenboog 🙁 .

DSC01514-1

IMG_20140423_211246

Vrijdag heb ik wat kleding terug gebracht naar de winkels, waaronder de Primark. Vrijdagochtend is echt de beste tijd om naar de Primark te gaan. Ik had die dag gepland om aan mijn blog te werken, maar er is niet veel van gekomen. Ik was te moe. Dan maar genieten van de zon. Heel vervelend.

20140425_101527Ik heb de kanten crop top bij de Primark niet gekocht. Maar ik wilde graag zien hoe zo iets mij zou staan. Wat zeg jij, Yay of Nay? Ik vond het veel leuker staan dan gedacht. Ik dacht dat ik er mega brede heupen door zou krijgen, maar het heeft me verrast.

20140425_110153De stad maakt zich klaar voor Koningsnacht. Ik maakte een gevulde smoothie voor de lunch, die ik opdronk in de zon.

DSC01524-1

20140425_140241Het was zo warm dat ik mijn korte broek aantrok. Ik heb de broek vorig jaar afgeknipt, gebleekt en bestud. Was een leuke DIY.

DSC01532-1Zaterdag was het Koningsdag. Ik kwam er precies één dag van te voren achter dat het zaterdag was. Haha. Samen met mijn vriend heb ik buiten de deur ontbeten, lekker in het zonnetje. Daarna hebben we wat boodschappen in Duitsland gehaald. De koffies is daar een stuk goedkoper dan hier in Nederland en hij tankt altijd in Duitsland. Scheelt 10 euro per tank beurt per week, dan heb je toch weer 520 euro uitgespaard op jaarbasis. Niet gek, toch? Dat is bijna een ticket naar Thailand 😉 . ’s Middags moest ik weer goed rusten van de ochtend, koken en ik ben na het eten weer verder gegaan met mijn Hart Of Dixie verslaving. Ik heb dus niks meegekregen van Koningsdag. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant ook niet. Ik had er echt geen energie voor en ook niet voor over. Ik moet eerst weer een beetje normaal worden (voor zover dat kan, haha) en energie sparen voor Rome. Ik was trouwens alleen thuis, mijn vriend had weer nachtdiensten. ‘S Avonds heb ik verder gewerkt aan de Springtime Swap van Candidly Clyde. Hier zal ik nog een blog over schrijven.

20140426_090420Dit is precies de reden waarom ik me op het moment niet echt opmaak. Door de hooikoorts moet ik de hele tijd huilen. Aangezien ik dit toch wel erg kaal vind besloot ik een waterproof mascara te kopen.

DSC01558-1We namen nog een taartje na, omdat het een feestdag was. Op de koning!

DSC01564-1

DSC01570-1Tijd voor ijskoffie, altijd lekker met dit warme weer.

DSC01579-1

IMG_20140426_181122

fotoweek 18No comment!

Zondag had ik een lekker ontbijtje klaargemaakt als verrassing. Na het ontbijt ging vriendlief naar bed en ben ik begonnen met het schrijven dan deze blog. Straks ga ik eerst rusten, eten klaarmaken en daarna lekker lang uit op de bank. Het is zONdag, dus dan is het geoorloofd. Vind ik!

DSC01610-1

DSC01612-1

Shaketime!

DSC01615-1

Uitgebreid ontbijten vind ik heerlijk! Het hoort ook echt bij het weekend vind ik.

♥ Hoe heb jij Koningsdag gevierd?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

21 reacties

 1. Jorien schreef:

  Ziet eruit als een leuke week 🙂 En wat een mega-lekkere dingen heb je gegeten (die aspergesoep jammie!!) Je hebt al veel dingen op je lijstje staan voor Rome, leuk zeg!

 2. Svenja schreef:

  Wat een heerlijk foto overzicht. Krijg vooral honger van al je lekkere food pics. Wat vervelend van je hoofdpijn 🙁 Beterschap meid <3 Oh en de crop top staat je echt fantastisch. Ik zag hem ook hangen in de Primark in Londen en heb nu spijt dat ik hem niet ook heb meegenomen haha.

 3. Marieken schreef:

  Ziet er uit als een goeie week! Je korte broek en ombre top zijn super leuk, net als die kanten crop top. O ja, ik heb nog een 100% Rome boekje geloof ik. Als je ‘m wil lenen, geef maar een gil.

 4. Jana schreef:

  Al dat lekker eten 🙂 Het zag er een toffe week uit 🙂

 5. Gemma schreef:

  Zag eruit als een leuke week en mooie outfits ook!

 6. Ines schreef:

  Die crop top staat je echt leuk!

 7. Marcella schreef:

  Leuk overzicht, fijne foto’s! Zo’n gezonde shake is echt heerlijk, ik hou d’r van! Je spijkerbroekje is erg leuk!

 8. Leuke foto’s! ♥
  xx
  diysforyouandme.weebly.com

 9. Wilma schreef:

  Ziet er uit als een goede week, zie weer een hoop lekkere dingetjes voorbij komen!

 10. Croco Jill schreef:

  Deze artikels vind ik altijd het leukste om te lezen! Wat balen van je hoofdpijn mop. Woensdag was super gezellig! En wat ziet dat laatste ontbijtje er lekker uit, als ik dat zie baal ik dat ik niet meer samen met je woon haha!

 11. Diana Mieczan schreef:

  Yum, all the food looks so scrumptious and I adore your ombre top, so sassy. Kisses, darling.

 12. Karlijn schreef:

  Wat leuk om je week zo te ‘lezen’ en te zien. Het lijkt me vervelend om zoveel pijn te hebben, ook al begin je er aan te ‘wennen’. Pakketjes zijn altijd leuk om te krijgen 🙂 Vooral als het een verrassing is vind je niet?! Volgens mij ben je echt een goede kok 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com