♥ Diaryblog | vakantiebeurs, yoga en reizen

Afgelopen week stond bijna geheel in het teken van tropische sferen, mijn innerrust vinden met yoga, een reis uitpluizen en rusten. Dat alles om een bezoek aan de vakantiebeurs heen. Ik legde zoals elke andere week mijn week vast op foto’s voor de Eén beeld zegt meer dan duizend woorden diaryblog #3.

Diaryblog vakantiebeurs reizenMaandag begon ik de dag in Gendt. Ik sliep bij mijn ouders, omdat ik die ochtend mijn moeder moest helpen oppassen. Mijn ochtend begon goed, namelijk met een heus ijsjesbuffet. Zo op de nuchtere maag. Die dag heb ik gespeeld en een heel klein beetje gewerkt aan de blog.

speelgoed ijs diaryblog All Lovely Things

bruin brood diaryblog

Toch erg lekker een normale bruine boterham

’s Avonds aten we heerlijke Soto van mijn moeder, de beste die er is. Ik moet ook een keer het leren maken, zonde als zo’n lekker familierecept verloren gaat. Het is alleen zo makkelijk als iemand anders het maakt 😉 .

soto indonesie Homemade All Lovely ThingsDinsdag ging ik samen met mijn vriend ontbijten in Duitsland. Hij ging tanken en ik vond het wel een goed excuus. We namen het uitgebreide ontbijt, maar het was zo veel. Ik kreeg het echt niet op. Ontbijt heeft iets gezelligs, het is een goed begin van de dag. Je begint het dan zo bewust met iets relaxt en leuks. Ik kan daar echt onwijs van genieten. Natuurlijk liep ik ook nog even de DM in. Maar ik heb niks bijzonders gekocht, alleen maar huishoudelijke artikelen. Wel stond er iets nieuws van Catrice, namelijk nieuwe nagellakjes die langer blijven zitten. Een Hally Hanson gel look a like. Ik ben hier stiekem wel erg nieuwsgierig naar. De volgende keer neem ik toch maar een potje mee.

Ontbijt Duitsland Diaryblog

Catrice ultra shine nagellak DM diaryblog’s Middags heb ik geblogd, we aten ook tussen de middag warm aangezien mijn vriend nachtdiensten heeft. Ik maakte gevulde courgette met onder andere vega gehakt en couscous. Het recept komt uit Power Food van Rens Kroes, alleen zij maakt het met kip en rijst.

Gevulde courgette Power Food Rens Kroes Diaryblog All Lovely ThingsMet Pretty Little Liar hield ik even een break. Dit zijn toch de betere breaks, hihi. Daarna ging ik weer verder met de blog en ik eindigde de dag met yoga. Gelukkig was het een rustige yoga les, zodat ik geheel ontspannen de dag kon eindigen. Heerlijk!

Recept groene thaise pompoencurry diaryblog

Het recept komt woensdag op de blog

Yoga with adriene diaryblogWoensdag ging voor mij doen de wekker veel te vroeg. Het was namelijk de dag van de vakantiebeurs er was tevens een bloggersmeeting dus dat maakte de dag extra leuk. Helaas was de zaal vol toen ik aankwam dus ik heb er uiteindelijk niet veel van meegemaakt. Alleen een klein stukje ‘discussie’ waar wel interessante vraagstukken naar voren kwamen. Het was alleen niet mega interessant voor mijn vriend. Ik vond de vakantiebeurs zelf echt verrassend leuk. Zeker de moeite waard om er een keer naartoe te gaan. In de blog en vlog van de vakantiebeurs kan je meer lezen/ zien over de dag.

Starbucks zonsopgang diaryblog

Starbucks en zonsopgang, perfecte combi

Garuda Indonesia vakantiebeurs

Ready to take off met Garuda Indonesia

Na de vakantiebeurs aten we heerlijke Dim Sum in Utrecht bij Tai Soen, zit in Hoog Catharijnen. Mijn lievelingseten 😀 . De Dim Sum van Tai Soen is echt heerlijk! We bestelden onder andere siu mai, harkau en vietnamese loempia’s. Ik moest wel even wennen aan de kaart, het stond er allemaal in het Nederlands op, dat ben ik niet gewend.

Dim Sum Utrecht Tai Soen DiaryblogDonderdag was ik echt niks waard, ik was niet voor uit te branden en mijn hoofd spatte nog net niet uit elkaar. Vandaar dat ik die dag niet veel heb gedaan. Zeker nodig!

Bloggen diaryblogIk checkte wel nog even mijn blog van die dag. De blog over de skivakantie naar Saalbach Hinterglemm kwam de dag ervoor online en daarna maakte ik een grote pot thee voor de me time.

theekan me timeVrijdag was het een beetje hetzelfde, maar ik heb toen wel wat yoga oefeningen gedaan. Lekker na twee dagen niet bewegen. Ik voel me echt veel lekkerder als ik mijn yoga oefeningen heb gedaan, soepeler en helderder. Echt een aanrader, al kan het in het begin erg lastig zijn. Even doorzetten!

Ontbijt bruine bol met hummus

Bruine bol met Hummus avocado en sla, koffie en verse jus voor ontbijt

Yoga fitoutfit diaryblogDaarnaast kregen we donderdagavond te horen dat de dagen dat mijn vriend vrij heeft gevraagd door gaan, dus er komt een grote reis aan. We hebben nog geen ticket geboekt, maar ik ben die dag begonnen met van alles uitzoeken. Waar we heen gaan houd ik nog even geheim, al zal het me niet verbazen als je het antwoord al weet. Naast het antwoord op Twitter staat, heb ik het er vaker over gehad. Bijvoorbeeld in de Travel Tag. Ik voelde me net een stuiterbal, zo blij ben ik dat we eindelijk een knoop hebben doorgehakt. Nu alleen nog een ticket, wel zo handig 😉 .

Marks & Spencers calming thee diaryblog

De thee van Marks & Spencers is zo lekker!

’s Avonds aten we nasi. Nu ik de weekoverzicht maak bedenk ik me ineens dat we vaak Aziatisch hebben gegeten afgelopen week… Daarna keek ik samen met mijn vriend Wie is de mol terug.

Nasi goreng homemade all lovely things

Koffie baileys wie is de mol diaryblog

Wie is de mol met koffie en Bailey’s, het is weekend toch?

Zaterdag ben ik de dag met sporten begonnen. De verleiding was erg groot om weer verder te werken aan de reis, maar nee eerst moet ik goed voor mezelf zorgen. Ik ken mezelf, in mijn enthousiasme werk ik veel te lang door en ben ik straks overspannen voordat ik op reis ga. Daarnaast hebben we genoeg tijd, dus relax en opzoek naar mijn innerrust met yoga. Daarna deed ik een kettlebell trainig van Tone It Up en nog een billen series. Ai dat ga ik zeker voelen.

Tone It Up training All Lovely Things

Op na een fijne maar zware training

’s Middags aten we boerenkool en ik deed wat boodschappen. Wat was het heerlijk in de zon, het gaf me echt zoveel energie. Hopelijk gaat hij weer veel vaker schijnen de komende tijd.

Boerenkool met worst

Lekker met het koude weer!

’s Avonds keek ik The Voice UK. Veel leuker dan de Nederlandse versie, ik vind de juryleden daar veel leuker. Aardiger ofzo, en Will I Am is natuurlijk geweldig met zijn kronkelgedachten. Heerlijk hoe hij ter plekke metaforen bedenkt.

Zondag ben ik begonnen met het schrijven van deze blog. En ja, ik kon het natuurlijk niet laten, ik ben weer verder gaan zoeken naar reisinformatie. De voorpret is al zo leuk!

♥ Geniet jij ook altijd zo van het plannen van je reis? Wat zijn jouw reisplannen voor dit jaar?

Share Button

All Lovely Things

Leuk dat je mijn blog leest! Ik vind het zeker leuk en nuttig als je een een reactie achterlaat in de comments. Wie weet leer ik nog wel iets van jou! Volg je me ook al via mijn Social Media kanalen voor meer lovely things?

You may also like...

5 reacties

 1. Svenja schreef:

  Wat leuk zo een vakantiebeurs! Net alsof je even op een mini vakantie bent, hihi! Je foodies blijven ook altijd zo hongerig makend!

 2. Marieken schreef:

  Wat goed dat je de lakjes hebt laten staan, de kleurtjes zien er zo lekker zomers uit. Beetje sorbet-kleurtjes. En leuk, de reisplannen!

 3. ines schreef:

  Dat recept van Kroes ziet er lekker uit 😀

 4. Woehoee leuk om nu al te gaan kijken naar een reis die je gaat maken! Goed dat je de rust neemt en aan jezelf denkt!

 5. Diana Mieczan schreef:

  All the food looks so delicious and I love your tea pot:) Kisses, lovely

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe posts op All Lovely Things? Vul dan hier (geheel gratis) je e-mailadres in.
Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuwe lovely posts online staat! Love, Mandy
Powered By WPFruits.com