♥ Diaryblog| zon, bikinibody & gezond zijn

Het is weer tijd voor een blog vol hoogtepunten van de laatste twee weken. Ik genoot vorige week van de zon, ik deed mijn best met het werken aan een bikinibody en ik werd helaas ziek. Het laatste was natuurlijk geen hoogtepunt, maar desondanks genoot ik wel van dingen. Van wat precies lees je in de nieuwe Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #15.

diaryblog 15 bikinibody

Hoogtepunten van afgelopen weken:

Zonneschijn. De eerste volle week van juni was heerlijk! Wat een weer zeg. Echt genieten! Ik probeerde zoveel mogelijk vitamine D op te doen, het geeft me zoveel energie. En daarnaast staat een kleurtje ook net iets beter 😉 . Het is stap één voor de maak van een bikinibody. Ik wilde perfecte bikinibody zeggen, maar ik denk dat ik dat met mijn liefde voor eten nooit ga krijgen. En ik vind het ergens ook prima. Ik vind het niet waard om alles te laten staan voor mijn uiterlijk. Ik vind het heel knap dat mensen het wel kunnen en het voorover hebben, maar het is niks voor mij.

ereader in de zonbikinibody vakantie modeEn o de volgende vakantie is gepland! Eind juli ga ik drie weken naar Spanje! Nu al zin in!

Sporten. Mijn week is niet compleet zonder te sporten. Ik deed yoga, krachttraining, bootcamp en deed mee met een les insane 45 (en nee dat is niet voor 45 plussers). De tweede week toen ik ziek was heb ik de bootcamp maar afgezegd (lijkt mij niet zo verstandig met koorts) en aan yoga kwam ik ook niet veel. Luisteren naar je lichaam is zo belangrijk en dat deed ik. Mijn lichaam had echt even rust nodig om te herstellen, ook zo creëer je een bikinibody.

sporten voor een bikinibodyFast Rider event. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van een fietstassen evenement, maar het was serieus één van de leukste persevents waar ik ooit ben geweest! Het weer, de locatie, alles zat mee. Meer over de super leuke dag lees je woensdag op de blog.

fast rider event

fast rider shopperFamilie. Een week is altijd leuker als je vrienden en/ of familie hebt gezien. Ik had de afgelopen week een aantal verjaardagen waar ik iedereen van de familie weer heb gezien. Gezellig! De verjaardagen zijn alleen niet heel erg goed voor de bikinibody 😉 .

feestLekker eten. Op de verjaardagen ging de bbq aan de rest van de week heb ik wel geprobeerd om zo gezond mogelijk te eten. Dat doe ik vooral omdat het goed is om goed voor jezelf te zorgen, dat het beter is voor de bikinibody is natuurlijk een fijne bijkomstigheid. Ik at veel groente en ik at zelfs een keer gezellig aan het water. Het is veel te zonde om met mooi weer binnen te zitten.

granola eat natural

bikinibody food

eten aan het water

ijs met aardbeien

Mijn favo zomer guilty pleasure: ijs met aardbeien en slagroom

bananenpannenkoek met nutella en aardbeien

Beste ontbijt ooit: bananenpannenkoek met nutella en aardbeien

Series en voetbal kijken & bloggen. Het voordeel van ziek zijn en vooral als het met slecht weer is, is dat je lekker series mag kijken. Daar lag ik dan onder een dekentje op de bank, met mijn zakdoeken en neussprays. Ook keek ik voetbal, ik ben voor IJsland natuurlijk. Vrijdag komt trouwens een nieuwe blog over IJsland online. Tussendoor probeerde ik nog aan de blog te werken. Zo schreef ik over de perfecte festival outfit en ik maakte een begin aan een blog over Casall. festival outfit primark

leuke dingen doen en bloggenLeuke dingen op straat tegen komen. Weetje wat ik zo heerlijk vind aan het mooie weer, lekker buiten zijn. Wandelen en op straat mooie dingen tegenkomen. En stiekem is er veel meer moois om je heen te zien dan je doorhebt. Zo kan ik echt genieten van oldtimers aan de weg, frisse lucht en bloemen in voortuinen. O en ik zag in de winkel ook weer leuke dingen. Waaronder het spel Kubb bij de Action. Ik speelde het in IJsland. Ook verkochten ze weer de leuke cactusstempels.

Action stempels cactus

zara off shoulder jurk

Bij de Zara werd ik verliefd op de off shoulder jurk

Nu na een paar dagen goed griep te hebben gehad ben ik weer klaar om te werken aan een bikinibody met mate. Ik vind dat je alles in balans moet doen, alleen zo houd je het vol en daarnaast wat is de perfecte bikinibody? Als je je maar lekker voelt, daar gaat het om! Dus doe waar jij je goed bij voelt! Voor mij is dat regelmatig sporten, grotendeels lekker en gezond eten en af en toe iets minder gezond.

♥ Werk jij een bikinibody? Hoe doe jij dat? Of vind jij het prima zoals het is?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com