♥ Nieuwe dromen maken onder mijn wereldkaart dekbed

De slaapkamer is waar de magie ontstaat. Ik heb het over de magie van dromen 😉 . De slaapkamer is de plek waar mijn hersenen even rust krijgen en waar ze de ruimte hebben om nieuwe dromen te maken onder mijn nieuwe wereldkaart dekbed.

wereldkaart dekbed living comfort textiel

Mijn nieuwe slaapkamer

In deze blog krijg je eindelijk een kijkje in mijn nieuwe huis. Over de meeste kamers ben ik nog niet helemaal tevreden, maar aan de slaapkamer ga ik niks meer veranderen. Ik vind het prima zoals het is. De slaapkamer is ongeveer 20m2, heeft openslaande deuren naar de tuin en het heeft twee inbouwkasten. De kamer is langwerpig en is vooral heel moeilijk om vast te leggen. Maar ik heb mijn best gedaan.

dagdromen wereldkaart dekbad overtrek review

wereldkaart dekbedIk heb mijn slaapkamer rustig gehouden. De slaapkamer is een plek om te slapen en te veel spullen zorgt bij mij voor onrust. Naast het heerlijke 180 bed (ik kan makkelijk in de breedte in bed liggen) staat er een ‘nachtkastje’, een kledingrek en een kaptafel in. Aan de muur heb ik een hoed opgehangen, er staat een windlicht in de vensterbank en er staat een lightbox en een krijtbord met quote. Dat eigenlijk de accessoires van de slaapkamer. Het is wel iets aangekleed, maar rustig dus.

nachtkastje slaapkamer living comfort

werledkaart dekbed living comfort

goodnight quote roomtour slaapkamerDe kaptafel is de oude kaptafel van mijn oma en het is mijn grote trots van de kamer. Misschien wel van het hele huis. Op de kaptafel staat de sieradendoos van mijn andere oma, mijn favoriete parfums, een ballerina in een fles (ook van mijn oma, als kind zijnde draaide ik het op en kon er uren naar kijken), een sierorchidee en aan de andere kant staat een glazenkistje met schelpen gevonden in verschillende landen. Daarboven op crème en onder de stolp zit een foto van Jazzy en mij.

roomtour slaapkamer dekbed

roomtour slaapkamer inrichten kaptafelDromen maken onder de wereldkaart dekbed van Living Comfort textiel

De wereldkaart dekbed komt van Living Comfort textiel. Misschien komt je de naam bekend voor. Ik heb namelijk een heel fijn Living Comfort kussen. Sinds kort verkopen ze er ook textiel, en ik vond er de super toffe wereldkaart dekbed. Zo kan ik alvast dromen over mijn wereldreis.

wereldkaart dekbed dromen living comfort textielHet is een Sleep Time Essentials dekbed gemaakt van 100% micropercal en het is strijkvrij. En daar ben ik heel erg blij mee! Ik vind een bekbed strijken eigenlijk te gek, maar als ik dan een gekreukt bed zie dan gaan mijn handen toch jeuken. Het heerlijk zachte en soepele dekbedovertrek heeft een instopstrook van 20 centimeter over de gehele breedte.

dekbed overtrek wereldkaart

Ik ben blij met mijn slaapkamer, het is een fijne kamer geworden. Nu de rest van het huis nog!

♥ Waar maak jij de dromen? Hoe ziet jouw slaapkamer er uit? Is het druk of juist rustig?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

3 reacties

  1. Sylvia schreef:

    Wat een heerlijk slaapkamer.

  2. Jamey schreef:

    Wat een mooie slaapkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com