♥ DIY’s die je niet mag missen

Do It Yourselfen het voornemen is er elke keer. De uitwerking gaat iets minder goed. Ik maak er gewoonweg geen tijd voor vrij. Maar het hoeft eigenlijk helemaal niet veel tijd te kosten. Met deze gedachte zocht ik DIY’s die niet veel tijd kosten, niet te moeilijk, maar vooral heel leuk zijn!

4 diy tips

DIY Hamsa armbanden

In de zomer draag ik veel meer sieraden dan in de winter. Er zit dan toch een trui over mijn polsen heen. Maar wanneer de zon schijnt en mijn blote armen te voorschijn komen pak ik mijn armbanden erbij. Vorig jaar spotte ik deze leuke Hamsa DIY op de blog van Marieken, ik kocht braaf alle touwtjes en bedels. En nu een jaar later liggen ze nog altijd in een zakje in de kast. Hoog tijd om hier tijd voor vrij te maken, want ze zijn zo leuk!

Hamsa_armbanden_DIY_always_wear_your_invisible_crown

Fotocredit: Marieken

Op de blog van Marieken vind je nog veel meer leuke DIY’s (klik op de naam onder de foto voor de instructies) zoals de onderstaande:

DIY spiegel met leren riem

Nu ik weet dat ik ga verhuizen ben ik nog meer bezig met leuke interieur DIY’s. De blog van Gemma is daar perfect voor! Zo viel mijn oog bijvoorbeeld op de spiegel gemaakt met leren riemen. Het is zo simpel, maar je moet er maar net even opkomen, en zoals ze ook zelf zegt dit is een veel goedkopere versie dan de echte eyecatcher. Ook fijn!

DIY spiegel leren riemen

Fotocredits: Gemma

Andere leuke DIY’s van Gemma zijn:

Ananasvaas

Verliefd ben ik op alles waarop een ananas staan afgebeeld of en watermeloen. Misschien komt het wel met de zomerassociatie, maar het heeft zo iets vrolijks! Toen ik de ananasvaas DIY van Serena zag werd ik extra happy! Hier kan je alleen maar oom lachen toch? Niet de uitlach lach, maar de happylach.

diy-pineapple-vase_5

Fotocredit: Serena

Mocht je zin hebben in meer Do It Yourselfs in de tropische sferen bekijk dan de watermeloen onderzetter,  ananas top en de Watermeloen (strand)tas DIY.

DIY-watermeloen- Onderzetter-resultaat

DIY ananas top, shirt, stempel, Pineappel tee, stamp,

DIY watermeloen Diary

Mocht je nog meer inspiratie willen kijk dan even onder het kopje DIY, daar staan er nog meer. Mijn voornemen is om als eerst de leuke armbandjes van Marieken te maken en zeker één keer in de maand tijd vrij te maken om te ontspannen met knutswerkjes.

♥ Welke DIY vind jij een aanrader? Welke zou je zelf als eerst maken?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

6 reacties

 1. Dagmar schreef:

  Wauw wat een superleuke DIY’s op een rij! Die ananas vaas is zoooo leuk! Heerlijke inspiratie!

 2. Nicky schreef:

  Wat een leuke dingen staan er tussen!

 3. Marieken schreef:

  De ananas vaas is favoriet, echt iets om heel blij van te worden! Ik heb thuis ook een hele berg met materialen voor doe-het-zelf-projectjes waar nog niets mee is gebeurd…. En leuk dat je mijn DIY ook hebt gepost.

 4. Diana Mieczan schreef:

  I love all those diys, especially that sassy watermelon tote:) xoxo

 5. Jorien schreef:

  Superleuk die diy´s! Vooral die hamsa armbandjes, de kruidenmand en de ananasvaas zou ik best zelf willen maken 🙂

 6. Gemma schreef:

  Wat super lief dat je mijn DIY’s noemt in je blog 🙂 Dat vaasje is ook erg leuk maar jouw topje ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com