♥ DIY| Feest, Costes patches & winactie

Vandaag bestaat Costes alweer drie jaar en dat vieren ze met een hele leuk actie! Je krijgt namelijk speciale Costes patches bij iedere aankoop, maar ze geven nog meer weg! Wat en hoe ik de patches heb gebruikt, lees je in deze nieuwe DIY (eindelijk weer eens een DIY).

costes patches 3 jaar bestaan

Costes bestaat drie jaar

Waarschijnlijk ken je Costes wel, een Nederlandse fashionketen met mooie stijlvolle kleding. Ondertussen bestaat het alweer drie jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Koop je vandaag iets in een Costes boutique of online, dan krijg je een setje  Costes patches én een Costes ansichtkaart. En dat is niet alles, want als jij jouw outfit stylet met de patches en een foto deelt met #costesfashion, maak je ook nog eens kans op een giftcard!

DIY Costes patches

Gisteren mocht ik al shoppen, zodat ik een DIY kan maken met de speciale Costes patches. Met veel hulp van de lieve mensen in de boutique was ik er eindelijk over uit wat ik ging kopen. En nee, dat is niet zo heel makkelijk in een winkel met zoveel moois. Ze hadden zoveel mooie rokken, het liefst had ik ze allemaal mee naar huis genomen. Wat ik uiteindelijk heb gekocht komt nog online, maar met een basic shirt uit de sale (score!) creëerde ik een hele ‘nieuwe’ look.

Costes diy patchesWat heb je nodig?

♥ Natuurlijk de leuke Costes Patches
♥ Kledingstuk waarop je de patches wilt bevestigen. Het liefst iets kan katoen, wat dat hecht beter.
♥ Strijkijzer
♥ Strijkplank
♥ Theedoek

♥ Eventueel; naald en draad.

diy patches costesHet eerste wat je doen is natuurlijk bepalen waar je de Costes patches op het kledingstuk wilt bevestigen. Aangezien mijn top aan de voorkant van polyester is, was het niet verstandig om daar de patches op te bevestigen. Daarnaast vond ik het plaatsen van de patches op de rug wel een leuke twist. Het is net iets anders dan patches op je borst. Heb je de juiste plek gevonden, leg ze daar dan neer (doe dit wel op de strijkplank 😉 )

Zet de strijkijzer aan, zorg dat de stoomfunctie UIT staat, en laat het op de juiste temperatuur komen. Dit is  afhankelijk van wat je kledingstuk aan kan, maar het liefst zo warm mogelijk.

patches diy costes

how to patches bevestigenLeg vervolgens een theedoek over de Costes patches (zorg dat de lijmkant op het kledingstuk ligt anders bevestig je ze aan de theedoek, en dat wil je niet) en houd de strijkijzer ongeveer 30 seconde op de patches.

costes patches strijken

patches op shirt bevestigen all lovely thingsVerwijder de theedoek en als het goed is zitten je patches al vast op je kledingstuk. Zo simpel is het! Zit het nou niet goed vast, dan moet je de strijkijzer er niet iets langer ophouden. Wil je nog meer zekerheid dan kan je ze voor de zekerheid nog extra vastzetten met naald en draad.

diy patches shirtIn een handomdraai kan je dus met de Costes patches je eigen creatie ontwerpen. Iedereen kan het, ook jij!

♥ Wat is jouw ervaring met Costes? Heb jij in de drie jaar dat ze bestaan er wel eens kleding gekocht? En patches, wat vind jij van deze fashion trend?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. marieken schreef:

    Ik weet dat deze post er niet over gaat, maar wat een gezellige theedoek 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com