♥ Eén beeld zegt meer dan duizend woorden #16

Heb jij dat ook wel eens? Dat je nog minstens tien dingen moet doen, maar op één of andere manier lijkt het alsof je geen stap vooruitkomt, hoe hard je ook je best doet. Ken je dat? Mijn afgelopen week was een beetje zo. Ik had (voor mij doen) veel dingen op de planning staan en eind van de week nog steeds. Daarnaast dacht ik ook de hele tijd dat het een dag later was. Wat een tegenvaller was op vrijdag, want het bleek vrijdag te zijn in plaats van zaterdag. Alsof het nog een dag langer doordeweeks was. Heel verwarrend. Het is maar goed dat ik een agenda heb, anders was het denk ik deze week niet goed gekomen 😉 .

Op maandag maak ik op één of andere manier elke keer geen foto’s. Ik ga vandaag eens proberen om iets leuks vast te leggen. Een stofzuiger en een emmer met sop is ook zo saai. Dinsdag moest ik oppassen op mijn achternichtje en heb ik met een deel van mijn familie bij mijn ouders gegeten. Ik begon de dag met een cappuccino met extra veel schuimmmm.

DSC00428-1

DSC00431-1Toen ik nog klein was gebruikten we altijd de Alfred J Kwak placemat, blijkbaar vinden kinderen het nog steeds leuk. De hazelnotenkoffie van de AH is trouwens best lekker, voor wie nog gebruik maakt van een Senseo.

DSC00445-1

DSC00449-1Heeft het bij jou ook zo gehageld? Ik wil de zon weer terug!!

DSC00451-1

Na het honderdste stukje pizza te hebben gebakken was mijn achternichtje toch wel erg moe. Ze sliep de hele middag, waardoor ik ook nog even op de bank kon liggen en rustig kon bloggen.

DSC00456-1

DSC00460-1

Woensdag ging ik weer verder met opruimen in huis, het was echt een zooi. Ik had al weken niks eraan gedaan, omdat het te vermoeiend was. Ik had het opruimen opgesplitst in drie dagen zodat, zo kon zonder mezelf te veel te belasten toch een beetje orde in huis krijgen. Ik word heel onrustig van een rommelig huis, heb jij daar ook last van?

DSC00494-1 Een lunchbreak in de zon. Ik ga altijd op de rode kussen zitten, zodat ik helemaal in de zon zit en de laptop zet ik zo op de stoel zodat de zon er niet in schijnt als ik naar één van mijn favoriete series kijk. Dit is een fijn rust momentje. Vaak dwaal ik van de serie af en geniet ik lekker van de zon.

DSC00498-1’s Middags heb ik mijn blog van afgelopen vrijdag, Truly yours vs. Prettybox, afgemaakt. Ik heb samen met mijn vriend een ticket geboekt naar Rome (joehoe!), maar daar krijg je binnenkort meer over te lezen. Het was net een kantoor tijdens het zoeken.

20140407_182418IMG_20140409_142956

’s Avonds ben ik met Marieken bij de speciale avond van de The Body Shop geweest. Het was heel erg rustig, maar ik heb wel weer wat leuke dingen gescoord. Ik had het echt nodig! Binnenkort zal hierover een artikel verschijnen op de blog.

20140409_181431

Afgelopen weekend was het Go short filmfestival in Nijmegen, ik vond het jammer dat ik er niet naartoe kon.

20140409_192949

20140410_173739 We aten lekkere roti als avond eten.

20140409_194621Donderdag overdag heb ik rustig aan gedaan, met het oog op een druk weekend. Ik heb gefotografeerd voor de blog en ik heb boodschappen gedaan voor mijn verjaardag van afgelopen zaterdag.

20140410_111355Een OOTD en FOTD foto.

IMG_20140410_121156Ik kreeg een pakketje binnen met allemaal Bar-le-Duc watersmaakjes om te proeven. Toch fijn dat er DOOS op de doos staat, voor het geval je het niet zeker weet wat het is 😉 .

DSC00534-1

Luie lunch op de bank

Luie lunch op de bank

fotoweek 16

Vrijdag was Marieken jarig, dus ik moest even iets bij haar in de bus gooien. Aangezien ik toch in de stad was, ging ik gelijk wat spullen ruilen bij de Primark. Natuurlijk zag ik ook iets leuks hangen. Ik vroeg om jullie mening op Instagram en Twitter (volg je me al?), yay or nay?! Het merendeel zei Yay! en ik vond het zo lekker zitten dat ik de jumpsuit gehouden heb.

IMG_20140411_144014’s Avonds heb ik mijn moeder geholpen met de verjaardag voorbereiding. Ik maakte onder andere Ijs Shanghai, gotta love indofood! En taartjes.

IMG_20140411_212453Zaterdag was het zover, ik werd weer een jaartje ouder. 29 om precies te zijn. Ik zal er een aparte blog over geschreven, anders ben je nog wel even aan het lezen.

20140412_152046

IMG_20140412_090801Het is zondag nu ik dit artikel schrijf en ik ben brak hihi, maar ik heb een leuke verjaardag gehad. Ik ga zo Flikken Maastricht terug kijken van afgelopen vrijdag. Met een kop thee en chocolade eitjes. Gelukkig is er nog veel eten over van mijn verjaardag, dus we hoeven niet te koken. Joehoe.

♥ Hoe was jouw week?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

18 reacties

 1. Rosanne schreef:

  Als ik ergens dol op ben is dat wel op chinees eten, oef dat is zo jummie.
  Leuke foto’s heb je trouwens gemaakt 😀
  liefs x

 2. Jana schreef:

  Ik vind je mintgroene bloes supermooi :)!

 3. Wendy schreef:

  Supermooie jumpsuit zeg!!! Looking good! En ik ben benieuwd naar je post over Rome, leuk!

 4. Marlies schreef:

  Leuk om je hele week weer te lezen. Gefeliciteerd nog met je verjaardag!

 5. alfred j kwak, zo lang geleden 😀

 6. Sarah schreef:

  Leuke foto’s heb je gemaakt. Die jumpsuit staat je echt mooi! Oh en nog gefeliciteerd met je verjaardag 🙂

 7. Jorien schreef:

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een fijn fotoverslag! Pff die hagel gisteren was verschrikkelijk, gelukkig zat ik binnen 🙂
  Ook mooie outfitfoto’s, de jumpsuit staat je erg goed!

 8. Manon schreef:

  wat een super leuke foto’s !

 9. marieken schreef:

  Mooie foto van de hagel! Is die met je verjaardagscadeau gemaakt? Ik vind dit altijd super leuke posts. Ik heb sinds ik blog ineens meer oog voor de kleine dingen die het leven leuk maken. Heb jij dat ook? De jumpsuit staat je echt super leuk!

 10. Marcella schreef:

  Ik heb je volgens mij nog niet eens gefeliciteerd, dus bij deze alsnog. Hiephiephoera! Heerlijke taart zeg, ziet er prima uit, yum! Mooi, die jumpsuit, staat je goed. En die drankjes zien er goed uit joh!

 11. Ines schreef:

  The body shop <3

 12. Dana schreef:

  Leuke foto’s! Je jumpsuit moet je echt houden hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com