♥ Diaryblog | Volg je dromen en maak plannen

Je leeft maar één keer, volg je dromen en je hart. Het zijn allemaal cliché uitspraken, maar toch zo waar! De afgelopen weken probeerde ik leuke dingen te doen, het stond meer in het teken van volg je dromen. Hoe dat eruit zag lees je in de nieuwe Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #5.

dreams into plans quoteIk ben de laatste tijd een beetje aan het zweven. Zweven tussen wat ik wil en wat ik kan. Helaas kan niet alles wat ik wil, gewoonweg omdat ik door mijn hersenletsel beperkt word. Nu heeft iedereen beperkingen, de ene zijn iets groter dan de ander. Maar dat neemt niet weg dat je er mee moet dealen. Niet altijd makkelijk, maar wat enorm helpt is om je te focussen op de dingen die je wel kan. Dit geeft je zoveel meer energie!

Volg je dromen

Volg je dromen, het klinkt zo simpel. En eigenlijk is het dat ook. Je moet het gewoon doen. Op het moment heb ik geen grote dromen. Die heb ik een beetje los gelaten, omdat ik nooit weet hoe ik mij over een uur voel en wat ik dan kan. Maar kleine dromen zijn net zo mooi als grote dromen! Dromen hoeven ook niet alleen maar te maken te hebben met persoonlijke ontwikkeling. Of grote doelen die je wilt halen. In mijn blog doeljunkie en kickverslaafd vertelde ik al dat ik het zonde vind als je alleen maar even geluk voelt als je je doel hebt gehaald. We zouden het de hele tijd moeten voelen. Met alles wat je doet, misschien moeten we meer stil staan bij de dingen we eigenlijk doen om het te kunnen zien. Zo zal je ook zien dat je elke dag een stap zet en je onbewust al dromen volgt.

schiermonnikoog volg je dromen

Volg je dromen; mijn dromen & plannen

♥ Bloggen

Bloggen was niet mijn grote droom. Maar ik volgde wel mijn hart toen ik het begon. Iets kriebelde in mij en ik dacht waarom probeer ik het niet. Ik vind schrijven leuk, houd van fotograferen en ik heb altijd verhalen in mijn hoofd. Ja eng is het af en toe wel, vooral als je introvert bent en dyslectie hebt. Toch ben ik onwijs blij dat ik de stap genomen heb. Ik kan doen waar ik gelukkig van word en stiekem denk ik ook dat ik hierdoor steeds meer mezelf ben geworden. Alsof ik mezelf beter en meer kan uiten.

bloggen volg je dromen

Lekker buiten een nieuwe outfitpost over Teva schrijven

Of een mega grote blog hebben een droom van mij is? Ik twijfel. Als ik helemaal gezond was geweest dan had ik het zeker strategischer aangepakt. Waarschijnlijk was groeien dan belangrijk geweest. Maar waar hoor je eigenlijk het geluk uit te halen? Uit de groeiende bezoekersaantallen? Of omdat je doet wat je leuk vind? Voor mij is het, het laatste! Doen wat ik leuk vind zonder mijn grenzen voorbij te gaan. Dan maar een keer een blog minder omdat ik een slechte dag heb. Mijn droom: de juiste balans vinden tussen leuk bloggen en gezond en gelukkig zijn, zonder druk!

volg je dromen bloggen♥ Meer met vrienden en familie doen

Iets wat er eigenlijk te vaak bij in schiet. De afstand Nijmegen – Groningen maakt het ook niet makkelijker, maar ik ben ook te vaak te druk met… tja met wat eigenlijk?! De afgelopen weken heb ik meer leuke dingen gedaan met mensen die dicht om mij heen staan. Nu klinkt meer met vrienden en familie doen gek in het rijtje volg je dromen. Maar voor mij zijn ze belangrijk en met hen wil ik al mijn dromen delen. Ze kunnen je er vaak in steunen en misschien wel net het juiste duwtje in de rug geven.

diaryblog volg je leuke dingen doenMijn zusje kwam in Groningen op bezoek voor een paar dagen, ik sprak af met vriendinnen, ging winkelen in Amsterdam en Groningen (zal ik een shoplog opnemen?), bezocht Schiermonnikoog en Nijmegen voor een paar dagen. In Nijmegen bezocht ik het bierfestival en de Smaakmarkt (waar ik overigens een onwijs vet optreden van Leeways zag, een aanrader!). Oh als ik het zo opsom ben ik al goed opweg van het volgen van mijn droom!

dagje amsterdam Loetje Hunkemoller

Dagje Amsterdam met de amazing flagship store van Hunkemoller en Loetje

♥ Mulberry tas

Al jaren mijn grote liefde en elke keer laat ik het staan. Maar als het zo lang in je hoofd ronddwaalt dan moet je er iets mee doen! En terwijl ik door de mooi spullen bij de Bijenkorf liep dacht ik, waarom ga je er niet voor? Ookal klinkt het heel materialistisch (iets wat ik absoluut niet ben), de Mulberry tas is mijn droom. Al jaren. Door de prijs liet ik het altijd staan. Ik geef liever het geld uit aan reizen, maar soms verdien je iets moois voor jezelf.

Gucci bijenkorf volg je dromen diaryblog specsavers brilDus vanaf nu is het tijd om dat kleine beetje magie waar te maken! Nu kan het! Het is een lange termijn plan, maar ik werk er met veel plezier naartoe. Dromen hoeven dus niet altijd iets groots te zijn of iets wat te maken heeft met zelfontplooiing. Je mag ook gewoon dromen over dingen zoals een tas, als jij er maar gelukkig van wordt!

mulberry bayswater dromen volgen specsavers bril

Dromen volgen en blij zijn met wat je hebt

Ik zeg het zo vaak, juist de kleine dingen maken ons leven zo mooi. Mijn grootste droom is misschien wel echt gelukkig zijn met de dingen die ik heb. Ik ben nu gelukkig, begrijp mij niet verkeerd. Maar ik betrap mijzelf er soms op dat ik even vergeet om extra te genieten van de bloemen in de tuin.

kop koffie downtown nijmegen

kleine geniet momentenWanneer je je omringt met positiviteit en mooie dingen dan ben je ook veel beter in staat om je dromen na te jagen. Dus mijn voornemen is te genieten van kleine dingen, om mij lekker in mijn vel te voelen door gezond te leven (goed eten en regelmatig sporten) en om tevreden te zijn met wat ik heb! Want dat is al heel kostbaar!

Dus waar je ook staat, wat je ook kan. Volg je dromen! Maak iets moois van elke dag en geniet van alle dingen die je doet!

♥ Wat zijn jouw dromen? En wat doe jij om ze waar te maken?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com