♥ DIY| De Velda bag als opberger in huis

Planten ophangen is helemaal hip. De Velda bags zijn daar zeker geschikt voor. Maar de leuke zakken kan je ook op andere manieren gebruiken. Hoe ik het op dit moment gebruik? Als een onwijs handig bureauhulp!

velda water bag diy All Lovely Things

Velda bag

Velda is vooral bekend van aquarium- en tuinvijverproducten, vorig jaar rond kerst maakte ik een DIY met de indoor vijver. Met de vrolijke Water Wall en Water Bag hebben ze hun assortiment uitgebreid. Het zijn een soort hangende bloempotten, maar ze zijn ook leuk voor andere plekken in en om het huis.

velda wall bag all lovely things diy

De Velda bag is druppelvormige en kan je ophangen door middel van koorden. Hang het op met een hangplant, maar je kan de ronde water bag ook leuk neerzetten en er mooie plant in zetten. Voor de foto zette ik er mijn orchidee in (die helaas niet meer in bloei is). Maar je er kan natuurlijk ook de hippe cactus in zetten. De Velda Wall bag kan je door middel van haken en de ogen in de zak ophangen aan een vlakke muur of een balkonrailing. Je kan er één grote plant in doen, maar je kan er ook voor kiezen om er twee kleine plantjes in te doen. Mijn voorkeur gaat denk ik uit naar twee kleine plantjes, ziet er gezelliger uit. Beide Velda bags zijn gemaakt van sterk textiel en de bags zijn gevoerd met waterdicht textiel, je kan het dus prima vullen met water of aarde.

Velda water bag

planten ophangen velda water bag

Velda wand zak als bureauhulp

Misschien herken je het wel. Je bent lekker aan het werk aan je tafel en voor je het weet liggen er wel minstens 10 dingen. To do lists, pennen, oordopjes, oplader etc. Mijn tafel ziet er uit als een oorlogsgebied. Overal liggen spullen als een warboel door elkaar (een beetje zoals het in mijn hoofd er uit ziet 😉 ). Maar vanaf nu is het anders.

werk tafel vol met spullen

hoe kan je je bureau opgeruimd houdenIk ga namelijk de Velda wall bag gebruiken om alle spullen in op te bergen. Om de pennen en andere kleine spullen bij elkaar te houden gebruik ik een blik (re-used, ja ja heel groen) en de Velda wall bag. Daarin gaan dus de kleine spullen in. Daarnaast paan mijn huge agenda en de to do list er ook in. Er is zelfs nog plaats voor alle overige rommeltjes.

velda wall bag als opberger

velda bag als opberger

diy bureau spullen opbergen

opgeruimd werk plek diy velda water bagEn ineens is mijn rommelige tafel een ruimte geworden waar je ook echt aan kan werken. Heel fijn! Met haken heb ik de Velda Wall bag aan de verwarming gehangen. Het is fijn dat ik alles in hand bereik heb, maar het geen plaats inneemt op tafel.

Andere manieren om de Velda bag te gebruiken

De Velda bag kan ook prima hulp bieden in de keuken. Hang de Wall bag op aan de binnenkant van je keukenkastje of zet de water bag naast de wasbak en doe er je afwasmiddelen en -borstel in. Of hang de water bag in de badkamer op en stop er je spons, shampoo en de te fijne The Body Shop producten in. Maar de Velda hangt ook prima in de woonkamer, namelijk bij de bank. Stop er dan al je afstandsbedieningen in en de tv gids. Dit zou voor mij ook een prima optie zijn, aangezien ik altijd mijn afstandbediening kwijt ben.

velda water bag als opberger diy

diy velda water bag opberger all lovely thingsMet de Velda bag kan je dus meer kanten op dan alleen een plantophanger. Ik vind het altijd leuk om producten niet alleen te gebruiken op de manier waarop je het hoort te gebruiken. Voor nu laat ik de Wall bag hangen aan de verwarming, in de zomer gaat het naar buiten en hang ik er vrolijke plantjes in.

♥ Hoe gebruik je producten in huis? Waarvoor ze worden gemaakt of gebruik je ook wel eens producten op een andere manier? En hoe dan?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

7 reacties

 1. Jamey schreef:

  Wat een leuke bags!! Ik ken het helemaal niet maar jeetje wat handig en t ziet er ook nog leuk uit!

 2. Svenja schreef:

  Wat ontzettend leuk, origineel en multifunctioneel. Vooral als vervanging van een bloempot vind ik het erg leuk <3

 3. Mirjam schreef:

  Wat een creatieve ideeën! Als hangende plantenpot is hij erg leuk

 4. Diana Mieczan schreef:

  What a brilliant idea and it looks so great, sweetie. xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com