♥ Diaryblog| bijna een weekje niks

Vergeleken met een drukke vierdaagse week in Nijmegen was deze week een rustige week. Het was bijna een weekje niks. Maar niks doen klinkt ook zo saai, dus ik deed wel wat alleen dan rustig aan. Behalve woensdag. Wat ik afgelopen week deed lees je in de Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #26.

Diaryblog 26

Maandagochtend begon ik lekker rustig op de bank met een serie en ontbijt. Even rustig wakker worden. Al begin ik de maandagochtend les op de sportschool wel te missen!

netflix en bank hangen

regen in de zomer

Zomer?!?

Lunch

Eigenlijk wilde ik die dag bloggen, maar mijn hoofd stond er niet naar. Dus ik gaf mezelf een dagje vrij van alles. Ik nam folders door en las in wat tijdschriften. Op een moment dat het bijna droog was ging ik er uit om wat boodschappen te halen. Ik maakte die avond zalm met verse dille uit de oven.

folders en koffie

wandelen onder de paraplu

minions blokker

Als ik een tuin had gehad dan was er zeker een tuinminion in gekomen, ze zijn te grappig! Je kan ze kopen bij de Blokker, keer wat anders dan een creepy tuinkabouter.

oven zalm

Dinsdag was de start van een gezonder leven. Meer sporten en gezonder eten. Niet dat ik helemaal er niks meer aan deed, maar er mocht wel wat extra’s aan doen.

groene smoothie

pump workout at home

De gladiolen die ik kocht tijdens de vierdaagse zijn onwijs mooi uitgekomen. Note to self: vaker bloemen voor mezelf kopen! Bloemen maar de kamer zoveel vrolijker. Koop jij bloemen voor jezelf? Ik bijna nooit, zonde eigenlijk. Note to self: vaker bloemen kopen!

gladiolen bloemen ikea vaas

post workout lunch

Post workout lunch (met zonneschijn)

OOTD jas Mart Visser Jurk Zara schoenen Adidas

OOTD: jas Mart Visser, jurk Zara, schoenen Adidas, horloge Polar, tas Primark

’s Avonds at ik zoete aardappel broccolisoep en daarna dronk ik een kop muntthee en keek ik naar Nashville.

zoete aardappel broccoli soep

muntthee stroopwafel

Over de woensdag hoef ik in de diaryblog niet veel te vertellen, van die dag is namelijk al een plog online gekomen. Woensdag ging ik samen met Eveline naar Amsterdam voor de Proefparade van Mr. Goodiebag. Het verslag van de Proefparade komt woensdag online, de plog van een dagje Amsterdam kan je natuurlijk terug lezen.

Amsterdamse grachten Nederland bloemen

Donderdag werd ik wakker met een flinke hoofdpijn, ik denk dat alle drukte er nu pas echt begint te komen. Toch deed ik twee lessen Tone It up, ik moet toch weer een beetje in vorm komen.

Ontbijt yoghurt fruit

Ontbijt met Griekse yoghurt, speltmuesli en fruit

Workout at home

Na de lessen rustte ik uit op de bank, checkte ik mijn mails en genoot ik van de zon. Want ja hoor de zomer is ineens weer terug in Nederland, genieten!!

email checken

lunch wasa

Molen haren Nederland

Vrijdag begon ik de ochtend met koffie! Dat had ik nodig. Het was duidelijk niet mijn beste dag van de week. Toch moest ik aan de blog werken, dit deed ik met veel pauzes. Gelukkig scheen de zon, even buiten zitten en vitamine D opdoen doet veel goed!

Koffie

Bloggen

Bitossi glas maladiven columbus

Tussen heb bloggen door droomde ik weg bij te mooie plaatjes in de Columbus met een heerlijke koffie uit het te mooie Bitossi glas. Door pauzes te nemen kan je jezelf weer even opladen, na de pauze kan je er weer fris tegen aan.

Genieten van de zon

’s Avonds at ik tarwepasta met spinazie, rode bieten, basilicum, sla en groenten ballen. Zo lekker!

pasta spinazie rode bieten vegan

Zaterdag startte ik de dag met een ontbijt bij de Bakker Bart. De zon scheen al dus we konden buiten ontbijten. Buiten eten is zo fijn, de frisse lucht, de zon die schijnt in je gezicht. Meer heb je eigenlijk niet nodig, heerlijk! Ik werkte het weekend verder aan de blog en mijn ouders kwamen zondag op visite.

ontbijt bakker bart

Bloggen fotograferen

Foto’s maken voor de blog

De week vloog weer voorbij, ook was het een week waarbij ik niks bijzonders deed. Maar niks bijzonders doen is soms ook erg fijn, soms heb je de rust nodig om er na weer vol tegenaan te gaan. En een rust week bekent ook niet dat het niet leuks is, van rustige dingen kan je ook enorm genieten!

Wat doe jij als je een rustige week hebt? Geniet je dan ook? Of bestempel jij het als saai?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

2 reacties

  1. Diana Mieczan schreef:

    Oh boy, everything looks so delicious, sweetie. xoxo

  1. augustus 31, 2015

    […] de vakantie zelf schrijf ik nog een blog. Nu eerst een overzicht van de laatste twee weken in de Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com