♥ Eczeem behandelen met Gladskin Eczema crème

 “Het enige wat echt helpt tegen jouw eczeem is emigreren”, aldus mijn huisarts toen ik een jaar of zes was. Mijn ouders zijn nooit het land uitgegaan, met als gevolg dat ik van kleins af aan last heb van eczeem. Toen ik de mogelijkheid kreeg om de Gladskin Eczema Crème van Gladskin uit te proberen, wist ik dan ook niet hoe snel ik ja moest zeggen. Zou dit de oplossing zijn? Kan ik met de Gladskin huidverzorging mijn hormoonzalf vervangen?
Gladskin eczeem creme review, Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme

Mijn Eczeem

Het eczeem komt bij mij voornamelijk voor in mijn gezicht, rond mijn ogen en mond. Toen ik tiener was, was het zelfs zo extreem dat ik soms niet kon praten en een lepel niet in mijn mond kreeg. Mijn mond stond heel strak van het droge eczeem en barstte tot bloedens toe. En dan de jeuk, ik werd er letterlijk gek van. De huidspecialist noemde het ichthyosis, oftewel de visschubziekte.

Na al die jaren weet ik een beetje hoe ik er mee om moet gaan. Zoals genoeg slapen, vet houden en zo min mogelijk en niet te warm douchen. Daarnaast heb ik in de loop der jaren verschillende eczeem behandelingen met crèmes en therapieën geprobeerd, maar het is er nooit echt weg mee gegaan. Ik smeer elke dag hormooncrème in mijn gezicht en rondom mijn ogen. Dit is ontzettend slecht voor je huid, het verdund namelijk de huid en rondom de ogen kan het de kans op glaucoom en staar vergroten. Je kan je dus wel voorstellen dat ik graag de producten van Gladskin wilde proberen.

Gladskin eczeem creme all lovely things, Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme
eczeem creme gladskin huidverzorging review, Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme
Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, Dagcreme gladskin review

Gladskin

Gladskin is ontwikkeld door het Nederlandse biotechnologiebedrijf Micreos. Op basis van innovatief wetenschappelijk onderzoek – deels uitgevoerd in Zwitserland – hebben ze verschillende bekroonde producten geïntroduceerd. Het actieve ingrediënt Staphefekt, wat onder andere in de Gladskin Eczema Crème zit, doodt uitsluitend de veelvoorkomende Staphylococcus aureus-bacterie, die de meerderheid van de ontstekingen op de huid veroorzaakt. Staphefekt laat, in tegenstelling tot andere crèmes, de goede bacteriën intact. De goede bacteriën zorgen namelijk voor een gezonde huid. Hoe de Gladskin Eczema Crème precies werkt kan je zien in het onderstaande filmpje.

Zo werkt Gladskin Eczeem from Gladskin on Vimeo.

 

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, Eczeem huidverzorging gladskin

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, hoe gladskin huidverzorging producten gebruiken

Mijn ervaring met de Gladskin eczeem crème & dagcrème

Allereerst nam ik samen met de klantenservice van Gladskin door wat de huidklachten zijn. Zo kreeg ik de crème die het best aansluit bij mijn huid. Heel erg fijn, want als leek is het vrij lastig om het juiste product te kiezen. Zo wordt de Eczema Cream geadviseerd aan mensen met een droge eczeem huid. De Eczema gel wordt aangeraden aan mensen met eczeem die regelmatig overgevoelig reageren op crèmes. Na uitgebreid overleg kreeg ik de Gladskin Eczema Crème en de verzorgende en vochtregulerende Daily Care Crème voor een droge huid.

Daarbij kreeg ik ook de tip om de eczeem crème consequent twee- tot driemaal daags te gebruiken, gedurende minimaal vier tot zes weken. Het is mogelijk dat er snel een verbetering te zien is, maar het kan tot wel zes weken duren. Het is ook mogelijk dat de klachten eerst iets toenemen, omdat de huid moet wennen aan de werking van de Gladskin producten.

 Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, eczeem creme substantie

Zoals je ziet is de eczeem crème mooi romig, maar toch dun

 Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, huidverzorging dagcreme

De hoeveelheid Dialy Care Cream is natuurlijk veel te veel.

Aangezien mijn eczeem op het moment van ontvangst heftiger aanwezig was dan normaal, besloot ik de Eczema Crème gelijk drie keer per dag te smeren. ’s Ochtends smeerde ik het op voor het aankleden zodat de crème ongeveer vijf à tien minuten de tijd had om in te trekken. Daarna bracht ik ook in de ochtend de Daily Care Crème aan op mijn gezicht. Wat mij gelijk opviel, is dat je heel erg weinig product nodig hebt. Beide crèmes zijn erg zuinig in gebruik.

De eerste paar keer vond ik het lastig om te doseren, maar al snel weet je hoe hard je moet drukken of knijpen om te kunnen doseren tot een mini druppel. De crèmes voelen niet vettig aan, smeren gemakkelijk uit en het trekken ook snel in. Dat vind ik erg fijn! Vooral als je later make-up wilt aanbrengen.

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, hoe ezceem creme gladskin te gebruiken

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, gladskin review all lovely thingsDe Eczema Crème zit in een pompflacon en de Daily Care Cream in een tube. Dit vind ik een plus, aangezien het zo vrij blijft van bacteriën. De geur is neutraal. Een dikke plus van Gladskin is dat het dierproef-, parabeen-, alcohol-, parfum- en geurstoffenvrije producten zijn! Daarnaast zijn ze hypoallergeen en PH neutraal, ze bevatten dus geen zuren.

Ontwikkeling eczeem na het gebruik van Gladskin

Gelukkig werd mijn eczeem niet erger door het gebruik van Gladskin. De eerste dag voelde het gelijk al fijner aan en na enkele dagen zag ik dat het eczeem afnam. Na drie à vier weken was het veel minder. Nog een paar weken later was het zo goed als weg in mijn gezicht. Nu moet ik hier wel de kanttekening bij plaatsen dat ik niet weet hoe het was gegaan als ik het niet had gesmeerd, aangezien de zon die dagen extra scheen. Zonneschijn doet namelijk veel goeds voor eczeem.

Mijn eczeem voor gebruik:

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, eczeem oog voor gladskin eczeem creme

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, eczeem rondom oog behandelen gladskin

Het eczeem zit op mijn ooglid en onder mijn oog. Maar vooral in de binnen- en buitenkant van mijn ogen

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, eczeem rondom de mond en kin

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, ezceem binnenkant arm

Mijn eczeem na gebruik:

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, na gladskin eczeem creme

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, eczeem oog na behandeling gladskin

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, eczeem huidverzorging gladskin review

In mijn nek zit nog een klein plekje, maar het is een stuk beter!

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, eczeem plooien arm behandeling gladskin

Ook op mijn arm is het eczeem duidelijk afgenomen

De zon ging weg en ik werd ziek, mijn eczeem kwam toen weer heftig terug. Helaas kon de Gladskin Eczema Crème er niet tegenop. Het eczeem begon weer pijn te doen, met als gevolg dat ik de hormoonzalf ging smeren. Na twee dagen nam het af en de hormoonzalf werd weer vervangen door de Gladskin Eczema Crème. Nu heb ik het redelijk goed onder controle, maar ik moet wel consequent blijven smeren.

Gladskin, Eczeem behandeling, Gladskin eczema creme, gladskin huidverzorging reviewIk ben erg tevreden over de Gladskin Eczema Crème. Het is een goede aanvulling op de hormooncrème, maar het is helaas geen vervanger in heftige situaties. Ik ben blij dat ik niet meer dagelijks de hormooncrème hoef te smeren en dat ik het eczeem met behulp van de Gladskin producten nu redelijk goed onder controle heb. De Daily Care Cream is heerlijk, want het voelt alsof je een snel intrekkend en verzorgend masker opsmeert. Het doet mij denken aan een spa gezichtsbehandeling. Ik gebruik deze crème tevens als nachtcrème. De Eczema Crème flacon van 30 ml kost €29,50. Een Daily Care Cream tube van 75 ml kost €19,95. Alle eczeem producten kun je terugvinden in de Gladskin webshop, samen met hun oplossingen voor andere huidaandoeningen.

 ♥ Hoe verzorg jij je huid/ eczeem of andere onzuiverheden? Ben je al bekend met Gladskin?
Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Joëlla Wassink schreef:

    O wow! bedankt voor de tip! sinds kort beginnen mijn handen ook zulke plekjes te vertonen, ik ga dit zeker aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com